تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: بدجوری بین سونی و دل گیر کردم ...

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

می تونید review کامل 1640 رو اینجا بخونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون طوری که در review نوشته شده دما تا حد 50 درجه هم بالا میره که البته گفته شده این دما قابل تحمله اما در مورد باتری واقعاً ضعیفه چون با فعال بودن WLAN تا 108 دقیقه، در حالت نمایش DVD فقط 95 دقیقه و در حالت بهرین کارآیی بدون وضعیت Power save فقط 57 دقیقه شارژ داره. در مقایسه بنچ مارک های 3dMark هم که در review اومده در 3dMark 05 اختلاف خیلی کمی با XPS 1530 وجود داره که البته دقت کنید CPU برای 1530، 2 گیگ و برای 1640، 2.53 گیگ در نظر گرفته شده که در حال حاضر 1530 ها با CPU های 2.5 یا بالاتر ارایه می شه. اما شاید یکی از نقاطی که بشه 1640 رو برتر دونست توی گرافیکشه که اون هم فقط حدود 10 رده توی بنچ مارک از 1530 بهتره. من فکر می کنم حداقل الان با توجه به قیمت بالاتر 1640 و قیمت شکسته شده 1530 و از طرف دیگه کار کشته شدن 1530 (یعنی آزمایشش رو پس داده) بین این دو 1530 بهتره. البته من فقط چیزهایی در حد درک خودم رو گفتم و قصد ندارم هیچ جسارتی به دوستان با سابقه اینجا بکنم. چون همونطوری که گفتم من خودم هم می خوام یه لپ تاپ بگیرم و بین گزینه های مختلف موندم.
    Last edited by scorpion818; 01-04-2009 at 17:18.

داره خودمونی میشه miladmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

فکر می کنم اشتباه می کنی...
    صفحه نمابش LED هم نازک تره و هم به شدت مصرف باطری کمتری داری... سونی هم از همین صفحه نمایش تو یرخی مدلاش استفاده می کنه.

درجه حرارت بدنه هم فکر نمی کنم خیلی بالا باشه.... هست ؟

The temperatures listed below are in degrees Fahrenheit.

در مرود باطری شم : the 9-cell battery delivered 2 hours and 50 minutes of battery life.

کاشکی یه ذره از تحقیقات بین دل و سونی می گفتی...خیلی می ترسم اشتباه کنم و بعد پشیمون بشم

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا یه کلام ختم کلام دل یا سونی

داره خودمونی میشه سنغال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

با سلام:
    فقط سوني بخر ضرر نمي كني!! دل نخري مفت گرونه!!!!!!!!

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

اینجا رو هم یه نگاهی بکنید

کد:
    بحث بین 1530 و 1640 هستش

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

آقا یه کلام ختم کلام دل یا سونی

ببین هر برند و هر سری لپ تاپی برای هدفی ساخته شده و شرکت سازنده روی بعضی نکات بیشتر توجه داره و شما بنا به نیاز خود باید دست رو برندی بزاری که اون برند هم روی نیاز شما دقت و قدرت بیشتری داره

مثال :

سونی بیشتر روی ظاهر و صفحه نمایش تاکید داره و واسه کسایی که دنبال لپ تاپ زیبا واسه کارای مولتی مدیا هستن بهترین هست
    ولی اصلا لپ تاپ های سونی بدرد بازی نمی خورن چون اکثر گرافیک های استفاده شده در لپ تاپ های سونی ضعیف و یا متوسط هست

پس اگه واسه گیم و کارهای حرفه ای گرافیکی میخوای لپ تاپ بخری باید بری سراغ دل و یا اچ پی ... مثل سری latitude و xps و dv5 ها و HDX ها

پس برند ها رو مقایسه نکنین که کار خنده داری هست ..... مثل اینکه بگی شرکت بنز بهتره یا لامبورگینی ؟ این سوال جوابی نداره

پس فقط مدل ها رو با هم مقایسه بکنین و نه برند ها رو

مرسی .

7. 8 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

می تونید review کامل 1640 رو اینجا بخونید

کد:
    همون طوری که در review نوشته شده دما تا حد 50 درجه هم بالا میره که البته گفته شده این دما قابل تحمله اما در مورد باتری واقعاً ضعیفه چون با فعال بودن WLAN تا 108 دقیقه، در حالت نمایش DVD فقط 95 دقیقه و در حالت بهرین کارآیی بدون وضعیت Power save فقط 57 دقیقه شارژ داره. در مقایسه بنچ مارک های 3dMark هم که در review اومده در 3dMark 05 اختلاف خیلی کمی با XPS 1530 وجود داره که البته دقت کنید CPU برای 1530، 2 گیگ و برای 1640، 2.53 گیگ در نظر گرفته شده که در حال حاضر 1530 ها با CPU های 1.5 یا بالاتر ارایه می شه. اما شاید یکی از نقاطی که بشه 1640 رو برتر دونست توی گرافیکشه که اون هم فقط حدود 10 رده توی بنچ مارک از 1530 بهتره. من فکر می کنم حداقل الان با توجه به قیمت بالاتر 1640 و قیمت شکسته شده 1530 و از طرف دیگه کار کشته شدن 1530 (یعنی آزمایشش رو پس داده) بین این دو 1530 بهتره. البته من فقط چیزهایی در حد درک خودم رو گفتم و قصد ندارم هیچ جسارتی به دوستان با سابقه اینجا بکنم. چون همونطوری که گفتم من خودم هم می خوام یه لپ تاپ بگیرم و بین گزینه های مختلف موندم.
    اتفاقا خوب گفتی و جسارت مسارت کجا بود عزیز من ؟؟
    از یه لحاظی درست میگی و 1530 حساب خودش رو پس داده و از یه طرف هم 1640 روش حسابی تبلیغ شده و یه جورایی رقیب هست برای FW های سونی و دل هم همیشه تو سوابقش هست که اولین مدل از سری جدید رو بسیار با کیفیت تولید میکنه ... سری جدید Studio XPS
    باز هم میگم ، انتخاب آخر بستگی به خودتون داره ...
    من هم نظرم رو نسبت به 1530 عوض نکردم و هنوز میگم دستگاه خیلی خوبیه ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام:
    واقعا ممنون که تو یه جمله کاسه کوزه دل رو ریختی به هم و در شرکت رو تخته کردی رفت !!!!
    عزیز من دل جای خود سونی جای خود ...
    این چه طرز دلیل آوردن و قانع کردن افراده ؟؟
    بهتره لپ تاپ ها رو دسته بندی کنید و بعد مقایسه کنید ، نه اینکه یه جا بگید این بده و اون خوبه ، مثلا شما با Latitude های دل کار کردی ؟؟ لپ تاپ برای کاربرد مهندسی و صنعتی رو دست اونها داریم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ضمن تایید پست 16 هم گفته میشه که قویترین لپ تاپ های سونی برای بازی گرافیک 9600m gt دارن و این گرافیک برای دل و hp جزو میان رده هاست و سونی جای خود و دل جای خود ... سونی خصوصیات خودش رو داره و دل هم خصوصیات خودش رو ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببين عزيزم هر كسي را بهر كاري سختن
    ختم كلام اگه يه دستكاه خيلي كاري ميخاي قيافش مهم نيست dell
    اگه فقط ظاهرش مهم hp
    اگه ظاهر و كارايي و كلاس و شخضيتي ميخاي و از نظر صدا و تصوير بهترين باشه sony
    اينم آخرش بگم اگه براي كار گرافيك و بازي بخاي فقط asus

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •