عزيز من اگه پيغام خطا مي ده پس از كجا فهميدي شگفت انگيزهنوشته شده توسط mozhgan
![]()
![]()
![]()
عزيز من اگه پيغام خطا مي ده پس از كجا فهميدي شگفت انگيزهنوشته شده توسط mozhgan
![]()
![]()
![]()
دوستان سلام
من گرفتمº
جالب هست ولی فقت 2-3-4 تا تلفن رايگا ن ميشه زد.برای تماس با نروژ ازش استفاده کردم .2 سه بار قطع شد و بعدش هم گفت که کرديت برای ترايال بوده و تمام شده! در مجموع حدود 3 دقيقه حرف زدم.حالا نميدونم اگه کرديت بخرم باز هم اون کشور هايی که گفته مجانی خواهد بود يا نه¿
بهتون خبر ميدم.امين رخ
اقايmohammadali_n
(جسارتا) پي بردن به اين مسئله كار سختي نبود .ميتونيد به صفحه اول مراجعه كنيد.![]()
![]()
سلام
دوستان عزیز
من دارم این برنامه رو استفاده میکنم و تا حالا با کشورهای مختلف اروپایی (خطوط زمینی - موبایل نه) حرف زده ام که شاید روی هم بشه 1000 دقیق و رایگان
اگه شما به لیست کشورهای رایگان مراجعه کنید میبینید که این برنامه مشکلی با اونها نداره
ولی خوب موبایل و بعضی تلفنهایی که از سیستم معمولی خارجند استثنا داره
ولی خوب از داخل ایران خبری ندارم و بهتره دوستانی که تونستن از اون استفاده کنن خبر بدن. آخه ج - ا با هیچ استانداردی سازگار نیست
amin_rogh جان شما مکردیت میخری برای تماسهای موبایل یا کشورهای خارج از لیست
در ضمن این برنامه میتونه بعنوان یک مسنجر تلفنی هم کار کنه. شما میتونین با دوستانی که این برنامه رو دارن تماس بگیرین
(((((((((((amin_rogh جان شما مکردیت میخری برای تماسهای موبایل یا کشورهای خارج از لیست)))))))))))
سلام عزيز
من آزمايش کردم.به همون کشورهای توی ليست تلفن زدم ولی بعد از 2-3 بار قطع و وصل شدن پيام داد که تريال تايم تمام شده. حالا گه شما اینو گفتين ميرم دوباره تست کنم و خبرشو ميدم.امين رخ
سلامی دوباره
این لیست کشورهای موجود برای تلفن رایگان (اگر کردیت در حسابتان نباشد تنها میتوانید 1 دقیقه به خارج از کشور خود ارتباط داشته باشید ولی اگر کردیت اشته باشید میتوانید نا محدود استفاده کنید در حالی که کردیت دست نخورده باقی میماند بعنوان ضمانت)
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Canada
Chile
China
Croatia
Cyprus
Denmark
Finland
France
Germany
Gibraltar
Hong Kong
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Japan
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Monaco
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Singapore
South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
United Kingdom
United States
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)