يكي از ايراداي بزرگي كه اين گوشي داره اينه كه ميزان نور صفحه نمايش قابل تنظيم نيست (درست مثل 6300 )
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
متاسفانه نداره !
يكي از ايراداي بزرگي كه اين گوشي داره اينه كه ميزان نور صفحه نمايش قابل تنظيم نيست (درست مثل 6300 )
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
متاسفانه نداره !
با سلام
این گوشی چطور فارسی میشه آخه تو لیست زبان فارسی نداره البته میخام با آپدیت فارسیش کنم اما چطور![]()
آخ چه تیپیک شلوغیه اینجا این پستم گم شده بود به زور تونستم پیداش کنم
در واقع همون پروداکت کد فارسی این گوشی رو میخام کسی نداره![]()
دوستان درخواست فارسی ساز برای این گوشی دارم
البته یه جورایی به دلم افتاده که کسی جواب نمیده ولی به یاد اون ضرب المثل معروف که میگه : (در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه یه خورده گرگ و میش میشه هوا ) افتادم و گفتم هی یه چیزی میگیم شاید به جوابی رسیدیم
خواهشآ اگه فارسی ساز براش هست که یه مرمتی کنید و به ما هم بدید که ثواب داره(شایدم صواب داره) و اگه هم نداره بگید نداره که الاف(شایدم علاف) نشیم
سلام دوست عزیز
این گوشی از سری 40 گوشیهای نوکیا هست.
متعسفانه فارسی کردنش از طریق نرم افزار امکان پذیر نیست.
بهترین راه اینه که فریم ور گوشیتون رو به فریم وری که قابلیت نوشتن زبان فارسی داشته باشه تغییر بدین.
اینم فریم ور 5130 با ساپورت فارسی ورژن 7.91
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4264500&postcount=86
برای اطلاع بیشتر از نحوه آپدیت و ... به اینجا مراجع کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چندتا نوم افزار براوزر جاوا مثل google chrome و opera رو توی گوشی 5130 اجرا می کنم اما موقع باز کردن یک صفحه ارور connection failed میده . البته وقتی از براوزر خود گوشی استفاده می کنم هیچ مشکلی نداره و صفحه ها رو باز می کنه.
راهنمایی کنید.
![]()
یکی جواب بده
مشکل 2تا شد
وقتی pc suite رو نصب میکنم و بعد موبایلو به کامپیوتر وصل می کنم ارور میده که گوشی به سیستم وصل نیست
چکار کنم؟
----------------------
مشکل تمام این ناسازگاریها اکثرا به خاطر پورت تنظیمات GPRS است که می گم چی کار کنید
برید به آدزس زیر
Meno=>Settings=>connectivity=>Destinations=>Intern et
و داخل تنظیم GPRS ایرانسل بشید و بعد Options را زده Advanced Settings را انتخاب کنید و Proxy port number را از 9201 به 8080 که HTTP هست تغییر بدید
بعد از این با مشکل Connection error روبرو نمی شید و اگر در برنامه دیگه ای غیر از بروزر گوشی مثل Opera mini مشکل دارید باید تو تنظیمات همون برنامه دنبال Protocol بگردید و اگر Socks بود به Http تعییر بدبد
موفق باشید
این مسیری رو که گفتی تو گوشی 5130 نیست
تا اینجا هست Meno=>Settings=>connectivity=>
چکار کنم؟
والا مال گوشی شما را نمی دونم من به صورت کلی گفتم و شما باید تو همون قسمت کانکشن یا اکسس پوینت دنبال تنظیمات Irancell-GPRS باشی و تغییری که گفتم را روش انجام بدی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)