تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: سوال درباره دوربین sony-dsc-h10

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان خیلی خیلی ازت ممنونم
    فقط این h10 تو بازارهای ایران ژاپنیه یا چینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه میشه یکمی بیشتر درباره fuji s200hd توضیح بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

آقا نمیدونم منو بیاد دارین یا نه ولی من توی تایپیک خرید دوربین مطرح کردم که میخوام h10 بگیرم و در نهایت شما منصرف کردین منو و sx110 رو پیشنهاد دادین که فیلمبرداریش hd نبود حالا این مدل رو که معرفی کردین (s2000hd ) من هم از ظاهرش و هم از امکاناتش و قیمتش خیلی خوشم اومده میخواستم بدونم آیا مشکل خاصی داره که شما اونجا این مدل رو پیشنهاد ندادین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخوام بدونم اگه مشکل خاصی نداره همین مدل رو بگیرم
    دلیلش این بود این فوجی جزو یه سری دیگست و کانن و سونی یه رده دیگه.
    با این قیمت به نظرم این فوجی بهترین انتخابه.ببینید این فوجی داره با دوربین هایی رقابت میکنه که حدود 150 تومن قیمت بالاتر دارن.فیلمبرداریش که به نظرم عالیه و عکس هاش هم مثل بقیه دوربین های slr-like نویز داره که طبیعیه.من که ازش راضیم.درسته sx10 & fz-28 دوربین های خیلی خوبین اما قیمتشون رو هم باید در نظر گرفت.به نظر من واسه یه دوربین نیمه حرفه ای اینقدر پول خرج کردن درست نیست چون خروجی عکسشون فرق چندانی ندارن.تنها مشکل من با این دوربین نویزش هست و دلیلشم توقع بالای من هست که تنها با دوربین های حرفه ای انتظارم برآورده میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اگه میشه یکمی بیشتر درباره fuji s200hd توضیح بدین
    فوجی s2000hd
    یه سرچ کوچولو بزنید کل مشخصاتش تو سایت های فارسی و انگلیسی هست.اما از مشخصات بارزش میشه فیلمبرداری hd که به نظرم رقیبی نداره.15 برابر زوم در حین فیلمبرداری که اونم واقعا بدرد بخور و عالیه.لنز واید 28 میلیمتری که میتونه دامنه وسیعتری رو برای عکاسی فراهم کنه.عکس هاش هم بد نیست و میتونه قانعت کنه.اینم در نظر بگیرید که قیمتش 260 تومنه و با این پول یه کامپکت رو هم به زور میشه خرید.

5. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

Fuji S2000 HD

ویژگی های مثبت:
    فیلمبرداری HD با قابلیت زوم در حین فیلمبرداری
    10 مگاپیکسل
    لنز واید 28 میلیمتر و 15 برابر زوم
    لرزشگیر دست
    تنظیمات دستی

نکات منفی:
    ماکرو 10 سانتیمتر
    سرعت شاتر محدود
    یک مقدار مشکلات کیفیت عکس در مقایسه با رقبا

به نظر من کنان SX110 بهتره. از نظر سرعت شاتر, تنظیمات دیافراگم, ماکرو, وزن و ابعاد.
    Last edited by prowler88; 25-03-2009 at 00:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

fuji s2000 hd

ویژگی های مثبت:
    فیلمبرداری hd با قابلیت زوم در حین فیلمبرداری
    10 مگاپیکسل
    لنز واید 28 میلیمتر و 15 برابر زوم
    لرزشگیر دست
    تنظیمات دستی

نکات منفی:
    ماکرو 10 سانتیمتر
    سرعت شاتر محدود
    یک مقدار مشکلات کیفیت عکس در مقایسه با رقبا

به نظر من شما کنان sx110 هم در نظر داشته باش. از نظر شاتر و دیافراگم و ماکرو بهتره.
    ماکرو 1 سانتی متر نه 10 سانتی متر.ضمنا ماکروی 0 سانتی متر عملا کاربردی نداره.سرعت شاتر هم تا 4 ثانیه هست که واسه استفاده از اونم باید 3 پایه استفاده بشه که خیلی جا ها مقدور نیست.کیفیت عکسش هم نطر دوستان قابل احترامه.ضمنا بگم من به مارک کانن علاقه ی خاصی دارم و از رو تعصب از این فوجی تعریف نمیکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من سرچ کردم این باطریش شارژر داره یا نه اصلا یکم درباره باتریش توضیح بدی
    Last edited by ALI.XFX; 25-03-2009 at 03:16.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه کسی نیست کمک کنه پس چرا این قسمت دوربین دیجیتال رو درست کردین(قابل توجه مدیران و همکاران)
    من قبلا این تاپیک رو تو "خرید لوازم صوتی و تصویری درست کردم یکی اومد گفت اونجا جاش نیست
    حالا به من بگید کجا این سوال رو مطرح کنم بخش لپتاپ چطوره یا مثلا بخش موبایل
    دوست گلم.تو روزای عید اینقدر عجله دارین اعصابتون به هم میخوره.
    من که خودم مسافرت بودم و امروز برگشتم.الان هم میرم بیرون فرصت مطالعه کل تاپیک و پاسخ دادن رو ندارم.بقیه دوستان هم عین من هستن.شما هم حتما همینطور.
    امیدوارم از دوستان دلخور نشین.
    بنده در خدمتم.البته بعد از برگشتن از بیرون.
    موفق باشین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

من سرچ کردم این باطریش شارژر داره یا نه اصلا یکم درباره باتریش توضیح بدی
    اگه منظورتون فوجی هست
    باتری نداره و باید 4 تا باتری قلمی میخاد.این باتری ها مزیت خودشونو دارن مثلا در مسافرت که امکان شارژر نیست همه جا در دسترس هستن.من 4 تا باتری سونی 2700 میلی آمپر رو با شارژر گرفتم 38 تومن که تو بازار به نظرم بهترینه.و 400-500 عکس میشه باهاش گرفت.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیزم جناب [ali.xfxl] جان،از این شاخه به اون شاخه پریدن خسته تون می کنه.دوربین h10 و sx110 هردو از یه رده هستند ولی s2000hd ازیه رده دیگه.شما اینو مد نظر قرار بدین که از بهترین انتخاب ها و سقف کیفیت یه رده،میرین به کف یه رده دیگه.درسته s2000hd قیمتش با این مدل ها یکیه ولی همه چیز قیمت نیست که،این دوربین کف محسوب میشه در رده خودش،شاید مزیت هایی داشته یاشه که اون یکی ها ندارن،ولی قطعا چون هزینه کمتری نسبت به مدل های مشابه می کنین،انتظار کیفیت بیشتر و حتی برابر رو نباید داشته باشین.
    قبلا یه بار در مورد هربه تبلیغاتی مود hd گفته بودم دیگه که چون دوربین خودش چنگی به دل نمیزنه،شرکت فوجی برای اینکه بتونه دوربینشو از فنا نجات بده،باید یه کاری بکنه که ریویو کننده ها حداقل یه نقطه مثبت تو این دوربین پیدا کنن.

هزینه اضافی کردن هم برای امکاناتی که مورد نیاز نیست،اصلا اقتصادی نیست.باز من میخوام مثال ماشینی بزنم.شما وقتی میتونی یه بی ام و سری 3 بخری و باهاش راحت مسافرت هم بری و آدمی نیستی که بخوای سریع رانندگی کنی،چه لزومی داره که بری m5 بخری؟

اصول انتخاب رده دوربینو یه جایی تو تاپیک سونی گذاشته بودم،اونو کپی می کنم همینجا،خوب و دقیق بخونش:

شما به این سوال بنده جواب بدین تا دوربینتون پیدا بشه.

تعریف شما از عکاسی چیه؟(جسارت نشه ها.بقیشو بخونین)

1- همه خانواده رو یه جا جمع کردن،عکس گرفتن.شبا کمتر دوربین استفاده کردن.بیشتر عکس خانوادگی تا منظره و هنری و اینا.
    2- قضیه خانواده سر جاش،ولی گاهی هم میخواین از یه منظره ای ،درختی،کوهی،پرنده ای چیزی عکس بگیرین.ولی شبا اسفاده تون کمتره.
    3- یه دوربینی میخواین که بتونین باهاش شکار لحظه کنین،از بچه تون که داره تو حیاط خونه بازی می کنه عکس بگیرین.از کبکی که نشسته روی پشت بوم همسایه عکس بگیرین.از مناظر عکس بگیرین.شبم گه گداری عکسی می گیرین.ولی اصلا دوربین بزرگ دوست ندارین.می خواین دوربینتون توی یه کیف کوچیک دستی جا بشه.
    4- دوربینی میخواین که کلا کم بیار نباشه.از 400 متری تون عکس بگیرین،از یه کفشدوزک کوچولو عکس بگیرین.کلا به تنظیمات دستی علاقه دارین ولی فیلمبرداری هم حتما می خواین.خودشم باید حین فیلمبرداری زوم داشته باشه.تازه اونم نه کم،به انازه نزدیک یه هندی کم.اصلا هم براتون مهم نیست که دوربین بزرگ شد.سنگین شد.
    5- کلا عاشق عکاسی هستین.براتون مهم نیست سوژه چی باشه.یه بطری خالی،یه شیشه شکسته،یه پر قو.یه منظره قشنگ.یه ساختمون بلند.کلا از اینکه عکساتون بهتر و بهتر میشن حال می کنین و اصلا براتون مهم نیست که این قضیه چقدر قراره براتون هزینه داشته باشه.دوس دارین بگیرین و بگیرین و بگیرین.

حالا گزینه ها رو بررسی می کنیم:
    1- سری t هستش.این سری اصلا هیچ حسی برای عکاس بوجود نمیاره.فقط مرو اونها در آلبومه که می چسبه.اصلا شاید عکس گرفتنو بسپرین به یه رهگذر.
    2- سری w هستش.این سری کمپکت نیمه حرفه ای هستش.تنظیمات نیمه دستی و فلاش و لنز به نسبت قویتر.
    3- h10 هستش.
    4- h50 .
    5- سری آلفا.
    در مورد ژاپن بودن،اگه سونی رو با گارانتی اصلی شرکت بازرگانی بخری،حتما باید بهت ژاپن بده.این شرکت اصلا چینی وارد نمیکنه،حتی W110 رو هم ژاپنی وارد کرده.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •