حالا شد.
ممنون. گیج شده بودم . حالا این کلاف سر در گم باز شد.
میمونه یه مسعله دیگه که . برای این قطعات چه power ی پیشنهاد میشه؟
حالا شد.
ممنون. گیج شده بودم . حالا این کلاف سر در گم باز شد.
میمونه یه مسعله دیگه که . برای این قطعات چه power ی پیشنهاد میشه؟
اگه بعدا میخواید Sli یا CF کنید ؛ پاور باید نزدیک 1000 وات باشه . مثل Green 1030B با قیمت 190 تومن . یا پاور icute 900 WATT EPS هم نزدیک 120 تومن.میمونه یه مسعله دیگه که . برای این قطعات چه power ی پیشنهاد میشه؟
وگرنه پاور Green 785EPS با قیمت 140 تومن کافیه .
Last edited by Professor Massoud; 17-04-2009 at 20:25.
مرسی خیلی کمکم کردی. انشاالله یه صفر بری لاس وگاس![]()
- اين پاور 120 تومنه نه 200 تومن. به نظر من coolermaster m850 بيگر توي سايت تامز با همين پاور دو تا gtx295 رو sli كرده بود اونم با كلي تشكيلات از قبيل واتر كولينگ و ... تا 4.2 هم فكر ميكنم سي پي يو core i7 965 رو اور كرده بود. فقط حدود 200 تومنه.یا پاور icute 900 WATT EPS هم نزدیک 200 تومن.
- در مورد كارت گرافيك مسلمه كه 4850x2 كمي از 285 قوي تر هست. ولي انويديا از تكنولوژي cuda بهره ميبره كه ممكنه در تبديل فايلهاي ويديوي خيلي كمك كنه. هر چند اي تي آي هم چنين تكنولوژي مشابهاي داره.
- بين evga و p6t deluxe هم بايد صبر كني ببيني كدوم خوش قيمت تر هست توي بازار.
باید ببینم چی میشه . من به این نتیجه رسیدم که باید power رو بالای 850 بگیرم که بعدا برام با sli یا cross مشکلی پیش نیاد . حالا برندش رو مطمعن نیستم . یکی از برندایی که بچه زحمت کشیدن معرفی کردن رو میبندم بسته به قیمتشون که زیاذ هم بالا در نیاد.
فکر کنم همه این برندا خوب باشن : coolermaster . green ,icute و... فقط مهم اینه که بالای 850 باشه.
درسته؟
ممنون . اصلاح شد.- اين پاور 120 تومنه نه 200 تومن.
200 تومن زیاد نیست برای 850 وات ؟ یعنی این پاور میتونه از 850 وات هم خودش رو به بالاتر برسونه ؟به نظر من coolermaster m850 بيگر توي سايت تامز با همين پاور دو تا gtx295 رو sli كرده بود اونم با كلي تشكيلات از قبيل واتر كولينگ و ... تا 4.2 هم فكر ميكنم سي پي يو core i7 965 رو اور كرده بود. فقط حدود 200 تومنه.
بله . البته به مصرف کارت گرافیک هم ربط داره . همچنین به اورکلاک و نوع مادربرد.فکر کنم همه این برندا خوب باشن : Coolermaster . Green ,icute و... فقط مهم اینه که بالای 850 باشه.
درسته؟
پاور رو حتمن بالای 850 بخرید من اشتباه کردم و 780 وات برداشتم
مین رو هم این مین من خوبه ولی خوب در مقابل همتاهای خودش از ASUS و EVGA نظری نمیدم
اون Biostar TPower X58 رو هم انتخاب آخر بزارید
ولی تا الان مشکلی نداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)