سلام.
شما کی گرفتی گوشی رو و چقدر کار کرده گوشیت؟ من واست مشتری دارم اگر میخوای گوشی جواد دستت نگیریو چند گیگه؟
![]()
سلام.
شما کی گرفتی گوشی رو و چقدر کار کرده گوشیت؟ من واست مشتری دارم اگر میخوای گوشی جواد دستت نگیریو چند گیگه؟
![]()
سلام
پیش یکی از دوستانم گرفتم اونم رفته بود تهران گرفته بود.
چون با وین مو کار نکرده بود و بلد نبود من ازش گرفتم فقط یه هفته دستش بود.
16 گیگه تازه هنوز پول بهش ندادم شاید پیش خودش ردش کردم خودم یه دونه دیگه گرفتم آخه پیشش یه ضربه خورده بهمین خاطر میخوام صبر کنم قیمت ها بیان پایین برم یه نو بگیرم .چون من با تهران خیلی فاصله دارم میخوام از سایت گوشی شاپ بگیرم ولی قیمتاش خیلی گرونه.
دوستان من الان تهران نيستم اما تاپيكو دارم از طريق اينترنت موبايل پيگيري ميكنم! من به شخصه به خز شدن گوشي اهميت نميدم اما من بيشتر از هوم پيج امنيا و از درگ كردن آيكوناخوشم مياد تا از خود گوشي اما مي ارزه دوربين ٨ به خاطر ويندوز موبايل ول كرد؟
Last edited by oghtapost; 30-03-2009 at 00:20.
[QUOTE=esmail194;3638681]سلام
پیش یکی از دوستانم گرفتم اونم رفته بود تهران گرفته بود.
چون با وین مو کار نکرده بود و بلد نبود من ازش گرفتم فقط یه هفته دستش بود.
16 گیگه تازه هنوز پول بهش ندادم شاید پیش خودش ردش کردم خودم
سلام .
اول بخر بعد پس بده چون قیمتش نسبت به قبل از عید به شدت رفته بالا من 8 اسفند یک 16 گیگ گرفتم 475 و دیروز هم یک 16 گیگ گرفتم 540 !!!!!!(البته هر دو رو واسه دوستان)
به نظر من i8510 ...به خاظر دوربینش عاشقشم....
[/quote]سلام .
اول بخر بعد پس بده چون قیمتش نسبت به قبل از عید به شدت رفته بالا من 8 اسفند یک 16 گیگ گرفتم 475 و دیروز هم یک 16 گیگ گرفتم 540 !!!!!!(البته هر دو رو واسه دوستان)[/quote]
درست میفرمائید
منم گذاشتم واسه ادریبهشت یا خرداد ماه میخوام که یه ذره قیمتش از حد معمول هم بیاد پایین تر .
Last edited by esmail194; 30-03-2009 at 22:51.
من i8510 خودمو به i900 ترجبح میدم!
هر کسی انتخاب خودشو داره و این دو گوشی خیلی با هم فرق میکنند و نمیشه گفت کدوم از اونیکی بهتره چون یکی ویندوز و تاچه و یکی غیر تاچ و سیمبین ولی برای من دوربین در اولویت قرار داره.
اگه کسی تاچ دوست داشته باشه ای900 بهتره ولی در مقابل 8510 هم چیزه خوبیه و به راحتی نمیشه ازش گذشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)