تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

1- لطفاً از این پست های الکی و خالی وارد نکنید.
    2- شما با این پولی که می گی می خوای بری Hasee بخری؟
    3- به نظر من برای کار گرافیکی با بودجه شما Dell Studio XPS 1640 و HP DV5-1299 و HP X16-1155 مناسب هستن. 1640 رو هم خودم دارم و ازش راضی هستم قیمتش هم حدود 1,700 هستش. کانفیگش هم توی امضام هست. اینم کانفیگ یکی از HP ها:

HP DV5-1299
    Intel® Centrino® 2 processor technology
    • Intel® Core™2 Duo Processor T9550
    • 2.66 GHz , Level 2 cache 6 MB
    4096 MB
    320 GB
    15.4” WXGA High-Definition AG Display with infinity BrightView
    NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB dedicated
    قیمت 16800000

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاربر عزیز saaaraaa
    لطفا رعایت کنید و پست بیهوده و بی ارزش ندید
    اگه کمی صبر کنید دوستان جواب شما رو خواهند داد ...
    قبلا یه تاپیک در مورد لپ تاپ های هسی داشتیم که داشت جنجالی میشد و عده ای اومده بودن تبلیغ این دستگاه رو میکردن که خوشبختانه بسته شد و به این جمع بندی رسیدیم که نصف ارزش پولی که برای دل یا HP یا سونی میدید رو نداره و هیچ پشتیبانی درستی تو ایران برای این برند نیست و معلوم نیست این رو بخرید فردا روزی باتری خراب شد از کجا میخواین تهیه کنین ؟؟ یا هر نوع مشکل دیگه ای ... این برند تو چین فعالیت میکنه و شرکتی ثبت شده چینی هست و اعتباری بهش نیست و خرید برند ایرانی فراسو خیلی بهتر و مطمئن تر از این هسی هست ...
    پس مواظب باشید که پولی که بابت لپ تاپ میدید ارزشش رو داشته باشه و حداقل 2 سال بتونه نیاز شما رو رفع کنه .
    با تشکر

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiger111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    آقای pami_wega چون من خودم مغازه دار هستم و فراسو کار میکنم در مورد ایرانی بودن فراسو بگم که این اشتباهی است که بعضی ها می کنن فراسو ایرانی نیست بلکه چینی می باشد و فقط یکی از سهام داراش ایرانی می باشد در مورد اسمشم بگم که این اسم جوری انتخاب شده که در سه زبان دنیا معنی فراتر از انتظار دهد

5. این کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saaaraaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نيستم كلآ :))

پيش فرض

روز بخير

اون پست هاي خالي بدليل اين بود که کامنت من سه بار متوالي تکرار شده بود و ترجيح دادم که دوبارش رو حذف کنم.

ممنونم...اطلاعات مفيدي بود.
    البته با تحقيقاتي که کردم دومرکز پشتيباني داره که در صورت نياز ميشه روشون حساب باز کرد.

بعد ابنکه 1800 براي هسي نبود...کلا اطلاعاتي درباره اين مارک ميخواستم و براي کار گرافيکي بچه هاي سه بعدي کار اصرارشون بر بستن يک کيس مناسب هست.... حالا نمييدونم.

اين مارک اينجور که شما ميگيد جالب نيست...ولي قسط 30 ماهه و 12 اينچ بودن و صورتي بودنش و تجهيزات اضافه اي که روش ميده کمي وسوسه کنندس.
    لپ تاپ 12 اينچ سوني در چه رنج قيمتيه؟!

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

براي کار گرافيکي بچه هاي سه بعدي کار اصرارشون بر بستن يک کيس مناسب هست.... حالا نمييدونم.

اين مارک اينجور که شما ميگيد جالب نيست...ولي قسط 30 ماهه و 12 اينچ بودن و صورتي بودنش و تجهيزات اضافه اي که روش ميده کمي وسوسه کنندس.
    لپ تاپ 12 اينچ سوني در چه رنج قيمتيه؟!
    شما اگه این امکان براتون وجود داره که به جای لپ تاپ از یه سیستم دسکتاپ استفاده کنید اون هم برای کارهای گرافیکی، حتماً این کار رو بکنید چون شما با حدود 800 تا 900 هزار تومان می تونید یه سیستم بسیار بسیار عالی ببندید ولی با این هزینه شاید یه لپ تاپ معمولی یا ضعیف گیرتون بیاد.
    در ضمن شمایی که می گی می خوای کار گرافیکی بکنی دنبال 12 اینچ هستی؟؟!!

8. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سارا خانوم اگر شما لپ تاپ زیاد واجب نیست نگیری بهتر چون به قول دوستمون یه سیستم توپ با نصف این پول میشه گرفت ولی اگر هم می خوای لپ تاپ بگیری sony نگیر چون خیلی گرونه مثلا sony مدل SONY VAIO SZ370 P/C با مشخصات زیر 2475000 تومنه
    CPU:Core 2 Duo 2.0 Ghz
    HDD:120 GB SATA
    LCD :13.3 '' WXGA
    VGA :GEFORCE 7400 128MB+INTEL GMA950

10. این کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saaaraaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نيستم كلآ :))

پيش فرض

من از شما مشاوره براي خريد يک مارک لپ تاپ خواستم و توضيح دادم که از طرف شرکت ما قسطي......

اين يعني اينکه دارم براي خودم و دوستانم تحقيق ميکنم.

12 اينچ رو همينجوري ميخوام بگيرم...

الان يک لپ تاپ 14 اينچ توشيبا دستمه...ازش راضي ام ولي ...از اچ پي بيشتر خوشم مياد....

ميخواستم براي کار گرافيکي هم لپ تاپ بگيرم که پشيمون شدم...ولي ميخوام بدونم اگر اين 12 اينچ رو بگيرم.... با ماهي 25تومن ... به صرفه هستش يا نه....
    ممنونم تيگر عزيز... ولي اين زيادي گرونه....

مرسي از توجه و وقتي که ميذاريد
    Last edited by saaaraaa; 22-04-2009 at 14:56. دليل: املا

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

از لحاظ گارانتی که یک سال گارانتی تعویض داره در مورد خود لپ تاپ هم فکر کنم در حد قیمتش یکمی بالا تر هم جواب بده شرایط قسطی خوبی هم داره
    البته شاید لپ تاپ خوبی باشه و پایین بودن قیمت این لپ تاپ از عوامل رکود اقتصادی باشه و یک شرکت از این فرصت استفاده کرده باشه و بخواد بازارو بترکونه

13. این کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

این 2 مدل با کش 3 مگابایت و هارد سرعت 7200 و کارت تصویر حجم بالا و شارژ 5.5 ساعت
    SONY VAIO FW390JFB Made in USA
    CPU: Core 2 Duo 2.4GHZ / Cache: 3MB / Bus: 1066MHZ
    RAM: 6GB DDR2 SDRAM 800MHZ (MAX: 8GB) / HDD: 320GB Serial ATA-150 7200RPM
    Display: 16.4" XBrite-ECO WXGA 1600x900
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 3650 / Video Memory: 512MB / Total Available Graphics Memory: 2280MB
    DVD/RW / LAN / WLAN / Bluetooth / Webcam 1.3MP / HDMI / Weight: 3.0kg
    Memory Reader: SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo
    Battery: 2.5H Li-Ion / OS: Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition
    قيمت: 15,500,000 ريال

SONY VAIO FW390JFHMade in USA
    CPU: Core 2 Duo 2.4GHZ / Cache: 3MB / Bus: 1066MHZ
    RAM: 6GB DDR2 SDRAM 800MHZ (MAX: 8GB) / HDD: 320GB Serial ATA-150 7200RPM
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 3650 / Video Memory: 512MB / Total Available Graphics Memory: 2280MB
    DVD/RW / LAN / WLAN / Bluetooth / Webcam 1.3MP / HDMI / Weight: 3.0kg
    Memory Reader: SD Memory Card, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo
    Battery: 2.5H Li-Ion / OS: Microsoft Windows Vista Home Premium 64-bit Edition
    قيمت: 15,700,000 ريال

این مدل با کش 6 مگابایت و هارد سرعت 5400 و کارت تصویر حجم خوب و شارژ 3 ساعت
    Sony VAIO FW290NCB Made in USA

CPU: Core 2 Duo 2.53GHZ / Cache: 6MB / Bus: 1066MHZ
    RAM: 4GB DDR2 SDRAM 800MHZ (MAX: 4GB) / HDD: 160GB Serial ATA-150 5400RPM
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 3650 / Video Memory: 512MB / Total Available Graphics Memory: 1510MB
    DVD/RW / LAN / WLAN / Bluetooth / Webcam 1.3MP / HDMI / Weight: 2.9kg
    Memory Reader: SD Memory Card, Memory Stick Duo
    Battery: 2.5H Li-Ion / OS: Microsoft Windows Vista
    قيمت: 16,000,000 ريال

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    آقای pami_wega چون من خودم مغازه دار هستم و فراسو کار میکنم در مورد ایرانی بودن فراسو بگم که این اشتباهی است که بعضی ها می کنن فراسو ایرانی نیست بلکه چینی می باشد و فقط یکی از سهام داراش ایرانی می باشد در مورد اسمشم بگم که این اسم جوری انتخاب شده که در سه زبان دنیا معنی فراتر از انتظار دهد
    دوست عزيز براي اينكه اطلاعاتتون كامل بشه عرض ميكنم كه فراسو يك برند كاملا ايراني هست كه ابتدا از يك كيبورد كارش رو شروع كرد و كم كم با ماوس و هدست و اسپيكر و ... كارش رو ادامه داد تا الان كه جزو 3 شركت برتر ايراني در زمينه الكترونيك و كامپيوتر هست و لينكر فعالي در زمينه لپ تاپ هست و سفارشات ساخت محصولات فراسو به چين داده ميشه و اين دليلي بر اين نيست كه اين برند چيني هست و ميتونيد اين مسئله رو از اداره ثبت شركت ها در ايران استعلام كنيد و شماره ثبت شركت رو بگيريد و چون اين شركت يك برند بين المللي هست پس امكان نداره تو دو كشور ثبت شده باشه و 100 درصد برند ايراني هست و فقط چون تو ايران هزينه نيروي انساني بيشتر از چين هست توليداتش رو به چين ميده و خيلي كيفيت بهتري از اين هسي داره ...
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •