این فریمور یا هر چیز دیگه واسه من شمارش 7640 ولی توی اون سایتی که معرفی کردید و سونی او ای سی نبود.
حتما باید همون شماره باشه؟
این فریمور یا هر چیز دیگه واسه من شمارش 7640 ولی توی اون سایتی که معرفی کردید و سونی او ای سی نبود.
حتما باید همون شماره باشه؟
بله حتما باید همون مدل باشه
جالبه توی سایت اروپا و آمریکا هم نبود ! معلوم نیست دل چی میسازه ! من توی گوگل سرچ کردم نتیجه بهتر بود !
Release Date: 8/19/2008
Version: DJ06, A02
Download Type: Firmware
File Format: Hard-Drive
File Size: 1 MB
Additional Information
Unbalance disc handling improvement (reduce speed) to improve acoustic noise performance.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر دقت کنید سونی توی سایتش توضیح خوبی در مورد مدلهای OEM مال شما داده :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اون فایل رو داونلود کردم. توی یه فایل متنی جلوی computer نوشته بود xps m1530 ولی من نصب کردم و اثری ندیدم
خوب پس با این کارا درست نمیشه و مشکل جدی داره اپتیک
بازم خوبه واسه شما چند روزی کار کرد!
من که فرستادم نمایندگی بعد از 25 روز بازم کار نکرده بود. حالا دوباره فرستادن نمایندگی ولی اینبار با دعوا
تا فردا ببینیم چی شد! خدا رو چه دیدی شاید با دعوا درست بشه![]()
با سلام
من یه 1510 دارم و دی وی دی رایترم اپتیکش مشکل داره! بردم گارانتی گفت تعویضش حدود 110 تومن خرج داره. حالا من یه مشورت میخام... اگه یه دی وی دی رایتر اکسترنال بگیرم بهتره یا بدم همینو درستش کنن؟!! اصلن این هزینه ای که به من گفته واقعیه یا کمتر از این حرفا میشه؟!!!
لطفاً منو راهنمایی کنین.
خوب هزینه خود اپتیکش حدود 70 تا 80 هزار تومان هست و احتمالا باقیش هم دستمزد هست !
اگر مال خودش تعویض بشه بهتره چون همیشه روی سیستم هست اما با 110 هزار تومن میشه یک DVD رایتر اکسترنال سونی سری پرتابل و اسلیم خرید که بسیار بهتر مال خودشه و توان و عمر کاری بالاتری هم داره تنها حملش مشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)