لطفا انتظارات و معیار ها و استفاده ها... رو بگید.
قوانین بخش مشاوره خرید خودرو:
لطفا انتظارات و معیار ها و استفاده ها... رو بگید.
قوانین بخش مشاوره خرید خودرو:
حتما عزیز
گفتم دیگه تا 13 جادار باشه قیافش خوب باشه هم برای جاده و هم برای شهر خوب باشه راحت باشه![]()
درسته امير جان اينم ميشه !!! ولي من گفتم كه صفر بگيره !!!محمد فکر کنم بشه سمند سال هم گرفت
اگه یکم رنگش بیشتر باشه فکر کنم بشه خرید
مثلا عموی من یه lx سال سفارشی خرید 13200
فقط عیبی که داشت این بود که توی سرعت بالا کاپوت برگشته بود و سقف رنگ و کاپوت عوض شده بود
فکر کنم یه سال تمیز بتونی پیدا کنی
اگه باشه خيلي خوبه ! ما الان داريم . واقعا ازش راضي هستيم . مخصوصا ترمز اون .
یعنی نو و کهنه بودن، گرون بودن قطعه و ...، میزان مصرف سوخت، بازار فروش و ... براتون مهم نیست؟؟
اگه مهم نیست یه میتسوبیشی سوپرسالن بخرید. هم راحت و هم برای جاده و هم برای شهر خوبه. قیافش هم خوبه. خیلی هم جاداره. اگه هم نرسید میتونید یه گالانت مدل 93-94 بگیرید. (اتاق چاق)
bmw اتاق e34 ها که از 1988 تا 1995 (شاید هم 96) هستن خوبن. (البته کد موتور هاشون خیلی مختلف هست و متنوع)
اگه هم مشکل گرونی قطعه و بازار فروش برات مهمه میتونی سمند lx دست دوم تمیز 85 بگیری.
اگه هم میخوای نو باشه و هم مشکل قطعه نداشته باشه ریو انتخاب خوبه. ( جادار بودن بیشتر میشه 405 صفر)
![]()
به نظر منم تمام جوانب رو برای خرید یک ماشین باید در نظر گرفت
مثل
1.بازار فروش
2.افت قیمت ماشین بعد از یک مدت معین استفاده
3.در دسترس بودن قطعات
4.هزینه تعمیرات
5.خدمات پس از فروش ماشین
مثلا به نظر شما فرشاد جان یک سمند lx مدل 85 درسته که افت قیمتشو کرده و گزینه مناسبی هست منتها میدونید سمند بعد 3سال یعنی به خرج افتادن و تو تعمیرگاه علاف شدن
راستش اگه چند ساعت رو برید تو یک بنگاه ماشین متوجه میشید که ماشین فوق العاده بد بخری هستش یعنی اگر بخواهید بعد از چند وقت استفاده بفروشیدش واستون میشه مکافات
البته نظرها قابل احترامه و من فقط تجربه شخصی خودمو عنوان کردم
نظر من که روی یک پرشیا یا 405 مدل 85 هستش
ریو چون قطعاتش ارزونه و موتورش هم خوبه.
خب دوستان چیزای جالبی گفتن
فکر نکنم دیگه چیز زیادی لازم باشه بگیم
ولی اینی که فرشاد گفت دوو 85 ندارم دوو تا 82 داریم اونم همین قیمت میشه یکی تمیزش رو گفت دوستای من یکی یشمی خریدن ماشین خوبی هستش
ولی اگه ماشین نو همین ریو بهتره در حد و اندازه همین دوو سیلو هستش.
دوو قطعه ش گیر نمیاد اگه باشه فقط تو تهرانه، ترمز خوبی هم نداره
پرشیا هم که از سمند سخت تر فروش میره
من سمند رو پیشنهاد میکنم اما اگه بتونی صفر بگیری
راستی دوستان چرا هیچ کس تندر 90 پیشنهاد نداد؟
واقعیتش اونم خوبه ولی با این قیمت مدلی که منیخره رخ قشنگی نداره .البته من یادم رفته بود چون بیشتر مدل فول تندر رو همه به یاد داریم.
ولی ما اینجا مشکل قطعه دوو رو نداریم حتیه بدنه صفر هم میشه پیدا کرد.فقط کمی گرونه.
من با قیافه ی تندر زیاد مشکل ندارم (البته e2). اگه کسی با قیافه ش مشکل داشته باشه میتونه با یه ارتفاع و رینگ و لاستیک مشکلو حل کنه. مشکل تندر خرج لوازمشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)