W980 گوشیه قشنگیه خوشم اومد ازش
قیمتش چنده؟
ٌw995 کی وارد بازار میشه؟ قیمتش فکر می کنید چند باشه؟
W980 گوشیه قشنگیه خوشم اومد ازش
قیمتش چنده؟
ٌw995 کی وارد بازار میشه؟ قیمتش فکر می کنید چند باشه؟
W705 چطوره؟ تو سایت سونی اریکسون می دیدم از w910 و w395 بهتر بود
ولی خب در مقایسه با w905 خیلی کم داشت البته فکر کنم w905 قیمت بالایی داشته باشه وقتی بیاد می تونین حدودا بگین چه قدر میشه قیمتش؟
w705 در مقایسه با w960 بهتره؟ قیمتش چنده؟
ممنون از راهنمایی هاتون![]()
دوست عزیز دبلیو960 سیستم عامل داره و یکی مثل من که عشق سیستم عامل و برنامه هستم میره سراغ دبلیو960 اگه شما سیستم عامل دوست دارین دبلیو960 گزینه ی خوبیه و 8گیگ مموری داخلی هم داره.
به نظره من در کل دبلیو960 نسبت به دبلیو705 بهتره.
من تا آخر خرداد ام می تونم صبر کنم به نظرتون بذارم اون موقع بگیرم؟
پس قاب گوشیمو عوض کنم بعد بفروشم؟ جایی تو نزدیکای میرداماد جردن الهیه و اون طرفا تعمیرگاه خوب که بتونه گوشی منو تعمیر کنه هم سریع و هم مطمئن سراغ دارین؟
سلام.
مجتمع کامپیوتر پایتخت تعمیر کار چند تا هست ولی من کلا" به هیچ تعمیر کاری اطمینان ندارم.(چون یکی دوبار بد گزیده شدم)
اما یک نفر زیر زمین پاساژ علاءدین هست به نام فرهاد کارش خیلی خوبه.آدم درستی هم هست من تا حالا چند بار گوشی های مختلف (پاکت پی سی و معمولی) بهش دادم واسه تعمیر شماره پلاک مغازه و شماره تلفنش رو پیدا میکنم میدم خدمتتون.
خیلی ممنون واقعا لطف می کنید
بله پایتختی ها که آخرشنd: 1 بار گوشی قبلیم خراب شده بود دادم بابام برد دیده بودن بابام وارد نیست هر چی لوازم جانبی بود فروخته بودن گفته بودن مال ایناست که خرابه
به نظره منم تا خرداد منتظر بمونبد بهتره چون هم گوشی های جدید میان تو بازار هم قیمت گوشی های قدیمی هم میاد پایین تر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)