مجتبي جان يك سري اينجا بزن مارك هاي معروفي گيرت مياد هر چند تفاوت واقعا به اين اندازه نيست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجتبي جان يك سري اينجا بزن مارك هاي معروفي گيرت مياد هر چند تفاوت واقعا به اين اندازه نيست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هر جور حساب کردم متوجه نشدم سوختن پیکسل ها چه ربطی به کابل مرغوب داره؟
بهتره با دادن اطلاعات غلط دیگران رو گمراه نکنید. در مورد کابل کامپوننت هم با توجه به شرایط محیط استفاده از کابل های نا مرغوب می تونه باعث بوجود اومدن نویز و از دست دادن کیفیت تصویر بشه.
تاثیر این قضیه در استفاده از سورس های با کیفیت نمود بیشتری داره.
ولی در شرایط محیطی ایده آل و سورس های بی کیفیت تفاوت چندان محسوس نیست.
با سلام_من يه تلويزيون led چهل اينچ فول اچ دى خريدم_رسيورم استرانگه و خروجي كامپوننت داره_رفتم يه كابل كامپوننت گرفتم ولي متأسفانه كيفيت تصاوير از كامپوزيتم بدتر شده! تصاوير داراي نور آزاردهنده هست كه كامپوزيت اينطور نبود_مشكل از كابله يا رسيور_كابلو 9تومن خريدم_اگه مشكل كابله كه خودم همينو احتمال ميدم لطفن بهترين كابل كامپوننت به همراه مارك و حدود قيمت لطف ميكنيد_ با تشكر
لطفا جواب بديد_منتظرم_با تشكر
من آدم خیلی مطلعی نیستم ولی خب اصلا منطقی نیست که کابل کامپوننت باعث افت کیفیت بشه !
حداقل از نظر تئوری باید همان کیفیت کامپوزیت رو بشه ازش بگیری.
من فکر مینک مشکل از خود کابلتون باشه.
حالا از دوتا کابل کامپوزیت چجوری میشه به عنوان یه کابل کامپوننت استفاده کرد ؟
من هم دیروز یه استرانگ خریدم و با دوتا کابل کامپوزیت(از اون معمولی هاش که در جعبه ی اکثر لوازم صوتی تصویری وجود داره)
تلوزیونم هم پلاسما سامسونگ هست 720P
به نظر شما اگر کابل حرفه ای بگیرم تاثیر چندانی در کیفیت داره یا خرج الکیه؟
ای بابا! کی گفته برای استفاده از کابل کامپوزیت به جای کامپوننت باید دو تا کامپوزیت خرید؟!!
ما اینجا فقط با خروجی تصویر کار داریم. تو خروجی کامپوننت سه خروجی برای تصویر داریم و مثل کامپوزیت دو خروجی برای صدای استریو.
پس هر سه کابل کامپوزیت (زرد، سفید و قرمز) رو وصل میکنیم به خروجی تصویر و برای صدا هم یه کابل مخصوص صدا که دو فیش سفید و قرمز داره تهیه میکنیم.
پس لازم نیست تو تا کامپوزیت بخریم!
اگه کابل کامپوزیت از نوع مرغوب و خوبی باشه حرف شما درسته ولی از نظر هزینه منطقی نیست چون گرونتر در میاد.
و اگر منظورتون استفاده از کابل کامپوزیت معمولی هست باید بگم هیچ فرقی در تصویر ایجاد نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)