تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: ماکسیما یا مزدا 3

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط ماکسیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ماکسیما بهترین خودرو تولید داخل شناخته شد که راهنمایی رانندگی تصمیم گرفت جایگزین بنز های پلیس کنه وقتی پدال گازو تا آخر فشار میدی احساس قدرت میکنی 6 سیلندر 3000 سی سی
    هر دو ماشین یعنی مزدا و ماکسیما کلا از دو کلاس مختلف هستن ولی من به شخصه مزدا رو انتخاب میکنم .چون جوانپسندتر هستش .
    ماکسیما و مزدا هر دو برای عملیات پلیس اتخاب شدن .
    ولی هندلینگ ماکسیما زیاد تعریف نداره چون بیشتر به راحتی اون توجه شده تا قابلیتهای اسپرتی و حرکتی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فقط ماکسیما اگه مزدا بگیری اشتباه کردی مزدا هم ماشین خوبیه ولی من اول ماکسیما رو ترجیح میدم

داره خودمونی میشه majid76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است!

پيش فرض

فقط مزدا3 آخرشه

داره خودمونی میشه kapello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه پولش برات مهم نیست، علاوه بر جنبه های فنی بنظر من کلاس ماکسیما بالاتر از مزدا 3 هستش!!! تیپ مزدا ، جوانانه و مجردی هستش!!!من یجورایی یاد مقایسه بنز و بی ام و می افتم!!!بنز باکلاس و نرم و راحت و با پرستیژبی ام و تند و چابک و سرزنده !!!

5. این کاربر از kapello بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Only Maxima,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,

داره خودمونی میشه ali_blue88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فقط ماکسیما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ماکسیما بهترین خودرو تولید داخل شناخته شد که راهنمایی رانندگی تصمیم گرفت جایگزین بنز های پلیس کنه وقتی پدال گازو تا آخر فشار میدی احساس قدرت میکنی 6 سیلندر 3000 سی سی
    عرض شود خدمتتون که با کیفیت ترین خودرو تولید داخل بنز ای 280 و ای 200 شناخته شده این اولا
    راهنمایی رانندگی هم به خاطر خرج بسیار زیاد بنزهاش و سختی تعمیرات و کمبود قطعات داره بنزاش زو جایگزین میکنه با ماکسیما این دوما. واسه این ماکسیما رو انتخاب کردند چون هنوز با ژاپن قرار داد تولیدشون تموم نشده و مشتری ماکسیما در سطح کشور بسیار کم شده این سوما.این اخباری که گفتم از منبع موثق بود چون پسر عموی بنده کارشناس تصادفات راهنمایی رانندگی هست و ایشون کاملا از موضوع مطلع هست میگفت بنزها هر از 4 ما باید لاستیکاش نو بشه خیلی هم گرونه و هزینه های زیادی رو متحمل نیروی انتظامی کرده به نظر بنده که ماکسیما اصلا امروز به این قیمت نمیرزه سواریش اصلا خوب نیست با این پولی که میدی و بنزین سر سام آوری که میخوره فقط خیلی شتاب و سرعت داره ولی خوب اسمش سر زبوناست و ماشین با شخصیتی میدوننش ولی من با 38 تا میرم یه آزرا بادمجونی تیره کم کارکرد میخرم که خیلی آپشناش از ماکسیما بیشتره و کلی باهاش حال میکنم

8. این کاربر از ali_blue88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •