تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: مقایسه بین نوکیا N96 با سامسونگ i8510

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مورد 5 بهتره واسه کسایی که میگن باطری 8510 ضعیفه در عوض 1100 یه هفته باطری داره یه کوله هم نوکیا طراحی کرده باطری همراهش کم نیاره.مگه سالی یه بار به برق دسترسی دارین؟
    از این ایرادا نگیرین.گوشی های چینی الان دسته خیلیا هست نه تاچش تاچه نه باطریش باطریه نه هیچ دیگش کسی نمیگه بده ولی به سامسونگ که میرسه آنتن نمیده باطری نداره کیفیت ساختش بده و کلی...
    اصلا طرح n95 و n95 8g و n96 مخصوص سرزمین های اشغالی زدن که یه موقع در شرایط وخیم و حاد برای دفاع از جون خودشون استفاده کنن.مثل بورنگ میمونه بندازی میره از اونطرف یه طرف کشویش باز میشه بر میگرده.  

2. 7 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

تو اين مورد خيلي بحث شده ديگه همه هم امکانات دو تا گوشي رو ميدونن....و من با توجه به اين اطلاعات ميگم

صد در صد ............................ i8510

4. 7 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hasanmotori;369848/
    آقا ما چند بار بگيم باتري i8510 هيچيش نيست.
    دوست عزیز لازم نیست شما بگین این دیگه واسه همه معلوم شده که i8510 تو باطری میلنگه.منم این گوشی رو دو هفته داشتم ماله منم باطریش مشکل داشت.سامسونگ نه تنها تو این گوشی بلکه تو اکثر گوشیهاش باطریهای خوبی نمیذاره.
    شما هم که ماشاالله فقط این گوشی رو تعریف میکنین تو قسمت مشاوره خرید گوشی کسی که میخواد گوشی 100 تومنی بگیره میگین 400 تومن هم بزار روش یه دونه i8510 بگیر و کسی هم که میخواد گوشی 1 میلیون تومنی بگیره میگین 500 تا ازش کم کن باز هم i8510 بگیر.من نمیدونم شما چرا این همه تعصب روی این گوشی دارین.

6. این کاربر از sogol6561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوست عزیز لازم نیست شما بگین این دیگه واسه همه معلوم شده که i8510 تو باطری میلنگه.منم این گوشی رو دو هفته داشتم ماله منم باطریش مشکل داشت.سامسونگ نه تنها تو این گوشی بلکه تو اکثر گوشیهاش باطریهای خوبی نمیذاره.
    شما هم که ماشاالله فقط این گوشی رو تعریف میکنین تو قسمت مشاوره خرید گوشی کسی که میخواد گوشی 100 تومنی بگیره میگین 400 تومن هم بزار روش یه دونه i8510 بگیر و کسی هم که میخواد گوشی 1 میلیون تومنی بگیره میگین 500 تا ازش کم کن باز هم i8510 بگیر.من نمیدونم شما چرا این همه تعصب روی این گوشی دارین.
    آره من و bahador وahmadreza captain وjavid وgsmarena symbianfreak ‎‏ هممون دروغ میگیم و شما راست میگی
    بایدم اینجوری بگین نوکیا چند ساله فقط داره سیمبین میزنه حالا برای نوکیا دوستان خیلی سخته که سامسونگ با یه گوشی کل نوکیا رو بزاره تو جیبش واسه همین ایرادای الکی به این گوشی بیچاره میگیرن
    یه موقع یکی یه چیزی رو نمیدونه بهش میگی میفهمه ولی یه موقع یکی نمیخاد یه چیزی رو قبول کنه
    بعدشم مگه یکی نبود گفت یه گوشی تا 900 تومن میخام من بهش گفتم اچ دی بگیر نمیدونم شما چجوری این حرفارو میزنی

8. 11 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ای بابا همیشه آخرش باید به جروبحث و کل کل ختم بشه! آقا شما یه 1200 بگیر و حالشو ببر!

10. 7 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

حرف شما قبول باترهای سامسونگ آشغال پس چرا باتری HTC رو سامسونگ میزنهمن خودم N96 تا هفته پیش داشتم حیف که این بحث دور راه افتاد من به خاطر فاجعه آمیز بودن N96 از همه ابعاد فروختمش و واقعا من N96 رو در حد N73 میدونم همین و من روی N96 اکتیو کد بازی One رو گرفته بودم و دقیقا با 40 دقیقه بازی گوشی خاموش میشد اون وقت نمیدونم چرا دوستان اینقدر از این گوشی تعریف میکنن من برنامه SPBenchMark رو روی N96 و I8510 نصب کردم و روی N81 جالب برام این بود که N81=1004 و I8510= 5068 و N96 = 796 نمیدونم گوشی که از لحاظ سخت افزاری در حد N81 نیست چه خوبی داره من تا قبل از اینکه حسن به من بگه که ایکولایزر رو چجوری تنظیم کنم کاری به تنظیم نداشتم و از حالت 3D استفاده میکردم ولی الان که طوری که حسن گفت تنظیم کردم تازه میفهمم کیفیت یعنی چی و من اصلا طرفدار برند خاصی نیستم طرفدار کیفیت و کاریی هستم اگه یک گوشی پنتک بزنه که خوب باشه واقعا میخرم و به تائیدش میکنم و همین جا اعلام کنم که با سونی مشکل دارم چون خیلی ادعا داره ولی تاحالا یک گوشی که توی بازار تک باشه نزده

12. 11 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آره من و bahador وahmadreza captain وjavid وgsmarena symbianfreak ‎‏ هممون دروغ میگیم و شما راست میگی
    بایدم اینجوری بگین نوکیا چند ساله فقط داره سیمبین میزنه حالا برای نوکیا دوستان خیلی سخته که سامسونگ با یه گوشی کل نوکیا رو بزاره تو جیبش واسه همین ایرادای الکی به این گوشی بیچاره میگیرن
    یه موقع یکی یه چیزی رو نمیدونه بهش میگی میفهمه ولی یه موقع یکی نمیخاد یه چیزی رو قبول کنه
    بعدشم مگه یکی نبود گفت یه گوشی تا 900 تومن میخام من بهش گفتم اچ دی بگیر نمیدونم شما چجوری این حرفارو میزنی
    من نمیدونم این بحث های مقایسه گوشی چراهیچ وقت به جایی نمیرسه؟

این من دروغ میگم اون یکی راست میگه یعنی چی ؟؟

سعی کنیم باز نگاه کنیم وخیلی جلوتر رو ببینیم و از این تنگ نظری ها خودمون رو نجات بدیم

همین تعصبات نابخردانه مدت هاست که کشور ما رو دور از پیشرفت نگه داشته

باید خیلی احمق باشی که الکی طرفداری برند خاصی رو بکنی(بجز موردی که برتری داره اون برند) چون اگه نوکیا یا سامسونگ بشه صاحب کل دنیا
    نه چیزی به من میرسه نه به شما !!!

اگرم من موردی رو مطرح کردم حاصل تجربه شخصی ام بود که واسه کسی که می خواد گوشی بخره والا هیچ دلیل عاقلانه ای رو نمیبینم که بی خودی برای نوکیا یا...تبلیغ کنم

شما هم بهتره به جای کل کل کردن کمی منطقی تر باشی و به این موضوع فکر کنی که
    هر گوشی سیمبینی که سامسونگ میزنه سودش برای نوکیا بیشتر از تولید یه گوشی و فروش اون با نام نوکیاست !!!

ضمنا خواهشا این بحث رو ادامه ندین چون داره به جاده خاکی میره...
    Last edited by ali racer; 18-04-2009 at 13:28.

14. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من نمیدونم این بحث های مقایسه گوشی چراهیچ وقت به جایی نمیرسه؟

این من دروغ میگم اون یکی راست میگه یعنی چی ؟؟

سعی کنیم باز نگاه کنیم وخیلی جلوتر رو ببینیم و از این تنگ نظری ها خودمون رو نجات بدیم

همین تعصبات نابخردانه مدت هاست که کشور ما رو دور از پیشرفت نگه داشته

باید خیلی احمق باشی که الکی طرفداری برند خاصی رو بکنی(بجز موردی که برتری داره اون برند) چون اگه نوکیا یا سامسونگ بشه صاحب کل دنیا
    نه چیزی به من میرسه نه به شما !!!

اگرم من موردی رو مطرح کردم حاصل تجربه شخصی ام بود که واسه کسی که می خواد گوشی بخره والا هیچ دلیل عاقلانه ای رو نمیبینم که بی خودی برای نوکیا یا...تبلیغ کنم

شما هم بهتره به جای کل کل کردن کمی منطقی تر باشی و به این موضوع فکر کنی که
    هر گوشی سیمبینی که سامسونگ میزنه سودش برای نوکیا بیشتر از تولید یه گوشی و فروش اون با نام نوکیاست !!!

ضمنا خواهشا این بحث رو ادامه ندین چون داره به جاده خاکی میره...

اگه من با باتری 8510 مشکلی نداشته باشم بعد یکی بیاد بگه باتریش افتضاحه و من بگم نه احمقم؟ به نظر شما اگه کسی گفت باتریش بده من باید اون چیزی که میدونم رو نادیده بگیرم و حرف اونو قبول کنم؟ به نظر من دومی خیلی احمقانه تره بعدشم فقط من نیستم که از باتریش راضیم خیلیا راضین یعنی همشون احمقن؟
    من چیزی نگفتم که شما اینجوری جواب میدی هر چیزی که گفتم حقیقت داره شما انگار اون کسایی رو ندیدی که میگن سگ نوکیا به سامسونگ شرف داره
    خودم می دونم که اگه سامسونگ اول باشه هیچی به من نمیرسه چیزیم نگفتم که شما به این نتیجه رسیدی شما انگار بیشتر از من تعصب داری

16. 7 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اگه من با باتری 8510 مشکلی نداشته باشم بعد یکی بیاد بگه باتریش افتضاحه و من بگم نه احمقم؟ به نظر شما اگه کسی گفت باتریش بده من باید اون چیزی که میدونم رو نادیده بگیرم و حرف اونو قبول کنم؟ به نظر من دومی خیلی احمقانه تره بعدشم فقط من نیستم که از باتریش راضیم خیلیا راضین یعنی همشون احمقن؟
    من چیزی نگفتم که شما اینجوری جواب میدی هر چیزی که گفتم حقیقت داره شما انگار اون کسایی رو ندیدی که میگن سگ نوکیا به سامسونگ شرف داره
    خودم می دونم که اگه سامسونگ اول باشه هیچی به من نمیرسه چیزیم نگفتم که شما به این نتیجه رسیدی شما انگار بیشتر از من تعصب داری
    عزیز من اون قسمتی که قرمز نوشتم خطاب به شما نبود که بخوام شما رو بی احترام کنم
    من به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین کنم

در ضمن پست من کلی بود نه صرف این مطلب که کدوم بهتره یا بدتر...

بازم تاکید میکنم تعصب رو یه شرکت= تفکری عقب مانده و احمقانه

انسان رو کشورش تعصب داره نه روی...

18. 3 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

صلوات بفرستين!

20. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •