تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خشكي مو

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

كچلي يك بيماري قارچي است!‌ و كاملا با ريزش موي ارثي (طاسي ارثي) تفاوت داره...
    بگذريم كه اشتباها به جاي هم بكار مي رن...
    ريزش مو مي تونه ارثي يا محيطي باشه ...پس نميشه گفت هر ريزش مويي ارثي هست!‌
    به عنوان مثال برخي مواد ...برخي استرس هاي شديد .....و حتي برخي شامپوها مي تونن با اثر _ هرچند اندك- به فولكيول هاي مو باعث تسريع ريزش مو بشن....

2. این کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

کاملا غلطه کسایی که میگن ریختن مو به ژل ربطی نداره! میخوام بدونید کاملا مربوطه خودم یک مدت از ژلی که به اسم اصل خرید و روشم برچسب واردات از ترکیه رو داشت و مارکه معروفیم بود بعد از مدتی کاملا قسمت جلو موهام که ژل بیشتر میزدم ریزش گرفت که با کلی بندو بساط از ریزشش جلوگیری کردم ! الانم که موهام چربه تنها حالت دهندهی که واسش رو وب سایت های خارجی توصیه شده پودر بچه بعد از حموم هست و ریختن اون روی موهای تر و حالت دهی

4. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alone_In_Hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کاملا غلطه کسایی که میگن ریختن مو به ژل ربطی نداره! میخوام بدونید کاملا مربوطه خودم یک مدت از ژلی که به اسم اصل خرید و روشم برچسب واردات از ترکیه رو داشت و مارکه معروفیم بود بعد از مدتی کاملا قسمت جلو موهام که ژل بیشتر میزدم ریزش گرفت که با کلی بندو بساط از ریزشش جلوگیری کردم ! الانم که موهام چربه تنها حالت دهندهی که واسش رو وب سایت های خارجی توصیه شده پودر بچه بعد از حموم هست و ریختن اون روی موهای تر و حالت دهی
    ببخشید یعنی پودر بچه رو وقتی موها یه مقدار حالت خیسی داره به مو بزنیم ؟ منظورتون همون پودر تالک هست ؟ موهاتون سفید نمیشه؟
    ممنون

6. این کاربر از Alone_In_Hell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Dreamland
    Guest

پيش فرض

پودر بچه

8. 2 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

اوني ژلي كه شما مي گي حتما تلقبي و غير استاندارد بوده...

10. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

ببخشید یعنی پودر بچه رو وقتی موها یه مقدار حالت خیسی داره به مو بزنیم ؟ منظورتون همون پودر تالک هست ؟ موهاتون سفید نمیشه؟
    ممنون
    من موهام چربه بعد از حموم تا 3 4 روز حالت گندی داره و اصلا حالت نمیگیره و تافتو زلو اینا به موهام نمیسازه بعد از حموم که کمی موها تره بین موها میریزید و با دست یا سشوار پخشش میکنی ... این کار 12 ساعت قبل از زمانی هست که شما میخواید حالت دار برید بیرون یا حالت بدید مو انعطاف پذیری پیدا میکنه ... سفیدم نمیشه اصلا و یکی از راه های حالت دهی خیلی پرطرفدار هست تو خارج که من تو فروم ها خوندم میتونید با گوگل پیدا کنید
    پودر بچه هر داروخانه ای بری داره 600 تومان من خودم راضی بودم چون موهام خیلی بد حالت میگیره بدون اون تا چند روزی که چرب بشه ! من از شامپو مو چرب استفاده میکنم .....
    ممکنه اسمش خنده دار باشه ولی اینرو تو گوگل سرچ بده: how to use Baby powder for hair

اوني ژلي كه شما مي گي حتما تلقبي و غير استاندارد بوده...
    پروانه واردات داشت و تقلبی بی شک نبوده از جای کاملا معتبر هم خریدم ولی به موی من حداقل نساخت
    به فارسیم اسرچ بدید میاد که گفته پودر بچه برای حالت دهی ولی تو فروم های خارجی و Y! answer زیاد گفته شده
    Last edited by mm00; 29-05-2009 at 10:58.

12. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

بله احتمالا به موهای شما نساخته ولی بهترین راه برای حالت دهی موها استفاده از اتو و حالت دهی با چسب می باشد.
    -----------

من آخر سر نفهمیدم گلت مو رو می ریزونه یا نه ؟؟ از هر کی می پرسم یه چیزی می گه؟؟؟
    چقدر صاف می کنه ؟؟

14. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

کسی آرایشگاه مشتی فشن توی تهران می شناسه؟؟

16. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •