با گارانتی زیگورات خریداری کنید سرویس هایش روی دل بهتر از الماس هست
با گارانتی زیگورات خریداری کنید سرویس هایش روی دل بهتر از الماس هست
من hp با این مشخصات پیدا کردم:
dv5-1000
cpu 2.0 GHz T5800
RAM 3GB
HDD 160GB
GPU Intel 4500قیمتش هم 750 هزاره. به نظر بهتر از مدلی که اینجا معرفی کردید. نظر شما چیه؟
لپ تاپ خوبیه همانطور که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بررسی شد !
این به نظرم قویتره و بهتر
سلام ....
رفتم خریدم با گارانتی سام سرویس 8000000 تومن ( تک تیم فن)
خداییش احساس می کنم سرم تا خرخره کلاه رفته ... نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز چرا؟سلام ....
رفتم خریدم با گارانتی سام سرویس 8000000 تومن ( تک تیم فن)
خداییش احساس می کنم سرم تا خرخره کلاه رفته ... نظر شما چیه؟
من را هم نا امید کردی؟
این تاپیک شما نیست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
آخه خیلی ناشناسه ... البته خیلی تعریف می کردن
اگه قصد افزایش بودجه رو ندارید همین 1525 لپ تاپ خوبیه و احتیاجی به گارانتی زیگورات نیست و فقط سعی کنید مالزی بخرید ...
ببخشید اگه جوابتون رو دیر دادم ...
بابا چرا ؟؟ خب لپ تاپ ارزون همینه عزیز ... باید سطح انتظاراتتون رو پایین بیارید و برای کسی که مدتها با دسکتاپ کار کرده نمیتونه خیلی زود با لپ تاپ کنار بیاد و سخته براش ...
در مورد بلوتوث لپ تاپ هم حتما Manual رو بخونید و اگه باز هم فعال نشد با گارانتی تماس بگیرید و به احتمال زیاد از داخل بایوس فعال نشده ( مثل مال خودم ) ...
سرتون کلاه نرفته لپ تاپ ارزون قیمت قدرت مانور زیادی نداره و باید کنار بیایید ...
منظورم نگرانی ام از گارانتی بود.... وگرنه از خود لپ تابه راضی هستم...نسبت به قیمتش لب تاپ خوبیه.... سرعتش هم بد نیست... قیافش هم قشنگه .. به نظر من از وسترو قشنگتره!
بلوتوثش هم درست شد! مشکل از اینجا اب می خورد که من ویندوز xp نصب کرده بودم و 1525 یه کم با ایکس پی مشکل داره... پاکش کردم ویستا ریختم همه درایورها رو شناخت.... قبلا درایورش نصب نبود....
در هر صورت ممنون از راهنماییت
ولی کلا فکر کنم تو ایران آدم لبتاپ بدون گارانتی بخره بهتره... گارانتی لبتاب عملا معنا نداره تو ایران! خودم هم اشتباه کردم ... سیستمم هم مالزی هستش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)