1.rezident evul3
2.harvestmoon
3.dino crisis2
4.crash bash
5.teken3
1.rezident evul3
2.harvestmoon
3.dino crisis2
4.crash bash
5.teken3
ازتون ممنونم فکرنمی کردم انقد شلوغ بشه ولی راست می گین کاش بیشتر می شود بازی انتخاب کنیم دمتون گرم یاد بازی های زیادی افتادم مثل ایول 3یا سی12 یا گرن تموریسمو 2البته دوسی دیش از یا مدال افتخار در کل بازی های به یاد ماندنی ای بودن که بازی های که نام برده بودین رو بازی کردم اگه وقت کنم یه عکسی ازشون می زارم
Metal gear solid snake
resident evil 3
syphon filter
crash
toy story 2
اره داره اینو رو بازی کردم ولی به نظر من چیز قشنگی نبود گرافیکش هم خیلی پایین بود خیلی پایین
ودر کل 5تا بازی مورتال کامبت داریم که منظور ایشان احتمالا احتمالا مورتال کامبت 4بوده که بازی دونفره وجمگی ایس تا اونجای که من یادم میاد این نسخه برای بازی های سگا بود
اون رزیدنت ایول 4 نبود بلکه یک نسخه فرعی از این سری بازیها به اسم resident evil : survivor که یک بازی اول شخص بود
در مورد مورتال کامبتها هم روی ps1 این نسخه ها بود
mortal kombat : trilogy
mortal kombat : mythology که با subzero بازی میکردیم
mortal kombat : speacial forces که با jax بازی میکردیم
mortal kombat 4 که اولین مورتال کامبت 3 بعدی بود
در ضمن کامبتهای sega هم به شرح زیر بودند
mortal kombat :1
mortal kombat :2
mortal kombat:3
ultimate mortal kombat
ultimate mortal kombat : trilogy با کامبت تریلوجی ps1 اشتباه گرفته نشه
Last edited by korokodil_avareh; 28-03-2009 at 01:01.
با سلام.بله عزیزم ps1 هم رزیدنت 4 رو داشت ولی نمیدونم شاید هم رزیدنت نبود.ولی فکر کنم بود چون دکمه ی استارت رو میزدم یک رزیدنت اویلی میگفت تنت میلرزید.بعدش هم هر جک و جونوری توش پیدا شید از زامبی گرفته تا پروانه های غول پیکرخیلی باحال بود.خفن بود بازیش بدجور.اول کار از یه هلیکوپتر میوفتی و خاطراتت از یاد میره و اولین جایی که یه زامبی میاد وقتی یه جسد میبینی یه زامبی از پشت میاد.در کل بازیش ترسناک هم بود.اون موقع من 10 سالم بود.عجب دورانی بودا
ولی فکر کنم کمتر کسی بازیشو کرده باشه.در کل خیلی خفن بود
مورتال کمبت هم نمیدونم کودومو بگم.یک بازی گرفتم زده بود مورتال کامبت 3 در یک.دیگه خودت بفهم![]()
پپسی من(pepsi man ) چه طور.کسی از دوستان عزیز اینو بازی کرده.به نظر من که واقعا عالی بود.ساده-جذاب-در بعضی مواقع خنده دار-و با سختی خاص خودش.واقعا از این بازی لذت می بردم
بابا این بازیهای الکی رو ول کنید بگید کدومتون c-12 رو بازی کرده؟؟؟![]()
جوابتون رو تو پست بالایی دادم
اون رزیدنت ایول 4 نبود بلکه resident evil :survivor نام داشت
اون سی دی 3 در 1 هم که داشتی شامل
mortal kombat 4 ,mortal kombat trilogy , subzero بود ولی cut scene های ساب زیرو و همچنین موزیک زیبای تریلوجی در سی دی 3 لبه نبود
اولا شما باید پنج بازی بگید
ثانیا کدوم یکی از این بازیها الکی بودند؟
ثالثا سی-12 بدک نبود ولی من کلا از بازیهای فضایی خوشم نمیاد و لی با این وجود یادمه اونموقع خیلی بازیش رو بردم جلو ولی با وجود بازیهایی مثل syphon filterer جایی برای c-12 نبود
پپسی من هم خوب بود ولی چون باید پنج بازی میگفتیم جاش نبود تنها عیبش کوتاهی بازیش بود
این بازی هم مثل comix سگاو فارنهایت از جمله بازیهای خوبی بود که دیگه ادامه پیدا نکرد
Last edited by korokodil_avareh; 28-03-2009 at 04:31.
تکراری شد...............
پاک شود
Last edited by korokodil_avareh; 28-03-2009 at 04:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)