من هم امروز رفتم پایتخت گفت متاسفانه سری G به ایران وارد نشده! تکلیف ما چیه؟ صبر کنیم یا اصلا وارد ایران نمیشه؟ الان ارزش داره سری pv رو بخریم؟
من هم امروز رفتم پایتخت گفت متاسفانه سری G به ایران وارد نشده! تکلیف ما چیه؟ صبر کنیم یا اصلا وارد ایران نمیشه؟ الان ارزش داره سری pv رو بخریم؟
مگه میشه تیونر نداشته باشه؟ تازه به جای یه دونه٬ دو تا داره هم آنالوگ و هم دیجیتال! فکر کنم طرفی که بهت جواب داده یه مشکلی داشته! اینو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amsjavan; 25-04-2009 at 13:20.
اونكه بابا اعصاب نداشت همينطوري حرف ميزد.
سلام دوست عزیز سری G صنعتی نیست اون طرفی که به شما گفته صنعتیه احتمالا اطلاعات نداشته میتونید برید تو این سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من سری PY الان دیگه ارزش خریدن نداره وقتی سری G هم بهتره هم پاناسونیک قیمتشو دراپ کرده الان قیمت 42 اینچی سری G تو آمریکا 1299 دلاره ولی PY 800 رو دارن اینجا 1850 میفروشن.
Last edited by *Alucard*; 03-07-2009 at 15:12.
این تاپیکم update شد ممکنه به درد دوستان بخوره.
لطفا من را راهنمایی کنید میخواستم از بین این چندمدل یکی رابخرم
سونی 40 اینچ سری v550
سونی 40 اینچ سری v530
پلاسمای پاناسونیک 42 اینچ از سریهای C(آیا 37 اینچ هم دارد)
دوست عزیز من شناختی رو پلاسمای سری C ندارم ولی میدونم معمولا پاناسونیک پلاسما زیر 42 اینچ درست نمیکنه البته ال جی و هیتاجی ظاهرا 37 و 32 هم دارن ولی پانا یه جز یه مدل 37 اینچی که قدیما تولید میکرد مدل دیگه ای نداره.
به نظر من اگر میتونی 1700-1800 هزینه کنی پلاسمای 42 اینچی G10 بخر.
دوست عزيز همونطور كه آقا مهدي گفت یه جز یه مدل 37 اینچی که قدیما تولید میکرد مدل دیگه ای پاناسونيك نداشت اما تو سريهاي جديد هم ٣٧ و هم ٣٢ رو داره . مدلهاش:
TH-37G10
TH-37S10
TH-32S10
TH-37X15
TH-37X10
TH-32X15
TH-32X10
TH-32C10
كه البته همگي lcd هستن
اومده بابا. تازه کاهش قیمتم داشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)