تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: خريد سيستم تا 1.5 بدون مونيتور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دو پردازنده 5410 زئون مناسبه؛ با قیمت های مربوط به حدود پنج ماه پیش حدود 300 از بودجه شما بالاتر می شد(2×2GB Ram) الآن شاید کمتر در برنامه ی های سه بعدی عملکرد بهتری خواهد داشت. رید صفر چهار تایی مناسب خواهد بود(4×500) و بازیابی آن هم غیر ممکن نیست.ویندوز64 مناسب تر هست ولی 32 را هم با بیش از 4 میلیار بایت رم می شود راه اندازی کرد. فروشنده اش را خواستید، پیغام خصوصی بدهید.
    ممنون از راهنماييتون اما اينطور كه من ديدم قيمت هاي اونطرف آب براي Xeon 5410 بالاي 500 دلاره حالا دوتا 5410 و يه برد Dual Cpu فكر كنم بشه كل بودجه من ؛ با كارت گرافيك و رم و كيس و پاور .... فكر كنم بالاي 2300 در بياد
    Benchmark هارو هم چك كردم :
    PassMark Bechmark :
    I7 920 = 5450
    Xeon 5410 =3943
    Xeon 5410 (Dual CPU) = 7611

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Raid0 بيشتر براي كار با فتوشاپ و فايلهاي سنگين بكار مياد ، الان با رم يك گيگ موقع كار با CS3 يا CS4 (البته فايلهاي بزرگ) يه لحظه هم صداي هارد قطع نميشه بعضي وقتها سايز فايل Temp فتوشاپ به 4-5 گيگ هم ميرسه به همين خاطر فكر ميكنم Raid0 خيلي تاثير گذار خواهد بود.
    M654 عزيز در مورد بازگشت پذيري Raid0 با 4 تا هارد گفتن تا حالا نشنيده بودم اگه اينطوري باشه انتخاب خيلي خوبيه. فكر كنم سرعتش از Raid0 دوتايي هم بالاتر باشه.
    يه راه حل ديگه هم كه خيلي وسوسم ميكنه استفاده از يه SSD براي ويندوز و Temp نرم افزارها و يه هارد 1TB براي آرشيوه ولي قيمتهاي SSD فعلا بالاست.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون اما اينطور كه من ديدم قيمت هاي اونطرف آب براي Xeon 5410 بالاي 500 دلاره حالا دوتا 5410 و يه برد Dual Cpu فكر كنم بشه كل بودجه من ؛ با كارت گرافيك و رم و كيس و پاور .... فكر كنم بالاي 2300 در بياد
    Benchmark هارو هم چك كردم :
    PassMark Bechmark :
    I7 920 = 5450
    Xeon 5410 =3943
    Xeon 5410 (Dual CPU) = 7611

کد:
    کد:
    Raid0 بيشتر براي كار با فتوشاپ و فايلهاي سنگين بكار مياد ، الان با رم يك گيگ موقع كار با CS3 يا CS4 (البته فايلهاي بزرگ) يه لحظه هم صداي هارد قطع نميشه بعضي وقتها سايز فايل Temp فتوشاپ به 4-5 گيگ هم ميرسه به همين خاطر فكر ميكنم Raid0 خيلي تاثير گذار خواهد بود.
    M654 عزيز در مورد بازگشت پذيري Raid0 با 4 تا هارد گفتن تا حالا نشنيده بودم اگه اينطوري باشه انتخاب خيلي خوبيه. فكر كنم سرعتش از Raid0 دوتايي هم بالاتر باشه.
    يه راه حل ديگه هم كه خيلي وسوسم ميكنه استفاده از يه SSD براي ويندوز و Temp نرم افزارها و يه هارد 1TB براي آرشيوه ولي قيمتهاي SSD فعلا بالاست.

امکانش هست، اما دردسر داره و احتمالا با مابه تفاوتی که الآن نسبت به آی7-نِهالیم می پردازید سال آینده با نهالیم بتونید به هسته های بیشتری هم ارتقایی داشته باشید ضمن اینکه انواع سرور اون هم در آستانه توزیعه؛ و در کنارش امکان کراس هم خواهد بود.

CPU 2×Xeon Quad core 5405 190×2 Tray+Fan & Heatsink 30-50 ×2 5410 Box ~275×2
    -
    MB SUPERMICRO X7DDCL-I ~420

HDD 3×500GB Seagate Raid0 ~175

HD4850 190

2×2GB KingStone FB Bss 667 120

PSU Green 680B 110

Case SilentStorm 56-60

Logitech VX Revolution Laser Mouse 75-80

5410 ~1700

رِید:

اگر زمان دسترسی و نوشتن هر دو اولویت مهم است از ترکیب 3تایی رید0 استفاده کن، اگر حدّاکثر نوشتن 4 تایی و اگر خواندن و نوشتن حدّاکثر مهم و زمان دسترسی اهمیّت کمتری دارد از ترکیب 5 تایی استفاده کن؛بسته به عملیّات متداول سیستم متفاوته؛ معمولاً سه و چار(از سمت چپ چار , پنج و سه*).

و در مجموع:

CPU: Intel core i7 920
    MB: Asus p6t deluxe
    Ram: G-Skill 3×2GB
    VGA HD4850
    Powre: GP780/785B
    HDD: Seagate 500GB 7200.12×4
    ODD: Samsung LightS 22X
    **Case: Green SilentStorm
    حدود 1420ـ با قیمت هایی که داده شد.

ــــــــــــــــــــــــ

*
    کد:
    **قبل از نصب قطعات فن بقل رو پشت دو یا سه هاردی که منتهی الیه پایین و راست، و بعد از برداشتن مانع، نصب شدن پیچ کن[منبع اولیه: کاردان سبز رایانه].
    Last edited by m654; 21-05-2009 at 19:00.

3. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از دو سه هفته تحقيق رو اين سه تا برد مردد موندم:
    تو انتخاب برد X58 بين سه تا برد پايين مردد موندم :

GIGA GA-EX58-UD3R به خاطر پشتيباني خوب GIGA و داشتن پورت IDE وا ساپورت رم تا MHZ 2000+
    َASUS P6T براي نتايج خوب در بنچ ماركها و توصيه از طرف دوستان به خاطر كيفيتش
    EVEGA X58 SLI با توجه به قيمت و برندش ، تنها ايرادش نداشتن پورت IDE و اينكه دقيقا نميدونم رم رو تا چه باسي ساپورت ميكنه.

و يه نقطه مبهم كه براي مثال اگه يكسال ديگه بخوام DDR3 2000MHZ رو سيستم بزارم كدوم يكي ساپورت ميكنه چون هيچكدوم دقيقا ننوشته ماكزيمم ساپورتشون تا چه باسي هست؟ البته به احتمال زياد من متوجه نميشم.

در مورد كارت گرافيك چند نفر اين كارت رو پيشنهاد دادن :
    ATI Radeon HD4890 1GB GDDR5 850MHZ
    با برندهاي ASUS , Saphire و XFXو Club 3d

و يه نكته در مورد رم 6 گيگ برام مبهم مونده و اينكه در صورت استفاده از XP 32bit ، ويندوز از 4GB رم بدون مشكل استفاده ميكنه ياينكه ا اصلا ويندوز رم ها رو نميشناسه و يا مشكلات ديگه اي مثل هنگ كردن و ... پيش مياد؟

اين مسئله تفاوت قيمت با خارج از كشورهم شده يه مشكل و درد اساسي ، فكر ميكنم بيشترين و فاحشترين تفاوت قيمت با بازاهاي خارج از كشور تو بخش كامپيوتره. يه چند روزه چك ميكنم تفاوت قيمت تا 35% هم ميرسه در حالي كه ايم مقدار تو تجهيزاتي مثل دوربين هاي حرفه اي و ... كه به نسبت مشتري كمتري هم نسبت به كامپيوتر دارن 8 الي 10 درصد هست.
    نميدونم احتمال كاهش اين قيمت هاي نجومي و متعادل شدنشون هست يا نه؟ تو كارت گرافيك و مادربرد عددها خيلي عجيب غريبا

منتظر نظرهاتون هستم.
    ممنون
    Last edited by atropat; 20-05-2009 at 10:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تقريبا ليست داره نهايي ميشه:

INTEL CORE I7 – 920 -------------------------------------------------------------------300T
    ASUS P6T-----------------------------------------------------------------------------------350T
    (ASUS/XFX/Club 3D) يا SAPPHIRE – ATI RADEON HD 4890 – 1GB----------360T
    Team Group – 6GB- 1600MHZ cl8 ----------------------------------175T
    2 *(WD BLACK KAVIAR OR MAXTOR – SATA2 500GB+) RAID0---------120T
    GREEN TUNIQ 3----------------------------------------------------------------------------83T
    GREEN – GP785B-EPS-------------------------------------------------------------------145T
    SAMSUNG DVD RW S223F يا S223Q---------------------------------------------------28T

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به نظر من evga x58 sli از اون دو تا مادربرد ديگه بهتره. در ضمن ide هم داره. نظرت در مورد سيستمي كه توي امضاي منه چيه؟ البته من چون بازي نميكنم كارت گرافيك رو پايين انتخاب كردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خریدین؟ مبارکه
    پیگیر فروم که بودم شما هم مدتها در حال تحقیق بودین، سیستم خیلی خوبیه
    آخه من تو مشخصات Evega پورت ide ندیدم اگه داشته باشه که خوبه ، منم اهل گیم نیستم اما بخاطر استفاده Photoshop CS4 که از GPU استفاده میکنه و افزایش این روند تو بقیه نرم افزارهای گرافیکی این کارت گرافیک رو انتخاب کردم.
    از مونیتورتون راضی هستین؟ ( از کرسی رایانه گرفتین؟)
    cASE چی برداشتین؟

اگه لطف کنین قیمت خرید قطعه هارو بگین ممنون میشم
    Last edited by atropat; 21-05-2009 at 00:28.

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نم اهل گیم نیستم اما بخاطر استفاده Photoshop CS4 که از GPU استفاده میکنه و افزایش این روند تو بقیه نرم افزارهای گرافیکی این کارت گرافیک رو انتخاب کردم.
    نميدونم چقدر درست باشه ولي من شنيدم توي كارهاي گرافيكي nvidia بهتر عمل ميكنه اگه اينجوري باشه به نظرم كارت گرافيك evga gtx 260 core 216 بگير قيمتش حدود 270 تومنه.
    از مونیتورتون راضی هستین؟ ( از کرسی رایانه گرفتین؟)
    بله از كرسي گرفتم . به نظر من حرف نداره. من مانيتورهاي سامسونگ و ال جي رو توي پاساژ ايران ديدم. به نظرم مانيتور خودم بهتره. البته بايد كنار هم گذاشت و ديد. ولي اگه كار گرافيكي ميكني اين مانيتور چون به صورت عمودي هم ميتونه بچرخه به نظر من به درد بخوره.
    cASE چی برداشتین؟
    هنوز هيچي ولي ميخوام cm690 كولر مستر بگيرم.

Motherboard: 320
    CPU: 291
    Memory: 120
    Hard Drive: 112
    Graphic Card: 107
    Power Supply: 168
    Monitor: 269
    Speaker: 105

9. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييتون ، ميشه لطف كنين بگين چطور ميشه CPU با استپينگ D0 رو تشخيص داد؟ Part Number متفاوته يا يه جايي روي باكس نوشته؟

پي نوشت :
    فكر ميكنم جوابش رو پيدا كردم:

///////////////////////////
    In comparison to the current C0 stepping some minor changes have been addressed. First off the serial number which sometimes was unreadable is moved and improved. On that same laser etch you'll spot that SLBCH is now SLBEJ.

//////////////////////////
    Last edited by atropat; 25-05-2009 at 08:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kakihot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييتون ، ميشه لطف كنين بگين چطور ميشه CPU با استپينگ D0 رو تشخيص داد؟ Part Number متفاوته يا يه جايي روي باكس نوشته؟

پي نوشت :
    فكر ميكنم جوابش رو پيدا كردم:

///////////////////////////
    In comparison to the current C0 stepping some minor changes have been addressed. First off the serial number which sometimes was unreadable is moved and improved. On that same laser etch you'll spot that SLBCH is now SLBEJ.

//////////////////////////
    درسته SLBEJ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من هم بالاخره خريد رو انجام دادم:

INTEL CORE I7 – 920 D0---Burn Guaranty 2 year-------------------------------------308T
    ASUS P6T-------------------------------------------------------------------------------------320T
    MSI – ATI RADEON HD 4890 – 1GB-------------------------------------------------------325T
    Team Group – TRIPLE CHANNEL 6GB- 1333MHZ ----------------------------------------125T
    WD KAVIAR BLACK 1TB---------------------------------------------------------------------103T
    CoolMaster CM695----------------------------------------------------------------------------92T
    GREEN – GP885B-----------------------------------------------------------------------------160T
    ُSamsung SH-S223Q Tru-Direct--------------------------------------------------------------28T

از همه دوستاني كه در اين مورد راهنماييم كردن كمال تشكر رو دارم

13. این کاربر از atropat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •