تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: راهنمایی در مورد ارتقاء سیستم

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خدا رحم کنه ! به به ببین ما چند ساعت نبودیم چی شده ؟!!!

asus ارزان قيمت نخريد چون ظرف 2سال خراب ميشه.
    Asus ارزانقیمت 2 سال خراب میشه ؟! دایی من 4 سال پیش یه مادربرد Asus ( اسمش دقیق یادم نیست ) 60 تومنی خریده الان هم داره کار میکنه . حالا حتما 2 سال دیگه خراب میشه ؟! 1 سال و 11 ماه و 29 روز چی ؟!!! کافی نیست ؟! این صحبت اصلا مدرک علمی نداره آقا !
    گرافيك رو به 9600gt xfx ارتقا بدهيد
    با برند Xfx بخرن که پول بیشتری بپردازن ؟! چرا حتما XFX ؟!
    power هم 500w gereen
    گرین تا حالا 500 وات هم زده ؟ دقیقا 500 وات ؟! یا 535 وات Real ؟ یا پاوری که شما میگی Real نیست یا ... !
    god of war
    جالبه قرار شده این بازی انحصاری کنسول رو برای Pc هم ریلیز کنند ؟! خیلی هم خوب !
    resident evil 5 رو كه بازي كردم خيلي خوب جواب ميده
    مطمئنید روی Pc این بازی رو انجام دادید ؟!!
    دانلود كردم
    رزیدنت اویل 5 رو دانلود کردید ؟!! با چه برنامه ای اجرا کردید ؟! میدونید حجمش چقدر هست ؟!!! چند ساعت کشید ؟!
    main: biostar زياد معروف نيست.
    اولا که خیلی معروف و معتبر هست و دوما مگه هر چی اسمش به گوش ما نخورده معتبر نیست ؟!
    جديدا پاساژ تهران با اين مادر بورد كار نميكنن
    الان بایواستار تو تهران پر شده با ضمانت انفورماتیک !! پاساژهای تهران هم به فکر جیبشون هستن ؟!
    main : intel x38 براي بازي اگه سرچ كني فوق العاده است..
    X38 رو که خدا بیامرزه !!! با قیمتهای نجومی اومد با همون قیمتها هم رفت !! الان X58 هم داره قدیمی میشه با اومدن 5 چیپ جدید اینتل ، ولی مثل اینکه شما هنوز روی X38 اصرار دارید !! که با هزینه بسیار کم تر میشه مینهای قدرتمندتر و با کیفیت تری نسبت به مینهای X38 خرید .

اگه گرافیک انویدیا رو روی مادربورد با چیپست amd بزاریم مشکلی پیش میاد؟
    نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد .
    اگه یه x38 خوب بخرم که قیمتش حدود 300 تومان است فوقش 5 یا 6 فریم میره بالا.اما اگه این پول رو برای گرافیک و پاور خرج کنم می تونم این کارت رو sli کنم اون موقع به جای 6 فریم 36 فریم میره بالا یا شاید هم بیشتر!!البته من که با این بودجه نمی تونم x38 بخرم.
    با تشکر
    حق با شماست .

mb : biostar p31-a7
    cpu : intel e8400
    ram : ocz gold 2*2 800
    vga : connect3d 4850 extreme o.c
    pwr : 485a green
    این سیستم تایید میشه رمها Patriot 2 گیگ با قیمت 23 تومن خریده بشه و بجاش مادربرد Biostar P43 D2 A7 که هم پهنای باند برای گرافیک زیاد بشه و هم جا برای اورکلاک باز بشه و امکانات دیگه . رمها هم که قیمتشون خیلی کمه و براحتی میتونید بعدا اضافه کنید.

موفق باشید...

2. 4 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اگه یه x38 خوب بخرم که قیمتش حدود 300 تومان است فوقش 5 یا 6 فریم میره بالا.اما اگه این پول رو برای گرافیک و پاور خرج کنم می تونم این کارت رو sli کنم اون موقع به جای 6 فریم 36 فریم میره بالا یا شاید هم بیشتر!!البته من که با این بودجه نمی تونم x38 بخرم.
    با تشکر

ميتونيد مدل هاي كم تر بخريد..ولي خوب ارزش نداره.. بوجتون رو افزايش بديد..چون سيستم ضعيف هم بگيريد پشيمون ميشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

x38 ديگه مرده حساب مياد بهتره بجاش p43 يا p45 بگيري خيلي از اون بهتره
    برند بايواستار هم به اندازه ايسوز و گيگابايت معروف و قدرتمند هستش

كي اين دوتا بازي براي pc اومد ما نديديم

نخير من براي كنسول xbox360 دانلودكردم. شما هم ميتونيد با نرم افزاري اين بازي رو پي سي انجام بديد با كمي جست و جو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

مادربورد خوب حول 100تومان..گيگابيت
    GIGABYTE 6-quad /s-series

support : core2do intel

onboard: network/aduio drivers كه تمام مادربورد هاي جديد دارن

easy tune
    easy energy saver
    و سرعت زياد..

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

خدا رحم کنه ! به به ببین ما چند ساعت نبودیم چی شده ؟!!!

Asus ارزانقیمت 2 سال خراب میشه ؟! دایی من 4 سال پیش یه مادربرد Asus ( اسمش دقیق یادم نیست ) 60 تومنی خریده الان هم داره کار میکنه . حالا حتما 2 سال دیگه خراب میشه ؟! 1 سال و 11 ماه و 29 روز چی ؟!!! کافی نیست ؟! این صحبت اصلا مدرک علمی نداره آقا !

با برند Xfx بخرن که پول بیشتری بپردازن ؟! چرا حتما XFX ؟!

گرین تا حالا 500 وات هم زده ؟ دقیقا 500 وات ؟! یا 535 وات Real ؟ یا پاوری که شما میگی Real نیست یا ... !

جالبه قرار شده این بازی انحصاری کنسول رو برای Pc هم ریلیز کنند ؟! خیلی هم خوب !

مطمئنید روی Pc این بازی رو انجام دادید ؟!!

رزیدنت اویل 5 رو دانلود کردید ؟!! با چه برنامه ای اجرا کردید ؟! میدونید حجمش چقدر هست ؟!!! چند ساعت کشید ؟!

اولا که خیلی معروف و معتبر هست و دوما مگه هر چی اسمش به گوش ما نخورده معتبر نیست ؟!

الان بایواستار تو تهران پر شده با ضمانت انفورماتیک !! پاساژهای تهران هم به فکر جیبشون هستن ؟!

X38 رو که خدا بیامرزه !!! با قیمتهای نجومی اومد با همون قیمتها هم رفت !! الان X58 هم داره قدیمی میشه با اومدن 5 چیپ جدید اینتل ، ولی مثل اینکه شما هنوز روی X38 اصرار دارید !! که با هزینه بسیار کم تر میشه مینهای قدرتمندتر و با کیفیت تری نسبت به مینهای X38 خرید .

نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد .

حق با شماست .

این سیستم تایید میشه رمها Patriot 2 گیگ با قیمت 23 تومن خریده بشه و بجاش مادربرد Biostar P43 D2 A7 که هم پهنای باند برای گرافیک زیاد بشه و هم جا برای اورکلاک باز بشه و امکانات دیگه . رمها هم که قیمتشون خیلی کمه و براحتی میتونید بعدا اضافه کنید.

موفق باشید...

بوجه دوستمون كمه تو مادر intel x38 نداره..توقع نداري كه intel x58 بخره..

2- مادر بورد ها ASUS جديد از قيمت 50تا 150تومان معمولا درصد خرابيش نسبت به گيگا و INTEL بيش تره..شما 4سال پيش خريد ي 60تومان .. حتما قطعات سخت افزاري پاييني نصب كردي. رم 256 و گرافيك 128
    3-بهترين رم ها فعلا kiNGMAX ميباشد..

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما cpu هسته اي بخري.. بهتره 4400 رو بكن 7300 core 2do
    رم 2gb kingmax

مادر بورد خيلي مهمه .. asus ارزان قيمت نخريد چون ظرف 2سال خراب ميشه.. مادربورد ارزان قيمت gygabyte يا اگه موجودي داريد Intel x38 بخريد
    power هم 500w gereen

اين سيتسم مناست بازي ميباشد
    من far cry2
    pes 2009
    call of duty 5
    god of war
    resident evil 5 رو كه بازي كردم خيلي خوب جواب ميده و مناسب بازي ميباشد با بودجه شما
    دوست عزیز شرمنده که این حرف رو میزنم اما شما کلا یه جوری هستید!!! اکثر پستهاتون رو تو این بخش دیدم که نشون میده بهترین راهنمایی شما راهنمایی نکردن شماست.

پست Professor Massoud هم 100 درصد تایید میشه

8. 2 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما هم ميتونيد با نرم افزاري اين بازي رو پي سي انجام بديد
    لینک نرم افزار مبدل PS3 از شما ، دانلود از ما !!!
    مادربورد خوب حول 100تومان..گيگابيت
    GIGABYTE 6-quad /s-series

support : core2do intel
    onboard: network/aduio drivers كه تمام مادربورد هاي جديد دارن
    easy tune
    easy energy saver
    و سرعت زياد..
    مادربردی که شما معرفی کردید بر پایه چیپ کاملا از رده خارج 965P هست که با وجود چیپ قدرتمند P43 در اون رنج ، خریدش خیلیبی ارزشه !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بوجه دوستمون كمه تو مادر intel x38 نداره..توقع نداري كه intel x58 بخره..
    نخیر توقع ندارم وقتی که قیمت مادربرد X58 حدود 300 به بالا هست این برد رو بخرن ، محض اطلاع عرض کردم که ... ! بله چیپ X38 هم 250 به بالا هست !! ولی مادربردهای P45 و P43 و ... ارزش خرید بیشتری دارن !
    - مادر بورد ها ASUS جديد از قيمت 50تا 150تومان معمولا درصد خرابيش نسبت به گيگا و INTEL بيش تره.
    اگه میشه با مدرک معتبر ( نمودار ، سایت و ...) نظرتون رو بیان کنید که شک و شبهه ای نباشه !
    3-بهترين رم ها فعلا kiNGMAX ميباشد..
    چرا ؟!! اینو هم با مدرک بذارید ممنون میشم ! یعنی رمهای Corsair و Crucial و ... از کینگ مکس ضعیفتر عمل کردن ؟! کینگ مکس تو چه مدلهایی برتری خودش رو اثبات کرده ؟!

10. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام!
    ببينيد با يودجه اين آقا همونايي كه مسعود گفت از همه Profermance/Price بهتري داره!‌
    -بهترين رم ها فعلا kiNGMAX ميباشد..
    مدركي داريد رو كنيد!
    رم هاي كينگ مكس ديگه دورشون به پايان رسيد! فقط مدل هاي DDR1 عالي بود! (شايد منظور شما اون مدل هاي باشه!)
    دوست عزیز شرمنده که این حرف رو میزنم اما شما کلا یه جوری هستید!!! اکثر پستهاتون رو تو این بخش دیدم که نشون میده بهترین راهنمایی شما راهنمایی نکردن شماست.
    پست Professor Massoud هم 100 درصد تایید میشه
    مواققم!
    با هزينه براي اين ميشه ATI 4830 HIS ICeq خريد !
    شرمنده ابلیس جان مگه رزیدنت 5 اصلا برای کامپیوتر هست؟!!! خدای جنگ رو هم که نمیپرسم!!
    اثرات كم خوابيه!
    main: biostar زياد معروف نيست
    از كجا به اين نتيجه رسيدين؟!
    اگه گرافیک انویدیا رو روی مادربورد با چیپست amd بزاریم مشکلی پیش میاد؟
    نه مشكلي نيستش!

12. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من سه تا بنچ مارک از amd فونوم II پیدا کردم .اونایی که با رم ddr3 بودن در بیشتر جاها amd اول بود.حتی بعضی جاها از core i7 هم جلو میزد.این نشون میده که سی پی یوهای amd با یک رم ddr3 خوب عالی کار می کنن.حالا با توجه به اون چیزی که دیدید amd بهتره یا اینتل؟ 
    بنچ مارک اولی:
    کد:
    بنچ مارک دومی:
    کد:
    بنچ مارک سومی:
    کد:
    با تشکر از دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام .
    سی پی یو های Amd با معماری AM2+ تا اونجایی که من اطلاع دارم با رم DDR3 هماهنگ نیستد و سی پی یوهای جدید AMD با معماری AM3 با رم DDR3 هماهنگ هستند که هنوز وارد نشدن و مادربرد مخصوص هم دارن.
    الان قیمت PhenomII 940 بالای 250 باید باشه تازه اگه پیدا بشه تو بازار تهران . اینم تفاوتشون در Gaming از بنچ خودتون :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •