قيافش بد نيست ولي به نظرت درسته كه بخاطر قيافه از اين همه امكانات بگزري؟
قيمت دقيقشو نميدونم ولي ديگه خيلي ارزون نميشه الان خيلي وقته قيمتش هم حدودا مونده
قيافش بد نيست ولي به نظرت درسته كه بخاطر قيافه از اين همه امكانات بگزري؟
قيمت دقيقشو نميدونم ولي ديگه خيلي ارزون نميشه الان خيلي وقته قيمتش هم حدودا مونده
اگه بتونی با هر روز شاژ کردن گوشی کنار بیای 8510 بهترین گوشی بازار هست البته فعلاً .....
قیافه که به نظر شخصی افراد بستگی داره ولی به نظر من به جز در ارتفاع زیادش موقع اسلاید مشکلی نداره ولی این هم در مقابل کیفیت بالای ساختش هیچه . کلا این کره ای ها تو این رده خوبند ( خودم دارم با رنوار تجربه می کنم ) .
قیمت 8gb با گارانتی حول و حوش 500 هست که به نظرم پایین ترم میاد ولی بهتره صبر نکنی و اگر ازش خوشت اومده بری بگیریش .
شما انگار تو جريان نيستي
قرار شد ديگه كسي نگه باتري 8510 ضعيفه.من خودم گفتم كه روزاي اول شب تاصبح دوتا خط كم ميكنه ولي بعد از 2 3 هفته درست ميشه و با استفاده معمولي 3 4 روز شارژ نگه ميداره
به خدا این باتری i8510 مشکلی نداره و این جوری نیست که هرروز اونو باید شارژ کنی مال من که تا 3-4 روز راحت شارژو نگه میداره!
دقیقا من هم 3-4 روز یک بار شارژ میکنم
شماهایی که میگین بده یک سایت بیارین نوشته باشه بده دوستان که GsmArena رو قبول دارن و باهاش عشق میکنن چرا هرچی در مورد الجی میگه میگن درسته ولی در مورد سامسونگ قبول نمیکنن![]()
من نمیدونم چرا دوستان دارند باطری i8510 رو تعریف میکنند.
اقا باطری یا باید از اول خوب باشه و یا بد.دیگه بعد از دو هفته درست میشه یا نمیدونم آبندی میشه و ... همشون حرف سرکاری هست.من خودم i8510 داشتم یکی از دلایلی که باعث شد فروختمش همین باطریش بود پس چرا ماله من بعد از دو هفته درست نشد؟حتی یکی از دوستام هم به خاطر مصزف زیاد باطریش این گوشی رو فروخت.
اینکه i8510 خوبه یا 5800. اگه بخواهی با باطری i8510 کنار بیایی صد در صد i8510 پیشنهاد میشه.فقط اینو بدون که با استفاده زیاد از گوشی بخصوص تو قسمت عکاسی روزی 2 بار هم شارژ میخواد و این گوشی مثل گوشیهای نوکیا نیست که زود شارژ بشه فرقی نمیکنه دو خط از باطری بره یا 5 خط در کل 2.30 ساعت الی 3 ساعت فول شارژش طول میکشه ولی تو نوکیا در عرض 50 دقیقه یا یک ساعت باطری فول شارژ میشه.
ببين الان چند نفر از باتريش راضين شايد مال شما يه مشكل ديگه داشته. بعدشم مال من اصلاً اينجوري نيست كه 2تا خط داشته باشه يا 5تا 2.5 ساعت طول بكشه كه شارژ بشه اگه كامل خالي باشه 2.5 طول ميكشه و اگه يكم شارژ داشته باشه كمتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)