به نظرم همينا کافيه.
به نظرم سي905 هم بهتر از بقيه باشه البته فقط از نظره دوربين سي905 بهتره اگه باقيه موارد بياد تو کار ان82 يه چيزه ديگست
Nokia N82
Nokia 6220
sony ericsson c905
sony ericsson k810
sony ericsson k850
sony ericsson k800
g810
g800
به نظرم همينا کافيه.
به نظرم سي905 هم بهتر از بقيه باشه البته فقط از نظره دوربين سي905 بهتره اگه باقيه موارد بياد تو کار ان82 يه چيزه ديگست
C905 بهترین کیفیت و قوی ترین فلش زنون رو داره
بعدش ن82 و بعدش ک850 و ....
فلش c905 قويترينه ديگه نيازي به نظر سنجي نيست.بهتره به جاش دوربين i8510 و c905 و renoir و Pixon و n82 مقايسه بشن البته مثل اون تاپيكي كه s a m s u n g جان زده بود و معلوم نبود كدوم عكس مربوط به كدوم گوشيه اينجوري تعصب هم وارد مقايسه نميشه
موافقمفلش c905 قويترينه ديگه نيازي به نظر سنجي نيست.بهتره به جاش دوربين i8510 و c905 و renoir و pixon و n82 مقايسه بشن البته مثل اون تاپيكي كه s a m s u n g جان زده بود و معلوم نبود كدوم عكس مربوط به كدوم گوشيه اينجوري تعصب هم وارد مقايسه نميشه
قبلا تو این انجمن 2 تا تاپیک داشتیم که آلبوم عکس های 3مگا پیکسلی ها و 5 مگاپیکسلی ها بود که واقعا مفید بود
الان هم که 8 مگاپیکسلی ها زیاد شدن این تاپیک لازمه
باشه اون رو هم می زنم!الان هم که 8 مگاپیکسلی ها زیاد شدن این تاپیک لازمه
نظر سنجی رو می زارم!
نظر سنجی گذاشته شد!
تا 10 روز دیگه بسته میشه!
لطفا پست ندید!
من به سی905 رای دادم چون اگه فقط دوربین مد نظر باشه سی905 بین اینا بهترینه البته ان82 هم دست کمی از سی905 نداره ولی از حق نباید گذاشت سی905 در عکاسی عالی میباشد.
ادیت:ارمین جان من پست تو را الان دیدم.ببخشید که پست دادم
Last edited by merikh_merikh; 11-04-2009 at 14:39.
چرا شرکت کنندگان این قدر کم هستن!راي دهنده: 9
توی نظرسنجی بهترین گوشی حدود 100 نفر شرکت کننده داشتیم!
این دیگه آخر تعصب بود آخه دوربین 905 از پیکسونم ضعیفتره فقط یه فلش زنون داره
علت زیاد بودن شرکت کنندها تو اون نظر سنجی این بود که من تو همه قسمتهای فروم دوستان رو به رای دادن دعوت کردم
کلا اسم اینو نظر سنجی نمیشه گزاشت آخه 905 فلش قوی تری داره و تمام دیگه کسی نمیتونه نظری بده
جالبه
بعضی از دوستان می گفتن فلاش c905 بهتره و نیازی به زدن تاپیک نیست ولی الان می بینم که ان82 رای بیشتری اورده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)