اگه سیستم عامل میخای 8510 خوبه و اگر سیستم عامل برات مهم نیست دبلیو995 گزینه ی خوبیه.
اگه سیستم عامل میخای 8510 خوبه و اگر سیستم عامل برات مهم نیست دبلیو995 گزینه ی خوبیه.
البته w995 هنور نيومده وقتي هم بياد بايد صبر كني تا ارزون بشه. به نظر من renoir بهترين انتخابه
به نظر منم LG Renoir گوشي خوبيه...افت قيمتشم كرده...بهترين دوربين را داره...(حالا كي از من نظر خواست؟!)
اين gsmarena هم هر چي فيلم ميزاره كيفيتش پائينه
نميدونم چرا
من مال اكپريا و ان 82 و الانم اينو ديدم
همشون شبيه هم هستند
شايد هم تو واغيت شبيه هم هستند دقيق نميدونم
اختیار دارید این حرفها چیه!(حالا كي از من نظر خواست؟!)
درکل متاسفانه سونی اریکسون تو فیلمبرداری ضعیف کارکرده.اين gsmarena هم هر چي فيلم ميزاره كيفيتش پائينه
نميدونم چرا
من مال اكپريا و ان 82 و الانم اينو ديدم
همشون شبيه هم هستند
شايد هم تو واغيت شبيه هم هستند دقيق نميدونمN82 هم فیلمبرداری خوبی داره.
![]()
این دوستمون که میخاد گوشی بگیره اگه با دوربین کنار بیاد دبلیو995گزینه ی بسیار خوبیه.
از همه ی دوستان صمیمانه تشکر میکنم که اینطوری دارید کمک میکنید
دوستان توجه داشته باشن که من نمیگم اصلا سیستم عامل نمیخام ! اگه i850 سیستم عامل
داشته باشه ولی سرعتش بالا باشه و هنگ نکنه واسه چی نخام ؟
این که میگید سرعتش خوبه یعنی تو چه حده ؟ از گوشی های نوکیا مثل n73 و ... که سیمبین هستن
سریع تره یا در همون حده ؟
منم به این نتیجه رسیدم w995 نمیتونه دوربین خفنی داشته باشه فوقش مثل c905 بشه تازه زنون هم
نداره ... فکر نمیکنم سونی بخاد زیاد روی دوربینش مانور بره ...
فیلم برداری هم اگه خوب باشه دوست دارم ولی اگه ضعیف باشه هم زیاد واسم مهم نیست
البته میدونم رنیوا (چه اسم سختی) فیلمبرداریش هم حرف نداره و تو شب هم بدون
افت فریم فیلم میگیره !
فعلا نظر من روی kc910 و i8510 هست
راستی من امروز فردا نمیخام بخرم اگه توآینده ی نزدیک گوشی خوبی (مثل w995 ) میخاد بیاد میتونم
منتظر باشم
باز هم از همه ممنون![]()
i8510 كاملترين گوشي بازاره ار نظر من...اصلا اصلا اصلا هنگ نميكنه...سرعتشم در حد اعلا...مثل موشك...از همه گوشي هايي كه گفتي بالاتره...كيفيت صدا و دوربين فوق العاده اي داره...KC910 طبق گفته جي اس ام آرنا بهترين دوربين 8...اونم صداش خوبه...ولي سيستم عامل ندار...ولي بجا تاچ داره...اگه تاچ مي خواي بدون شك KC910... اما مهم ترين چيز نظر خودت...ببين با كدوم حال مي كني...از كدوم بيشتر خوشت مياد...برو از نزديك ببين انتخاب كن...
موفق باشي...
شما اگه ميخواهين بعدا بگيرين تا اون موقع مطمئنا گزينه هاي بهتري خواهي داشت
پس فعلا اين 3 مدل 8510 995 و 910 را در نظر داشته باش
تا بعدا مشخص بشه گزينه هاي بهتري هم هست يا نه
i8510 سرعتش خيلي خوبي داره و اگه روش برنامه نريزي سرعتش با جاوا خيلي فرقي نداره و خيلي سريع هم بالا مياد و اصلاً هم نميدونه هنگ چيه. دوربينش اوله.صداشم اوله پس همين i8510 رو بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)