ممنون بابت توضیحاتتون. درباره میدان مغناطیسی که آهنربا که ندارم. چیز دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه که این کار رو بکنه. ولی درباره اسید که گفتید، اگه بگید چی بریزم حتما سیم کارت رو میسوزونه و ظاهرشم تغییر نمیده ممنون میشم.
ممنون بابت توضیحاتتون. درباره میدان مغناطیسی که آهنربا که ندارم. چیز دیگه ای هم به ذهنم نمیرسه که این کار رو بکنه. ولی درباره اسید که گفتید، اگه بگید چی بریزم حتما سیم کارت رو میسوزونه و ظاهرشم تغییر نمیده ممنون میشم.
یعنی راه دیگه ای نداره؟! خیلی به کمکتون نیاز دارم دوستان...
خواهش می کنم.
در مورد اسید همین چیزهای معمول تو کار منزل می تونه مورد استفاده قرار بگیره , متاسفانه الان در مورد اسمش حضور ذهن ندارم.
اگه یه جسم برق دار رو هم بهش اتصال بدین می تونه بسوزوندش ولی باید خیلی مواظب باشین.
مثلا وصل کردن یه سیم رابط به برق شهری و زدن سر دیگه سیم به سیم کارت؟
بله ولی خیلی خطرناکه , من خودم این رو امتحان نکردم ولی خب قائدتا وقتی جریان زیادی یه دفعه بهش وارد بشه دیگه اثری ازش باقی نمی مونه.
خب پس دور این روش رو هم باید قلم بگیرم. بهرحال اون یکی دو روشی که گفتید رو امتحان میکنم، اگر باز هم جواب نداد، دوباره مزاحمتون میشم.
دوستان بهترین راه اینه که یدونه از فندکهای اجاق گاز که فقط جرقه میزنه رو(همونا که بعضی فندکها هم دارن برا روشن کردن شعله)بگیرید رو قسمت فلزی سیمکارت و چندبار پشت سرهم بزارید جرقه بزنه.مطمین باشید خراب میشه.(البته حتما باید جرقه به قسمت فلزی سیم کارت برسه).
بنظر روش خوبی میاد ولی مطمئنید که معلوم نمیشه عمدا سوزوندمش؟
خب چطوری میخواد معلوم بشه؟
من یبار بصورت اتفاقی کنترل تلویزیون رو خراب کردم دیگه هم درست نشد.تو ظاهرش هم هیچ تاثیری نداره که کسی متوجه بشه.
جرقه این فندکا معمولا بصورت مستقیم به جلو زده نمی شه.
اگه بشه از این روش استفاده کرد و جواب بده هیچ اثری رو بخش فلزی سیمکارت باقی نمی مونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)