من می خوام داو طلب بشم رو 1100 من این ازمایش وحشت ناک رو انجام بدن.......دی
من می خوام داو طلب بشم رو 1100 من این ازمایش وحشت ناک رو انجام بدن.......دی
گروهي از دانشمندان كه براي ارتقاي توانايي هاي فناوري بلوتوث تلاش مي كنند، هفته آينده نسل جديدي از اين فناوري را به نمايش خواهند گذاشت كه مي تواند با استفاده از ارتباط راديويي بي سيم 802.11 عملا فناوري قدرتمند واي – فاي را به چالش بكشد.
به گزارش فارس به نقل از تك ورلد، 3.0 Bluetooth را مي توان از يك ارتباط راديويي برد كوتاه و كم قدرت استاندارد به يك ارتباط راديويي بي سيم واي فاي با استاندارد 802.11abg مبدل كرد.
اين بدان معناست كه با استفاده از نسل جديد فناوري بلوتوث كه هم اكنون در نوت بوك ها و تلفن هاي همراه متداول است مي توان اطلاعات را به صورت بي سيم و با سرعت خيره كننده 20 تا 24 مگابيت در ثانيه و بر روي باند فركانسي 2.4 گيگاهرتز يا 5 گيگاهرتز منتقل نمود.
پيشرفته ترين استاندارد متداول فناوري بلوتوث يعني نسل 2.1 آن در حال حاضر و در بهترين شرايط قادر به انتقال اطلاعات با سرعت 3 مگابيت در ثانيه بر روي باندفركانسي 2.4 گيگاهرتز در ثانيه است.
در صورت همه گير شدن اين فناوري مي توان از آن براي نقل و انتقال گسترده اطلاعات استفاده كرد. با اين حساب انتقال محتويات يك دي وي دي در مدت بسيار كوتاهي ممكن مي شود.
نكته قابل توجه ديگر افزايش برد فناوري بلوتوث است. در حال حاضر برد اين فناوري در بهترين حالت از چندصد متر فراتر نمي رود. اما نسل سوم بلوتوث به گونه اي طراحي شده كه با استفاده از آن مي توان دو وسيله الكترونيكي را كه در فاصله حدودا دوكيلومتري از يكديگر قرار دارند را هم به يكديگر متصل نمود. گفتني است كه برد شبكه هاي واي – فاي نيز از يكي دو كيلومتر فراتر نمي رود.
كارشناسان مي گويند با ارتقاي نرم افزاري رايانه هاي شخصي و نوت بوك هاي موجود در بازار و نصب برخي تجهيزات تازه در آنها مي توان از فناوري بلوتوث 3 در آنها بهره گرفت.
بلوتوث 3 يك ويژگي مثبت ديگر نيز دارد. كاهش احتمال قطع ارتباط ابزار الكترونيك در اثر جابجايي احتمالي كه از جمله نقاط ضعف جدي اين فناوري است.
با توجه به تكميل نسبي اين فناوري انتظار مي رود در آينده نه چندان دور شاهد استفاده از نسل سوم فناوري بلوتوث در رايانه ها، نوت بوكها، نت بوك ها و احتمالا گوشي هاي هوشمند باشيم.
2 Km ???:O??
هموووون ! هرگز.
چرا هرگز؟
هیچ چیز غیر ممکن نیست
البته نه اینکه در مورد این موضوع من مطمعن باشم
باید تا معرفی رسمی صبر کرد
اگه بردش 2 كيلو متر باشه بري تو خيابون يه سرچ كني 2000 تا بلوتوث پيدا ميكنه!![]()
يك كار ديگه هم ميشه كرد.
توي خونه نشستي و با دوستا بلوتوث بازي مي كني![]()
البته الان بلوتوثهای موجود تا 100 متر رو البته بدون مانع جوابگو هستن.
بلوتوث هم چیزی جز امواج رادیویی نیست.برد امواج هم فکر نکنم نهایت داشته باشه.ولی اینکه یه دیوایس رو با این برد معرفی کنن یه مقدار بعیده.
در دنیای امروزه با توجه به پیشرفت سریع در زمینه های مختلف هر چیزی ممکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)