بابا بازیه مردیه
فقط باید لمش بیاد دستت
توشیحات پست قبلی هم که ماشالله خیلی جامع و کامله
فقط اگه خیلی گیر کردی walkthrought ش رو بگیر
بابا بازیه مردیه
فقط باید لمش بیاد دستت
توشیحات پست قبلی هم که ماشالله خیلی جامع و کامله
فقط اگه خیلی گیر کردی walkthrought ش رو بگیر
من با بازی oblivion بیشتر حال کردم
البته این به سلیقه من برمیگرده چون بازی تو زمانهای گذشته رو+سلاحهای سرد رو خیلی بیشتر دوست دارم تا تفنگهای فضایی و ...
ولی با همه ی خوبی که بازی oblivion داشت به نظرم یک نقطه خیلی منفی داشت و اون این بود که بعد از اینکه مدتی از بازی گذشت هر دقیقه یکبار یه دروازه جلوی روت باز میشد و باید میرفتی داخلش و اونرو میبستی که به نظر من روند بازی رو خیلی تکراری میکرد
البته من بازی رو تموم کردم و قسمتی که باید گلادیاتور میشدیم(البته بایدی در کار نبود) خیلی لذت بخش بود
نکته جالبی که بود اینکه کارهایی که انجام میدادی در برخورد افراد باهات تاثیر داشت
مثلا وقتی من قهرمان گلادیاتورها شدم هر جا که میرفتم میگفتند تو همونی که قهرمان گلادیاتورها هستی؟
و نمونه های دیگه.
کلا بازی بود که زمان خودش واقعا عالی بود.
الان هم اگر بین fall out و oblivion یکی رو قرار باشه انتخاب کنم oblivion رو انتخاب میکنم!
راستی اگر از این بازی خوشتون اومده پیشنهاد میدم بازی Dark messiah رو هم بازی کنید
البته بازی dark messiah بازی با خط داستانی هست و مانند oblivion آزاد نیستید که انتخاب کنید ولی گرافیک و گیم پلی بازی Dark messiah بسیار پیشرفته تر از oblivion هست! و جنگ با شمشیر و کشتن غولهای بازی خیلی لذت بخش هست.
موفق باشید
البته لازم نبود که همه ی دروازه ها را ببندید. اگر داستان اصلی را تا آخر ادامه می دادید ، در پایان بازی مارتین می زد غول آبلیویون رو می کشت و بعد از آن همه ی دروازه ها بسته می شدند.
درسته
همه ی دروازه ها رو هم نبستید نبستید
فقط 2-3 تا که نزدیک شهرهای بودند ببندید که اونا نیرو بهتون بدن برای جنگ نهایی
الان هم که پچ های خوبی داره براش میاد
من پاکش نمیکنم بازی رو و هر چند وقت که پچ جدیدی براش میاد میریزم و میرم
در مورد dark messiah هم راستش من خیلی با اون بازی راحت نبودم
برای همین نصفه نیمه ولش کردم
یه جوری بود
به نظرم این بازی از اون جالب تر بود
هم تنوع بیشتری داشت تو داستان هم صلاح ها و ... ی بیشتر
بعد از 295 روز!!
یه سوال
من در حال تبدیل به ومپایر هست!!
چی کار کنم؟
توی فروم های خارجی چیزی نفهمیدم!!
گفته بودن برید کلیسا که جواب نداد!
سلام ودرود
من پچ رو که با این عکس هستشرو بازی قبلی نصب کردم به Chapel شهر Anvil هم رفتم اما هیچ پیرمردی نبود و همه هم سالم هستند .........؟چه کار باید بکنم کجا باید برم .......؟
سلام ودرود
خودم پیدا کردم ........
اون بالا سمت راست نقشه (شمال شرقی)اسم شهر یادم نمیاد رفتم کنار یه جزیره که تازه تو نقشه بود.........و دروازه ورود به پک جدید و ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)