از کجا ؟!
بگید ما هم بگیریم![]()
از کجا ؟!
بگید ما هم بگیریم![]()
دوستان از چسب میخچه فرانسوی استفاده کنید(قیمت 1500)عالی است.چسبهای ایرانی و کره ای بدرد نمی خورند
اینا چیه؟ خیلی وقته هست! پایین پا هست یه چند تایی هم هست. اگه به یه جا بخوره یکم درد میگیره در حالت عادی هیچ دردی نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال داره میخچه باشه . بهش دست بزن اگه سفت بود به احتمال زیاد میخچه هست اگه نبود یه چیز دیگه هست . مشکل خاصی نیست . اگه برید پیش دکتر عمومی براتون درش میاره .
میشه راهنمایی کنین
مال من ظاهرا شکوفا شده الان تبدیل به زخم شده موقع راه رفتن خیلی اذیتم میکنه
این بیماری واگیر داره؟
چسب میخچه توی داروخونه ها موجوده...
اگر استفاده کنید ، معمولا بعد از یک روز خوب میشه
البته در مورد این که تبدیل به زخم شده رو نمیدونم
موفق باشید![]()
چسب میخچه چندین مدل هستش که بهترینش نوع خارجی هستش که ماده سبز رنگی داره ( ایرانیها بیشترشون ماده سفید دارن که کاربرد نداره )
و درباره مدت زمان بستگی به اندازه و ضخامت میخچه داره
کاربرد چسبه به این صورت هستش که اون قسمت از پوست رو می گشه تا به آخر ( ریشه میخچه ) برسه برای میخچه های کوچیک ( قطر کمتر از 1 میلی متر ) دو روز و برای میخچه های بزرگتر حداقل 3 روز و حداکثر یک هفته طول می گشه که برای گرفتن نتیجه بهتر سه روز بعد چسب رو عوض کن
اینها راههای زمانی هستن یعنی بعد از گذشت زمان به نتیجه می رسی
ولی
یه راهی هم هست که بستگی به خودت داره می تونی ازش استفاده کنی
یک میخ رو میزاری سرخ بشه ( گرما بدی بهش) بعد درست روی میخچه می زاری و آهسته فشار می دی توی میخچه و تا زمانی که احساس درد نگردی همین کار رو می کنی تا جای میخچه کاملا سوراخ بشه و به قولی ریشش بسوزه بعد از یک هفته جاش کلا گرفته می شه و هیچ مشکلی نخواهی داشت
نکته : برای گرفتن نتیجه بهتر می تونی به جای میخ از هویه ( دستگاه لهیم کاری ) استفاده کنی
نکته : برای این که درد بیشتری رو حس نکنی می تونی 10 دقیقه قبلش از اسپری لیدوکائین استفاده کنی
آقا هویه و میخ داغ دیگه چیه ؟
عامل اصلی میخچه در پا کفش نا مناسب می باشد پس اولین کار اصلاح کفش می باشد .
درمانهای بعدی شامل :
داروهای شیمیایی ( چسب میخچه هم جزو این دسته محسوب میشه )
جراحی میخچه
فریز کردن و یا کوتر ( سوزاندن ) میخچه
و لیزر می باشد .
داروهای شیمیایی به مرور تاثیر می کنند و هزینه کمتری دارند .
روشهای دیگر مخصوصا لیزر و کوتر سریعتر . کامل تر و پر هزینه تر می باشد .
من انجام دادم. جراحي سر پايي در مطلب دكتر بود و درد هم نداشت. و زماني نبرد.
درباره عامل میخچه مطمئن هستم که ربط زیادی به کفش و این چیزها نداره
یا کلا اصلا همه جا همش همینه یعنی همه می گن علتش از کفش نا مناسب هستش و یا واکنش بدن برای اون قسمت از پوست که فشار زیادی تحمل می کنه به صورت میخچه در اون قسمت ظاهر می شه ولی لای انگشت دست دیگه چرا ؟
دو تا میخچه درست لای انگشت دست چپ برای این چه توضیحی می تونه باشه ؟
درباره اون روش استفاده از میخ هم یکی از روشهای قدیمی برای درمان میخچه بود ( درسته علم پیش رفت کرده ولی روشهای قدیمی هنوز هم کاربردی هستن گفتم شاید یکی خواست امتحان کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)