تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: درخواست کمک - ارتقا 6 قطعه اصلی( سیستم گرافیکی ) تا سقف 1 ملیون تومان

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در مورد کارت گرافیکی این مدلvga: evga gts 250 1gb 185T من تا حالا ندیده بودم! چطوریه؟ خوب جواب میده؟
    100 تومن میتونم بزارم روش. مشکلی نیست. چون بودجه من در اصل 1.5 میلیونه که من 500 شو می خواهم قطعات جانبی رو بخرم.
    رم ddr3 ---ram: 3x1gb 1333 100T هستش؟ چوم ddr3 می خواهم.

عزیزان بزرگترین مشکل من اینه که به هر شرکتی تو اردبیل میگم که این قطعاتو می خوام. رو هر قطعه 15 یا 20 تومن میکشه و میگه برات از هران دو روزه میارم!!!
    اگه اینطور پیش بره خودم بلند میشم میام تهران برای خرید!!!
    - اين gts 250 از 9800gtx و 4850 كمي قويتر هست اگر 100 تومن ديگه داري ميتوني gtx260 بگيري با قيمت 270 تومن (از 4870 سر تره) يا gtx275 با قيمت 320 تومن البته همه اين كارتها با برند evga هفته ديگه وارد بازار تهران ميشه.
    - اين مادربرد فقط رم ddr3 ساپورت ميكنه كه رمهاي فوق هم ddr3 هست.
    - اتفاقا فكر خوبي هست كه بيايي و از تهران خريد كني. ميتوني پول به حساب شركت ها هم واريز كني و قطعات رو با تيپاكس برات ارسال كنند. ولي بيايي تهران مطمئن تر هست و دستت هم توي انتخاب باز تره.
    قیمت Gtx275 بالای 350 باید باشه ( وقتی بیاد) در ضمن GTS250 مگه CUDA نداره ؟! کارت خیلی قدرتمندی هم هست .
    قيمت gtx275 رو نوشتم
    دوستان مادر برده p6t delux سایت رایان صبا 520 تومن قیمت زده!!! فکر نکنم 320 تومان باشه؟!
    در مورد gtx250 بهتر از ati 4870 هستش؟ قیمتش چرا اینقدر پایینه؟ (البته خوبه که ارزون باشه) لینکی هست که من مشخصاتشو ببیم؟
    درسته اين قيمت پارسال هست واين مادربرد هنوز به طور عمده وارد بازار ايران نشده. احتمال ميدم تا يكي تو هفته ديگه در بازار ايران هم فراوان بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسي از راهنماييتون...
    اگه پردازنده رو i7 و مادر بوردو p6t delux بخرم هزينم يه زره زياد در مياد... ولي gtx 260 هم بهتر از 4870 هستش و هم ارزونتر!
    البته رايان صبا قيمتشو زيادتر زده بود! اگه p6t delux 320 تومن باشه ميخرمش. با تغييره كارت گرافيك موافقم .پس كلا قيت سيستمم ميشه 1100000 تومان. درباره lcd نظرتون چيه؟ به 200 تومان چي ميتونم بخرم؟
    فرستادن قطعات با تيپاكس از تهران به شهرستان روش مطمئني هست؟ يعني اين شركتا معتبرن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه بخوايي هر قطعه رو از يه شركت بخري و بخوان دونه دونه با تيپاكس برات ارسال كنند. هزينه‌ش از اينكه بلند شي بيايي تهران بيشتر ميشه. به نظر من خودت بيا تهران بخر.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قیمت gtx275 بالای 350 باید باشه ( وقتی بیاد) در ضمن gts250 مگه cuda نداره ؟! کارت خیلی قدرتمندی هم هست .
    نسبت به 9600؛ چرا!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من که تو بازارای کامپیوتر تهران آشنا ندارم. واسه همین میترسم اگه بلند شم بیام اونجا قطعات تقلبی بهم بدن یا از اردبیل واسم گرونتر حساب کنن!
    اما اگه بیام دونه دونه مغازه ها رو میگردم تا ارزونترین قطعاتو بخرم.
    منتظر میشم همین قطعاتی رو که شما نوشتین قیمتش بیاد پایین بعد بیام تهران برای خرید.
    راستی اون رم 3 گیگابایت رو که نوشتین مارکش چیه؟
    و پاور 550w کافیه یا باید قویترشو بخرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

رم هاي ddr3 فعلا قيمت مشخصي توي بازار ندارن و هر كس هر چقدر دلش بخواد ميندازه. بايد ببيني چه برندي رو ميشه از همه ارزونتر پيدا كرد.
    اگه كارت gtx 260 به بالا بر ميداري 600 وات به بالا بگير به نظر من 700 بگير كه اگه بعدا هم خواستي sli كني به مشكل بر نخوري.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پاور برای سیستم شما توصیه من حداقل 680 وات هست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •