سلام
اینا چیه؟ تو processes
PAStiSve.exe
DevSvc.exe
سلام
اینا چیه؟ تو processes
PAStiSve.exe
DevSvc.exe
سلام. DevSVC.exe برای Capture Device هست. شما Capture میکنید؟ و خواستگاهش نرم افزار های InterVideo هست. مثل WinDVD . اون یکی رو تا به حال ندیدم. عکس بزارید بهتره.
بله capture نصبه.
اینا چیزایی که تو تسک منیجر هستن اگه زیاد باشن سرعت اینترنت رو هم پایین میارن؟
اینم عکس از اون فایل
![]()
بستگی داره. اگر Send و Recieve داشته باشند طبیعتا بله!
Process دوم، PASTisvc مال STI Simulator هست.
نفهمیدم STI Simulator چیه ؟
اگه غیر فعالش کنیم چی میشه؟
مال چی هست؟
ممنون
این فایل مال شرکت System tech هست و وبکم رو کنترل میکنه تا شما بتونید بازی کنید.
ببینید از این محصولات استفاده میکنید؟
اگر بله ، که مال یکی از همین هاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نه به احتمال زیاد Malware هست.
معمولا پیشنهاد میشه که غیرفعال بشه چون ۵۶٪ ریسک امنیتی داره.
سلام
وبکم که برنامش نصبه ولی تو این سایت نمیدونم چی به چیه.
با آنتی ویروس آنلاین هم چک کردم ویروسی نبود.
یه سوال دیگه
کدوما رو اگه از تسک منیجر غیر فعال کنیم مشکل پیش میاد یا مشکلی پیش نمیاد؟
کدوما یعنی چیزایی که تو این تاپیک گذاشته شده تو پست اول و چیزایی که من گذاشتم. تو عکس
اینم یه عکس از یه سیستم دیگه
اینا چیه؟
![]()
Slserv.exe مال مودم Smart Link هست و سرویس های اضافی رو فراهم میکنه.
PnkBstrA.exe همون Punk Buster هست. مال بازی هایی مثل Battle field یا American army و مشابه ها.
mDNSResponder مال سرویس Bonjour از Apple و قسمت اشتراک گذاری نرم افزار ITunes هست.
ببینید، به راحتی نمیشه پاسخ شما رو داد.
شاید من بگم فلان رو غیرفعال کنید مشکلی پیش نمیاد، ولی شما از اون سرویس استفاده کنید و یا از سرویس دیگه ای استفاده کنید که مبتنی بر اون باشه و غیرفعال بشه.
در کل میتونید امتحان کنید! نهایتا با غیرفعال کردن اون ها مجبور به Restart میشید.![]()
اعتراف می کنم که تا حالا کسی رو ندیدم که به اندازه itpro پروسس های مختلف رو بشناسه
برای دوستمون یه پیشنهاد دیگه هم دارم و اونم استفاده از نرم افزار counterspy هست که علاوه بر
اسکن سیستم برای اسپایورها قسمتی داره که تمام پروسس های سیستم رو به شما نشون میده
و میگه مربوط به چی هست و اینکه امن هست یا نه البته همه پروسس ها رو هم نمیشناسه ولی میشه
اون پروسس ها رو توی گوگل بزنید .
خوش باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)