g810 یه جا هایی بهتر از گوشی های 5 مگا پیکسل نوکیا n82 n958gb عکس میگیره + زوم اپتیکال ولی فیلمبرداریش ضعیفتره
توی این مدها اگه عکس گرفتن مهم باشه g810 ولی اگه فیلم هم مهم باشه اول n82 بعد n79 ولی تو این 2 تا من n79 انتخاب میکنم چون طراحیش بهتره
g810 یه جا هایی بهتر از گوشی های 5 مگا پیکسل نوکیا n82 n958gb عکس میگیره + زوم اپتیکال ولی فیلمبرداریش ضعیفتره
توی این مدها اگه عکس گرفتن مهم باشه g810 ولی اگه فیلم هم مهم باشه اول n82 بعد n79 ولی تو این 2 تا من n79 انتخاب میکنم چون طراحیش بهتره
انگار ميگن i7110 ايران مياد برتريهاشو ميگم اگه نگيد تعصب داري:
كيفيت بدنش از n82 و n79 بالاتره
ال سي ديش oled هست و از اون دوتا بزرگتره
باتريش از اون دوتا بهتره
فيلمبرداريش vga 30 و qvga 120 فريمه
چيپست 2430 كه از اون دوتا قويتره
fm transmiter داره
دوربينش با اينكه اولش 4 بوده از n96 بهتره
قيافشم از اونا خيلي بهتره
![]()
دستت درد نکنه.آخ که خوب گفتی این اگه بیاد قیمتشم خوب باشه من قید کوکی امنیا نمیدونم همهچو میزنم میخرمش بعدشم بیان بگن سامسونگه باطزیش بده دوربینش بده هر چی میخوان بگن بگن..
حالا اگه خبری شد به منم یه خبر بده آقا حسن
از من میشنوی هر چی دلت خواست بخر چون بعد از خریدن(فرق نمیکنه کودومو بخری) 100 درصد پشیمون میشی و میگی کاش اون یکی رو میگرفتم بنابرین برو خودت یکی رو انتخاب کن من ان 79 دارم برات بگم گوشی شیک هست اما صداش کمه عکسهاش هم جالب نیست ان 82 هم که صفحه کلیدش جالب نیست حالا میل خودته به نظرم اگه میخوای پشیمون نشی برو همون نوکیا 1100 بگیر از من گفتن؟؟؟؟؟
قیمت رنوار n82 د79 n95 8gig g810 رو بدین لطفا یه بررسی قیمت هم بکنم
تشکر از نظراتتون
دوست عزيز به نظره من ان82 گزينه ي خوبي ميباشد.چون هم قيمت مناسبي داره همين که تا به حال کسي از خريد ان82 ناراضي نبوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)