دوست عزیز شما برو تو کلوپ 5800 ببین کسایی که 5800 دارن رو پیدا کن و از اونها بپرس خیلی بهتره اینجوری............
در مورد ویوا هم من راهنماییت میکنم![]()
دوست عزیز شما برو تو کلوپ 5800 ببین کسایی که 5800 دارن رو پیدا کن و از اونها بپرس خیلی بهتره اینجوری............
در مورد ویوا هم من راهنماییت میکنم![]()
مرسی مرسی![]()
-----------------------------------------------------------------
بقیه هم اگه پیشنهاد بدن خوشحال میشم...
بین ویوا و 5800 ویوا بهتره i780 هم خوبه
ممنون از همه
بالاخره امروز تاچ ویوا رو خریدمچون از چند نفر دیگه هم كه پرسیدم بهم همین پیشنهاد رو كردن
![]()
سلام
مبارکه.میشه در موردش توضیح بدی یا اگه تاپیک جدا داره آدرس بدی من اونجا بیام در موردش یه چند خط بنویس ممنون.
والا من تازه خریدم و باید یكم باهاش بیشتر كار كنم تا بتونم بهتر توضیح بدم ولی تا اینجا فكر كنم همین توضیحاتی كه این دوستمون داد كافی باشه:
ولی هر چی باشه از 5800 به نظرم خیلی بهتره اونم به خاطر سیستم عامل و حرفهای بودنش و این كه تا دلت بخواد واسش تو اینترنت نرمافزار ریخته![]()
سلامصداش خیلییییییییی با کیفیت از نظر بلندی از متوسط بیشتره --> اینجاش رو من یكمی شك دارم البته![]()
نیما جان واسه من که کیفیت عالی صداشم خوبه![]()
والا من تابحال پاكتپیسی نداشتم نمیدونم شاید تو ردهی پاكت پیسیها صداش خوب باشه
فقط یه سوال: این گوشی اصلا فارسی ساپورت نمیكنه... ینی نه نشون میده نه میشه باهاش فارسی تایپ كرد![]()
اگه راهی هست كه بشه فارسیش كرد بگین ممنون میشم
سلام برنامش هست
اماااااااااااااا
من شنیدم نصب نکنی بهتره یه سری مشکلات داره در ضمن برنامه رو بریزی نمیتونی پاکش کنی مگر اینکه هارد ریست بشه
فارسی ساز که باید نصب کنی.چون یکی از واجبترینهاست.
اولا باعث میشه sms های فارسی بنویسی و نشون بده.
ثانیا تو اینترنت که صفحات وب بصورت فارسی هم هست بدرد میخوره و...بهت پیشنهاد میکنم حتما نصبش کنی.
در ضمن شما اگه نصبش کردی دیگه لزومی نداره که پاکش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)