مرسی استاد.
ولی اون deleteseparator اگر true باشد، باید اون آقای separator باید به ابتدای آرایه ی بعدی اضافه شود.
اگر میشه دوباره بنویسید. {شرمنده}
+
مرسی
مرسی استاد.
ولی اون deleteseparator اگر true باشد، باید اون آقای separator باید به ابتدای آرایه ی بعدی اضافه شود.
اگر میشه دوباره بنویسید. {شرمنده}
+
مرسی
سلام مجدد !
ساعت 3 نصقه شب چیزی یادم امد که حیفم امد نگویم !اگر برای Generic List از نوع byte هم بشه، باز هم خوبه
در مورد byte اگر قصد دارید، فقط مجموعه ای با متد Add داشته باشید ...
یعنی یکسری بایت را به انتهای بافری اضافه کنید، احتمالاً بهترین گزینه System.IO.MemoryStream خواهد بود.
موفق باشید و شب خوش !
سلام
درست متوجه نشدم؟! یکم مشکوک است ! یعنی میخواستید separator مجزا در خروجی نیاید؟ولی اون deleteseparator اگر true باشد، باید اون آقای separator باید به ابتدای آرایه ی بعدی اضافه شود.
شب شما به خیر.
نکته جالبی بود.
--
آخرین سوال امشب »
می خوام به یه سایتی، یه چیزی رو بفرستم و نتیجه رو نشون بدم.
کدام را توصیه می کنید؟
HttpWebRequest یا WebClient؟
چرا؟
مرسی
بله!درست متوجه نشدم؟! یکم مشکوک است ! یعنی میخواستید separator مجزا در خروجی نیاید؟
---------
سلام.
من جرات نمی کنم جلوی استادان عزیزی همچون _H2_ حرفی بزنم، ولی از اونجایی که تجربه ای اندک توی این زمینه دارم، گفتم یه چیزی بپرونیم
--------------------
به نظر من بهتره که از HttpWebRequest استفاده کنی، چون همونطور که از سوالت مشخصه می خوای یه درخواستی رو بفرستی و نتیجه رو نشون بدی، خب WebClient نمی تونه اینجا کمکت کنه چون اون فقط می تونه اطلاعات رو دانلود و به نمایش بزاره و عملا هیچ کنترلی رو درخواستت نداری، ولی در WebRequest بهتر می تونی درخواستهات رو کنترل کنی و تقریبا هر درخواستی رو می تونی از طریقش بفرستی و نتیجه رو به نمایش بزاری.
سلام
همانطور که دوستم جناب Amin eHelp گفتند، WebRequest یک لایه پایین تر قرار دارد و گزینه های بیشتری را در اختیار شما قرار میدهدHttpWebRequest یا WebClient؟
شاید نیاز به sample نداشته باشید ولی به عنوان نمونه میتوانید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
forum.p30world.com/showthread.php?t=259640
پست 4 و 8
خوب چیز ساده ای و شاید خودتان هم تا حالا حلش کرده باشید، پیشنهاد میکنم روی همان کد قبلی سعی کنید، خودتان تغییراتی اعمال کنید، خیلی ساده است، سعی کنید، اگر نشد، در خدمت هستم.ولی اون deleteseparator اگر true باشد، باید اون آقای separator باید به ابتدای آرایه ی بعدی اضافه شود.
(با چند تغییر در متغییرهای int همانطور میشود که خواسته اید !)
جمیعاً موفق و پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)