تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: از بين بردن محدوديت براي نرم افزارهاي كه به صورت trials مي باشند

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

عزیزان عرض کردم چنین برنامه ای برای موبایل سراغ دارید؟

داره خودمونی میشه red ros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کوچه پشتي p30world

پيش فرض

سلام
    به ها من دانلود کردم )دو بار( ولي مقع باز کردن فولدر به صورت نوشته نشان داده مي شود مکل از کجاست را هنمايي کنيد

پروفشنال ALIBOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.من این برنامه رو برروی 2بازی امتحان کردم وکار کرد. درضمن فقط محدودیت زمانی روازبین میبره.

داره خودمونی میشه samira455's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

لطفا بگید چطور میشه از این نرم افزار استفاده کرد.
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

لابد یه جایی یک سیمبولی چیزی داره که برای اسکن است .بزن تا اسکن کنه هرچی تریالی باشه پیدا میکنه .
    من از این استفاده نکردم . ولی برنامه terial4ever 4 in 1 trial removing خیلی به دادم رسید .
    من رفتم یه جایی برنامه internet lock را نصب کردم که تریال 10 روزه بود . اما کی جن داشم و رجیسترش کردم .
    کارش جالب بود همه بروزر ها را که به اینترنت میرفت قفل میکرد . تا پاسوردی که ادم خودش بهش میده را بهش ندی دیگه نمیشه اینو داینستال یا پاکش کرد . من برای امتحان خواستم ببینم وقتی سیستم رستور بکنیم چی میشه ا. این برنامه پاک میشه ؟ ایا سیستم به قبل از نصب این برنامه برمیگرده . که در این صورت باید فکری کرد که جلوی سیستم رستور را هم بگیره . خلاصه سیستم را به قبل از نصب این برنامه رستور کردم که دیذم پاک شده . دوباره که نصبش کردم دیگه نمیشد پاسوورد بهش داد میگفت پاس قبلی را بده . و پاس من را هم قبول نمیکرد . و به هیچ وجه نمیشد به اینترنت وصل شد . اینو هم نمیشد پاکش کرد . خلاصه سریع رفتم خانه و برنامه trial 4ever را رو یه فلوپی گذاشتم برگشتم اینجا . اینو نصب کردم . برای اولین بار هم بود باهاش کار میکردم . خلاصه 20 سیمبول داره برای اسکن . اخرش هم یک ابشن داره که همه تریال ها را اسکن میکنه و پیدا میکنه و پاک میکنه . که در نصب مجدد دیگه مشکل پیش نمیاد ولی زمان همانی است که در برنامه معین شده . 10 روز 30 روز اینا سرجاش هست . مگر اینکه پاتچ یا سریال برای این تریالت پیدا کنی .
    خلاصه این تریال ریمور امروز ابروی مارو پیش دوست مان خرید . چون بعد از یکبار سیستم رستور کردن همه پونکت ها پاک شد و هیچ پونکتی نبود که من دوباره سیستم رستور کنم. پاک هم که نمیشدکردش میکفت پاس بده . . خلاصه به دادم رسید والا که باید سیستم را نو میکردم و دو روز انجا علاف میشدم .
    registry trash Evaluation cleaner trial doctor trial reset
    اینا همه تو یک برنامه است . 700 کیلو . من اینو همین الان اپ کردم . باید چیز خوبی باشه . ابروی مارو که خرید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mossi; 21-02-2006 at 03:25.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •