UIQ دیگه برشکسته شده و روز به روز داره برنامه و بازی هاشو کمتر می شه من خودم w960 دارم اگگه سیستم عامل مهم برات بیخیال سری uiq شو
UIQ دیگه برشکسته شده و روز به روز داره برنامه و بازی هاشو کمتر می شه من خودم w960 دارم اگگه سیستم عامل مهم برات بیخیال سری uiq شو
5800 امکاناتش بیشتره. gps داره.lcd ش خیلی بزرگتره و 16 ملیون رنگ.فیلم برداری vga 30 frame.سیستم عامل خیلی جدیدتر.سوکت 3.5 میلیمتری.سنسور تقارب.جی سنسور.سی پی یو قویتر.خروجی tv.اینترنت بهتر و کلی چیز دیگه.دوربین g900 بهتره ولی خیلی هم خوب نیست
5800 گوشی خیلی خوبیه ولی به شدت هنگ میکنه من شنیدم خیلی اعصاب خورد کنه ...
شما نگفتی که انتظاراتت از گوشی چیه ولی من اگر به جای شما بودم 5800 می خریدم.
دلیل:
صفحه ی بهتر+سرعت+سیستم عامل خوب
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون
البته من 2تا پست قبل از پست اول شما اولویت هامو گفتم. فکر کنم شما ندیدی.
اینکه خیلی بدهمن منظورم از اینکه به سیستم عامل حساسم سرعت و همین هنگ کردن بود
یعنی با آپدیتو اینا درست نمی شه؟؟
جی 900 سی پی یو 208 داره که سرعتش بالا نیست ولی خیلی کم هنگ میکنه 5800 هم سرعت بالایی نداره و بیشتر هنگ میکنه در کل 5800 باتوجه به امکاناتش بهتره
در مورد یو ای کیو اینو بگم که هنوز شرکت هایی هستن که برای این سیستم عامل برنامه میدن.
در مورد سیستم عامل 5800 و جی900 به نظره من جی900 بهتره چون یو ای کیو مدت هاست داره روش کار میشه و نقص های کمتری نسبت به سیستم عامل 5800 داره.
به نظره من اگه یه گوشی خوب در کنار یه سیستم عامل خوب میخای جی900 بهتره چون یو ای کیو انعطاف پذیری بالایی داره.
در مورد سی پی یو درسته که کمه ولی جی900 هم سرعت خوبی داره هم هنگ تو کارش نیست به خصوص وقتی اپدیت بشه........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)