تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: innov8 یا 5800 ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

منم خودم ميدونم از لحاظ كارايي قابل قياس نيستن!اما از نظر قيافه چي؟innov8 خوشگله؟؟؟!!
    در حال حاضر قيمتش چنده؟به نظرتون پايين تر مياد؟؟؟!!
    قيافش بد نيست ولي به نظرت درسته كه بخاطر قيافه از اين همه امكانات بگزري؟
    قيمت دقيقشو نميدونم ولي ديگه خيلي ارزون نميشه الان خيلي وقته قيمتش هم حدودا مونده

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اگه بتونی با هر روز شاژ کردن گوشی کنار بیای 8510 بهترین گوشی بازار هست البته فعلاً .....

4. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

پيش فرض

منم خودم ميدونم از لحاظ كارايي قابل قياس نيستن!اما از نظر قيافه چي؟innov8 خوشگله؟؟؟!!
    در حال حاضر قيمتش چنده؟به نظرتون پايين تر مياد؟؟؟!!
    قیافه که به نظر شخصی افراد بستگی داره ولی به نظر من به جز در ارتفاع زیادش موقع اسلاید مشکلی نداره ولی این هم در مقابل کیفیت بالای ساختش هیچه . کلا این کره ای ها تو این رده خوبند ( خودم دارم با رنوار تجربه می کنم ) .
    قیمت 8gb با گارانتی حول و حوش 500 هست که به نظرم پایین ترم میاد ولی بهتره صبر نکنی و اگر ازش خوشت اومده بری بگیریش .

6. 3 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه بتونی با هر روز شاژ کردن گوشی کنار بیای 8510 بهترین گوشی بازار هست البته فعلاً .....
    شما انگار تو جريان نيستي
    قرار شد ديگه كسي نگه باتري 8510 ضعيفه.من خودم گفتم كه روزاي اول شب تاصبح دوتا خط كم ميكنه ولي بعد از 2 3 هفته درست ميشه و با استفاده معمولي 3 4 روز شارژ نگه ميداره

8. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

به خدا این باتری i8510 مشکلی نداره و این جوری نیست که هرروز اونو باید شارژ کنی مال من که تا 3-4 روز راحت شارژو نگه میداره!

10. 2 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

به خدا این باتری i8510 مشکلی نداره و این جوری نیست که هرروز اونو باید شارژ کنی مال من که تا 3-4 روز راحت شارژو نگه میداره!
    دقیقا من هم 3-4 روز یک بار شارژ میکنم
    شماهایی که میگین بده یک سایت بیارین نوشته باشه بده دوستان که GsmArena رو قبول دارن و باهاش عشق میکنن چرا هرچی در مورد الجی میگه میگن درسته ولی در مورد سامسونگ قبول نمیکنن

12. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان دارند باطری i8510 رو تعریف میکنند.
    اقا باطری یا باید از اول خوب باشه و یا بد.دیگه بعد از دو هفته درست میشه یا نمیدونم آبندی میشه و ... همشون حرف سرکاری هست.من خودم i8510 داشتم یکی از دلایلی که باعث شد فروختمش همین باطریش بود پس چرا ماله من بعد از دو هفته درست نشد؟حتی یکی از دوستام هم به خاطر مصزف زیاد باطریش این گوشی رو فروخت.
    اینکه i8510 خوبه یا 5800. اگه بخواهی با باطری i8510 کنار بیایی صد در صد i8510 پیشنهاد میشه.فقط اینو بدون که با استفاده زیاد از گوشی بخصوص تو قسمت عکاسی روزی 2 بار هم شارژ میخواد و این گوشی مثل گوشیهای نوکیا نیست که زود شارژ بشه فرقی نمیکنه دو خط از باطری بره یا 5 خط در کل 2.30 ساعت الی 3 ساعت فول شارژش طول میکشه ولی تو نوکیا در عرض 50 دقیقه یا یک ساعت باطری فول شارژ میشه.

14. 4 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان دارند باطری i8510 رو تعریف میکنند.
    اقا باطری یا باید از اول خوب باشه و یا بد.دیگه بعد از دو هفته درست میشه یا نمیدونم آبندی میشه و ... همشون حرف سرکاری هست.من خودم i8510 داشتم یکی از دلایلی که باعث شد فروختمش همین باطریش بود پس چرا ماله من بعد از دو هفته درست نشد؟حتی یکی از دوستام هم به خاطر مصزف زیاد باطریش این گوشی رو فروخت.
    اینکه i8510 خوبه یا 5800. اگه بخواهی با باطری i8510 کنار بیایی صد در صد i8510 پیشنهاد میشه.فقط اینو بدون که با استفاده زیاد از گوشی بخصوص تو قسمت عکاسی روزی 2 بار هم شارژ میخواد و این گوشی مثل گوشیهای نوکیا نیست که زود شارژ بشه فرقی نمیکنه دو خط از باطری بره یا 5 خط در کل 2.30 ساعت الی 3 ساعت فول شارژش طول میکشه ولی تو نوکیا در عرض 50 دقیقه یا یک ساعت باطری فول شارژ میشه.
    ببين الان چند نفر از باتريش راضين شايد مال شما يه مشكل ديگه داشته. بعدشم مال من اصلاً اينجوري نيست كه 2تا خط داشته باشه يا 5تا 2.5 ساعت طول بكشه كه شارژ بشه اگه كامل خالي باشه 2.5 طول ميكشه و اگه يكم شارژ داشته باشه كمتر

16. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •