خوب حالا این به چه درد میخره
که بگی smsهام خونده نشدن![]()
خوب حالا این به چه درد میخره
که بگی smsهام خونده نشدن![]()
آره دیگه...نوشته شده توسط ehsannet9003
مثلاً حال نداری به یکی جواب بدی، اینکارو میکنی... (اینطوری بعداً یادت نمیره که جوابش رو بدی)
با نگه داشتن دكمه ي فاصله ميتوان phon را بالا آورد.
براي كپي كردن سريع يك متن آنرا select كرده و قلم را به سمت چپ و بالا بكشيد(بدون اينكه قلم را برداريد)
براي paste كردن قلم را بصورت نوشتن حرف ــــفــــ چسبان البته كمي مايل بطوري كه سمت راست بالا تر و سمت چپ پايين تر باشد روي صفحه بكشيد.(البته بدون نقطه)
براي Cut كردن متن آنرا select كرده و عكس حركت قبلي را انجام دهيد يعني از سمت پايين و چپ به طور مايل حرف ــــفـــ چسبان را به سمت راست و بالا بكشيد.
موفق باشيد.
و البته اینم واسه اونایی که مثل من همیشه فینگلیش مینویسن اما بعضی وقتا میلشون میکشه فارسی تایپ کنند:
همزمان 2 کیبرد کنار هم...
اگه توجه کرده باشین وقتی کیبرد لمسی گوشیتون On-Screen Keyboard روی انگلیسی هست(Defult)
3تا گزینه پایین کیبرد عبارت هست از ABC و 123 و ABCکاراکتر.
اما اگه برید توی Menu >Setting >Device > Text input> On-Screen Keyboard و گزینه More رو بزنید
و بعد Setup و Layout رو به زبون فارسی تغییر بدین.
حالا وقتی میخواین متن و یا SMS تایپ کنین میتونین با کیبورد گوشی انگلیسی بنویسین و با کیبرد صفحه فارسی.
نکته اینجاست هم 2 تا کیبرد دم دست هست و هم 3 گزینه پایین به ABC و ابث و 123 تغییر شکل دادن و
هر 3 حالت رو در کنار هم میشه با همون کیبرد هر 3نوع حرف رو تایپ کنین...
این 2 مورد توی p1 من نتنستم اجرا کنم.براي paste كردن قلم را بصورت نوشتن حرف ــــفــــ چسبان البته كمي مايل بطوري كه سمت راست بالا تر و سمت چپ پايين تر باشد روي صفحه بكشيد.(البته بدون نقطه )
براي Cut كردن متن آنرا select كرده و عكس حركت قبلي را انجام دهيد يعني از سمت پايين و چپ به طور مايل حرف ــــفـــ چسبان را به سمت راست و بالا بكشيد.
موفق باشيد
البته خیلی از مواردی که من و دوستان میگیم تو دفترچه به طور سطحی یا کامل گفته شده..
مثلا این جریان Copy و Paste رو تو حالت Handwriting داریم که خیلی ها از جمله من روز اولی که خریدیم گوشیرو اونو Off کردیم.
مثلا "خط افقی به سمت چپ = Space" و "خط افقی به راست = Backspace".. و خیلی تکنیکهای دیگه.
ولی هرچی باشه خطا داره و همیشه آدم نمیتونه از 2دستش استفاده کنه.
نميدونم شايد فقط براي p990 جواب بده.من كه خيلي از اين روش ها استفاده ميكنم.
موفق باشيد.
کسی روش سایلنت کردن در فلیپ باز رو بلد نیست البته با صفحه کلید
خودم رو کشتم ولی پیدا نکردم فکر کنم ندارهکسی روش سایلنت کردن در فلیپ باز رو بلد نیست البته با صفحه کلید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)