چون گارانتی معتبره و قابل اعتماد می ارزه بیشتر پول بدی و شما هم یه کوچولو ! زیاد دادی که گفتم به خاطر گارانتیش هست ...
دستگاه خوبیه .
مشکلی داشتی با ما درمیون بزار ...
با تشکر
چون گارانتی معتبره و قابل اعتماد می ارزه بیشتر پول بدی و شما هم یه کوچولو ! زیاد دادی که گفتم به خاطر گارانتیش هست ...
دستگاه خوبیه .
مشکلی داشتی با ما درمیون بزار ...
با تشکر
ممنونم دوست گرامی...والا مشکلی ندارم فقط می خواستم راجع به Back up یه سوال کنم...فروشنده گفت یه Recovery از ویندوزت بگیر که 2 تا DVD می شه...من می رم تو Recovery Center ویندوز می نویسه 6 تا 12 عدد دی وی دی می خواد...می خواستم ببینم درسته این جایی که من می رم واسه بک آپ گرفتن؟ و اینگه آیا این بک آپ چیز مهمیه؟
خیلی ممنون دوست من![]()
اون تعداد سی دی هست ... برای بک آپ 3 دی وی دی نیاز دارد ... در ضمن در بخش مشکلات و سوالات لپ تاپ تاپیک ریکاوری مطرح کنید نه اینجا
شما اونجا اشتباها زده بودی cd و بک آپ رو روی یه dvd 9 بگیر و بزار جایی که بهش صدمه نرسه تا بعدا هم استفاده بکنی ...
اگه دل سیستم بک آپ و ریکاوری مثل لپ تاپ های قدیمی روی هارد بود خیلی بهتر میشد ...
والا گفتم دیگه تاپیک جدا باز نکنم...
من می رم تو Backup and Restore Center و گزینه Backup Computer رو می زنم... One or More DVDs رو انتخاب می کنم...می نویسه: The Backup will take 7 to 12 DVDs
آیا جایی اشتباه می کنم؟
تو هاردش هم هنوز چیزی نریختم.
ممنونم
آقا من اشتباه می رفتم مسیر رو...باید می رفتم تو VAIO Recovery Center
مشکلم حل شد...ممنونم
Last edited by signinfo; 04-04-2009 at 20:11.
سلام یک لب تاب قوی تا سقف 2 تومن میخوام ممنون میشم راهنمایی بکنید
الویتها
1-گرافیک
2-صفحه نمایش
3-کیفیت ساخت البته خیلی کم جا به جاش میکنم
4-تکنولوژی ساخت به روز
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:
یا یک تاپیک جدید ایجاد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول برين اينجا اصول انتخاب رو بخونين بعد چند مدل را روي نت ببينين و انتخاب كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
signinfo عزیزدر مورد گرافیکش یه خورده برامون میگی؟
تا حالا روش بازی اجرا کردی؟
ممنون.
Last edited by Maziar_69; 24-06-2009 at 12:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)