If the digit number Seven & Eight is 01 or 10 that mean it’s manufactured in Finland which is Good
برای من این اومد.
ولی اون 00 که نوشته original factory مال کدوم کشوره؟ مگه nokia مال فنلاند نیست؟
If the digit number Seven & Eight is 01 or 10 that mean it’s manufactured in Finland which is Good
برای من این اومد.
ولی اون 00 که نوشته original factory مال کدوم کشوره؟ مگه nokia مال فنلاند نیست؟
سلام
محض اطلاع دوستان برای اینکه متوجه شید که گوشیتون ماله کجاست به این مطلاب دقت کنید اما توجه داشته باشید که من این مطالب رو نمی گم بلکه سایت نوکیا این مطلاب رو گذاشته .(ومن به صحت این مطالب پی بردم واعتماد دارم یعنی رو گوشی های مختلفی امتحان کردم ومتوجه شدم که این مطالب درست هستش) :
1- فهمیدن کشور سازنده یا همون اصل بودن و تقلبی بودن گوشی :
اولا شما به سایت زیر مراجعه کنید و ببینید که ایا گوشی شما ریجست شده یا نه قاچاق هستش وتوی این سایت اطلاعاتی در مورد کشور سازنده ی گوشی وسریال نامبر و... رو به ما میده :
دوما ما با دیدن سریال نامبر گوشی ( #06#* ) میتونیم بفهیم که گوشی ایا فنلاندی هستش یا نه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ابتدا #06#* رو بزنید تا سریال نامبر گوشی رو نشون بده بعد به اعداد هفتم و هشتم دقت کنید وببینید که چنده ؟
اگه 01 یا 10 و 00 باشه گوشی ماله فنلاند هستش واگه 02 یا 20 باشه گوشی ماله المان هستش ( اما در مورد صحت این مطلب : کاملا درست هستش ومن بازم می گم روی گوشی های مختلفی امتحان کردم ) .
نکته: لطفا شما اول این سریال نامبر گوشی رو باسریال نامبر رو ی قوطی چک کنید .
2- میشه از بارکدی که روی قوطی ثبت شده استفاده کرد :
روش استفاده شما به دو رقم اول سمت چپ نگاه کنید وببینید که چند هستش .
فنلاند :اگه این دو رقم 64 باشه ماله فنلاند هستش .
اما این سریال نامبر و بارکد گوشی برای کشور های دیگه هم هستش اگه دوستان بعدا خواستن در اختیارشون می ذارم .
موفق باشید
قربانتان
Mortaza.2fun جان خدا خیرت بده ... نمی دونی چقدر دنبال این لینک گمشده گشتم ! مرسی
اه واسه من كه اين ارور رو ميده(با ف ي ل ت ر شكن و بدون ف ي ل ت ر شكن).......
405 Method Not Allowed
The specified HTTP request method is not supported.
سریالتو بده برات امتحان کنم و نتیجه شو همینجا بهت بگم ....
ماله من اینارو میگه.یعنی چی؟
Information on IMEI 355708022858871
Type Allocation HolderNokiaMobile Equipment TypeNokia N85GSM Implementation Phase2/2+IMEI Validity Assessment
>|<Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range IssuanceAround Q2 2008Reporting BodyBritish Approvals Board of Telecommunications (BABT)Primary MarketEuropeLegal Basis for AllocationEU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation355708-02-285887-1 Reporting Body Identifier35Type Allocation Code35570802Serial Number285887Check Digit1
یه سوال. بلاخره میشه Imei نوکیا رو عوض کرد یا نه؟
خیر ! توی گوشی های جدید فقط باید چیپست اش رو عوض کرد !
سلام دوست عزیز
اولا شما بگید که گوشی شما چیه ؟
دوما شما سریال نامبر تون رو توی ادرس که توی چهار پست قبل گذاشتم نوشتین واینا رو بهتون گفت یا توی جای دیگه ؟
قربانتان![]()
گوشیم n85 هست..توی همون سایتی که شما فرمودین گذاشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)