تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: خواهش ميكنم كمكم كنيد.نظرتون در مورد 6680

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

خوب فقط كافيه يه سري به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزني كه بصورت كاملا حرفه اي گوشي هارو با هم از نظر سخت افزاري و نرم افزاري - قابليتها و سرعتهاشون تست كرده و نتايج جالبي رو هم ميتونيد از توي نوشته هاي اعضا كه از گوشيهاشون براي امتياز دهي ارايه دادن استخراج كنيد
    چون من هرچي بگم چون شما گوشيتون 6680 يا n70هستش قبول نميكنيد
    پس بهتره خودتون بريد ببينيد
    البته سايتهاي خارجي زيادي هستن ولي به نظرمن بهترين سايتي كه من ديدم كه خيلي جامع و كامل بود همين سايتي بود كه معرفي كردم
    حالا كه اين ها رو گفتي بزار چند مورد از ويژگي هاي N70 رو نسبت به 6630 برات بگم:
    1- داشتن دوربين 2 مگاپيكسلي در مقابل 1.3 مگاپيكسل
    2-صفحه نمايش با تعداد رنگ ۲۶۲۱۴۴ در مقابل ۶۵۵۳۶
    3-ابعاد فیلم حداکثر ۲۸۸ * ۳۵۲ پیکسل، ۱۵ تصویر در ثانیه در مقابل حداکثر ۱۴۴ * ۱۷۶ پیکسل
    4- داشتن دوربين دوم
    5-داشتن فلاش
    6-حافظه داخلی ۳۵ مگابایت درمقابل ۱۰ مگابایت
    7- داشتن راديو در صورتي كه در 6630 وجود نداره
    8-حالت مکالمه حداکثر ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه درمقابل حداکثر ۳ ساعت
    9-سیستم عامل Symbian OS 8.1a درمقابل Symbian OS v8.0
    10- اتصال به اينترنت

حالا به نظر شما اين 2 تا اصلا با هم قابل مقايسه هستن؟؟(6680 هم تقريبا توي همين مايه هاست يعني خيلي تفاوت با 6630 داره)
    من فكر مي كنم خود شما روي 6630 تعصب داري

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

كاملاّ واضحه

شما وقتي 6630 خريدي پشيمون ميشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudboy
    اگر شما می بینید سرعت 6630 کمی بهتر از 6681 و n70 به خاطر صفحه نمایش 65 هزار رنگی آن است که سرعتش بالاتره در حالی که n70 صدا و ورژن سیمبیان و صدای گوشی و طراحی و صفحه نمایش کاملا به 6630 برتری داره و در این شکی نیست و در ضمن کسانی که در ایران هستند باید به جای خرید 6680 گوشی 6681 را خریداری کنند زیرا 6680 یک دوربین اضافه برای ویدیو کال داره که به درد مخابرات ایران نمیخوره و پول اضافه بابت آن پرداخت میشه .
    عزيز 6680 دز چند مورد فرق فوكوله
    1- حافظه 6680 10 ميگ ولي 6681 8 ميگه
    2= سزعت 6680 بيشتر از 6681 هستش جيگر
    اطلاعات نداري نگو عزيز بازم خواستي بگم
    ممنون
    Last edited by mobile; 08-02-2006 at 06:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Reza_S
    شما براي اين حرفت دليلي هم داري؟؟(راجع به سر بودن 6630 نسبت به n70 )
    مشكل نيست رضا جان بزار يك خاطره بگم
    من چند وقت قبل اينكه عضو پي سي ورلد بشم عضو سايت بازيكده بودم تو قسمت گرافيك
    اونجا هر كي سيستم خودشا بالاتر ميدونست مثلا گرافيك 6600جي تي رو بيشتر و بهتر از 6800 جي تي ميدونستند تنها دليلشون هم چون قيمته ارزوني داشت . ديگه نمي گن من خوب نمي تونستم يا به دليلي مدل پايين گرفتم ديگه رو مدل بالا و گرون قيمت بزنم ( البته اين زاته ايراني هاست كه نمي خواند ديگران بيشتر از شون داشته باشه) الان من 6680 گرفتم ديگه نمي گم كه به ان 70 ميرسه چون يكي داره ميگيره خيرشا ببينه ولي براي من آره دارم ميگم براي من 6680 خوبه پس شما هم بگيد برايه من
    برايه من خوبه
    ببخشيد زياد حرف زدم اگه نا خواسته به كسي تو هين شد به بزررگيتون ببخشيد
    قربان همه موبايل
    Last edited by mobile; 08-02-2006 at 06:38.

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اونجا هر كي سيستم خودشا بالاتر ميدونست مثلا گرافيك 6600جي تي رو بيشتر و بهتر از 6800 جي تي ميدونستند تنها دليلشون هم چون قيمته ارزوني داشت . ديگه نمي گن من خوب نمي تونستم يا به دليلي مدل پايين گرفتم ديگه رو مدل بالا و گرون قيمت بزنم ( البته اين زاته ايراني هاست كه نمي خواند ديگران بيشتر از شون داشته باشه) الان من 6680 گرفتم ديگه نمي گم كه به ان 70 ميرسه چون يكي داره ميگيره خيرشا ببينه ولي براي من آره دارم ميگم براي من 6680 خوبه پس شما هم بگيد برايه من
    برايه من خوبه
    قربان همه موبايل
    موبايل جان حرف هات كاملا منطقي هست. منم الان ميگم كه مثلا N70 نسبت به 6630 يا 6680 برتر هست ولي هيچ وقت به طور كل نگفتم كه اين گوشي رو دست نداره ( برعكس ما دوستمون ميگه 6630 از همه بهتره . شما بايد بگي توي اين رنج از همه بهتره هيچكس نميتونه به طور قطع بگه كه چي بهتره. مثلا ممكنه شما نسبت به پولت بگي زانتيا رو دست نداره در حالي كه براي اون كسي كه سرمايه مثلا Bmw رو داره زانتيا رو ماشين حساب نميكنه.)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

شما بايد انتظارتون رو از گوشي بگيد با توجه به چيزي كه خودتون ميخوايد اگه بخواي براي كل زدن باشه كه نميشه هميشه عقبي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mobile
    برايه من خوبه
    قربان همه موبايل
    من عمرا سراغ 6630 نميرم و اصلا قصد ندارم نوكيا بخرم و ميخوام يه pda بگيرم ولي همه شما نظرات متعصبانه خودتون ميديد و با اين نظرات ديگراني رو كه ميخوان استفاده كنن گمراه ميكنيد - مثلا همين اقاي موبايل تاحالا فكر نكنم با گوشي سيمبين داري مثل 6630 كار كرده باشه - چون اگر تاپيكها و پستهاشو دنبال كنيد خودتون متوجه ميشيد- حالا نميدونم يه سايت معتبر و معروف كه من بهش اشاره كردم كه نظرات رو هم براي مراجعه و مقايسه در اختيار بازديدكنندگانش اونهم به صورت فني و نه تجربي قرار ميده از حرفهايي كه از روي سليقه و تعصب زده ميشه كمتره!
    خوب اگه اينجوره كه من ديگه در اينمورد اصلا حرفي ندارم
    ولي بچه ها خودشون ميتونن بفهمن كه كي راست ميگه كي اشتباه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستي اينو هم بگم بابا با گفتن من كه گوشي شما بد نميشه كه اينقدر حرص ميخوريد
    راستي اقا رضا چند وقته n70 گرفتي شما؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

آفايون من يه آمار از مجله New york mobiles براتون ميگم كه تو 92 كشور تحقيق شده:

1-

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

آفايون من يه آمار از مجله New york mobiles براتون ميگم كه تو 92 كشور تحقيق شده:

1-N90
    2-N70
    3-6680
    4-6681
    5-6630
    6-6670
    5-7610

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •