احتیاج نیست با همون 240x320 کانورت کن....از تو خود برنامه می تونی سایزشو تعیین کنی.
ولی به نظر من به Mp4 تبدیل کنی بهتره....این پلیر هنوز باگ داره....کیفیت صدا و تصویرش اصلا خوب نیست![]()
احتیاج نیست با همون 240x320 کانورت کن....از تو خود برنامه می تونی سایزشو تعیین کنی.
ولی به نظر من به Mp4 تبدیل کنی بهتره....این پلیر هنوز باگ داره....کیفیت صدا و تصویرش اصلا خوب نیست![]()
به به به
این برنامه زندگیه
من 6 ساله دارم باهاش کارم کینم رو گوشی هام
فقط این لینک های مدیا فایر نمیدونم چررا برای من سرعتشون افتضاحه!
لینک دیگه ندارید؟!
البته میتونید سایز دلخواه رو هم تو costume setting بزنید که برای 5800 میشه 360 در 640احتیاج نیست با همون 240x320 کانورت کن....از تو خود برنامه می تونی سایزشو تعیین کنی.
اگه سایز کوچکتر باشه افت کیفیت دارید
فرمت هم اگه میخواید با smart movie باز کنید باید avi باشه
کیفیت و ... ش هم من همیشه خیلی راضی بودم
همه چیشم دسته خودتون
هم کیفیت و FPS و ... تصویر هم کیفیت صدا
برنامه format factory انواع گوشی های مختللف رو ساپورت میکنه و هر فیلیمی رو با بهترین کیفیت به فرمت موبایلتون تبدیل میکنه روی 5800 امتحان کردم عالی بود. بدون نیاز به برنامه روی موبایل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برادر یه تاپیک دیگه کاش میزدی
این تاپیک مربوط به اسمارت موی هست
برنامه format factory انواع گوشی های مختللف رو ساپورت میکنه و هر فیلیمی رو با بهترین کیفیت به فرمت موبایلتون تبدیل میکنه روی 5800 امتحان کردم عالی بود. بدون نیاز به برنامه روی موبایل:
این برنامه نسخه ای برای سری 60 ورژن 3 نداره؟
و خداوند سرچ را آفرید
سلام
من هر فایلی رو با این کانورت میکنم گوشیم نمیخونه/گوشیم 5800
چیکار کنم؟
من نصب کردم کلی وقت بود دنبال یه پلیر واسهn97 می گشتم هیچی نبود
این برنامه بد نیست بهتر از هیچیه
اما می خواستم ببینیم چرا وقتی می خوام زیرنویس load کنم می گه نمی تونه load کنه فرمته زیرنویسم که همون sub هستش
کسی می تونه کمک کنه؟
دوست عزیز به نظر من بهترین پلیر برای سری 60 ورژن 3 Core Player هست.
جدیدترین نسخه هاش تو انجمن هست. سرچ کنی پیدا میشه.
ولی ما ورژن 5 ها چون Core جواب نمیده از Smart استفاده میکنیم.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)