الان ميرم تو كار اون قسمت..
در مورد تاپيك هم تو جرياناتش هستم..
فوق العاده خوب شده.. با اين توصيفهايي كه بچه ها دارن ديگه دور مايا را بايد خط كشيد.!!!!!!
الان ميرم تو كار اون قسمت..
در مورد تاپيك هم تو جرياناتش هستم..
فوق العاده خوب شده.. با اين توصيفهايي كه بچه ها دارن ديگه دور مايا را بايد خط كشيد.!!!!!!
ببخشيد كه دير به دير ميام!!
اينم آپديت جديد..
منو با راهنمايي هاي خودتون راهنمايي كنيد.!! - چي گفتم!!
آفرین
کارت عالیه
خیلی خوشم اومده ...
مدلتو عالی ساختی ...
همینطور ادامه بده
فقط اين ريزه كاري ها مونده كه توي عكسها هم زياد مشخص نيست و بايد از خودم سليقه بخرج بدم!!!
آفرین زیبا شده ................. دمت گرم
آفرین مهدی
هم مدلت خوب شده هم خود ماشینی که میخوای بسازی زیباست
موفق باشی رفیق
خب بچه ها بعد از مدت طولاني اومدم!!
ريزه كاريهاست كه يه مقدار وقت آدم ميگيره..
البته بعلت اينكه اولين مدليه كه با مايا ساختم اونم بعد از 5 سال دوري از انيميشن!!
اين از تصوير جلو - جزئيات را كاملتر كردم ..
اينم رندر شده ..! اما با اشكال فراوان ....
همانطور كه مي بينيد با منتال ري (معمولا با وي ري كار مي كنم ولي توي مايا وي ري يه مقدار به راحتي مكس نيست!)
اشكالاتش اينه كه پلي گان را نمي تونه براحتي رندر كنه..
تصوير رندر شده از همون تصوير اوله !! اما نمي دونم كه آيا در تنظيمات منتال ري گزينه اي هست كه بشه سطوح را Smoth يا حداقل مثل Preview باشه ... نفهميدم چي گفتم ولي اگه كسي متوجه شد و عيب كار را متوجه شد بهم بگه...
لازم به ذكره كه در تنظيمات منتال ري Quality روي Draft ميباشد كه با آوردن به Production متاسفانه يا خيلي طول ميكشه تا رندر كنه يا اينكه هنگ مي كنه.. در هر صورت بعد از چند دقيقه هم كاري انجام نمي ده و فقط ميگه Rendering...
اما وقتي كه مدل ها را به Subdiv كانورت مي كنم اين مشكلات حتي در حالت Draft نيز حل شده.. ولي نمي خوام كه به اون حالت كانورت كنم . چون اوموقع به پلي برگشتن مصادف مي شه با مشهاي زياد!!
البته توي بعضي از قسمتها از تكه هاي ماشين اصلا تبديل به Subdiv نميشه - ميدونم كه يه اشكالي داره!
منتظر پيشنهادتون هستم..
مدلت خیلی عالی شده
این جلوش یه مقداری به نظر کنار جاهایی که حفره ایجاد میشه موج دار شده
ولی کار جالبی داری میسازی...
آفرین
تا اینجا که خیلی عالیه( البته مدل)
رندر جای کار داره و مشکلی که خودتون فرمودید داره...
بالاخره موفق به تصحيح رندر شدم!
اينم از رندر - آينه را نيز اضافه كردم!
منتظر پيشنهاداتتون هستم
راستي صفحه اول را هم ايندكس كردم و اونجا هميشه آپيدته!! (يه سري نمونه كار قبلي هم گذاشتم!)
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)