سلام...
آره،
دقيقا درسته!
موفق باشي♥♥♥
سلام...
آره،
دقيقا درسته!
موفق باشي♥♥♥
با سلام.
خیلی اتفاقی با این تاپیک برخورد کردم. گرچه خیلی از زمان طرح اون میگذره ، اما برای کسان دیگری که با جستجو به اینجا می رسند عرض می کنم:
با تشکر از دوست عزیز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
باید عرض کنم که مقیاسی که باید در بخش Logical Length تنظیم کرد، حتی برای تبدیل به همین سانتیمنر ، برای فایل های مختلف متفاوت است و بستگی به رزولوشن تصویر دارد. این عددی که شما دادید برای رزولوشن 72 pixel/inch است. که حدودا برابر 28 pixel/cm است. و 1/28 می شود مقداری که شما داده اید. در ضمن چون هدف محاسبه بر حس سانتی متر است بسیار نا دقیق. برای آنکه محاسبه دقیق درست باشد و همچنین دقت کامل باشد. باید به ترتیب زیر عمل نمود:
ابتدا به قسمت Image Size رفته و واحد رزولوشن تصویر را روی pixel/cm تنظیم کنید. بعد مقدار آن را وارد نمایید. مثلا روی 20 pixel/cm. با این کار می دانیم که هر سانتی متر در این تصویر دقیقا و دقیا 20 پیکسل است. حالا در قسمت Analysis و زيرمنوي Set Measurement Scale گزينه Custom در پنجره باز شده ، قسمت Pixel Length را برابر 20، قسمت Logical length را برابر 1 و logical unit را CM ، تایپ می نماییم. اعداد بدست آمده از این راه کاملا دقیق خواهند بود.
فقط باز هم تذکر می دهم که مقادیر تنظیمی برای این ابزار کاملا بستگی به رزولوشن دارد و قبل از این کار رزولوشن را تنظیم نمایید. حتما هم برای دقت بالا، واحد رزولوشن را به pixel/cm تغییر دهید و بعد عدد آن را وارد نمایید.
با تشکر. موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)