دوست عزیز به نکات خوبی اشاره کردین.
من در حال حاظر پول ندارم که گوشی بگیرم ولی اگه پول دستم بیاد حتم ایکس1 را میگیرم........
دوست عزیز به نکات خوبی اشاره کردین.
من در حال حاظر پول ندارم که گوشی بگیرم ولی اگه پول دستم بیاد حتم ایکس1 را میگیرم........
توی این مورد فکر کنم امنیا قدرت بیشتری داشته باشه واسه ی رام عوض کردن نظر دوستان چیه؟رو قبول دارم چون رم زیادی داره و همین یک برتری هست چون می تونی ویندوزش رو به روز گنی مثلا 6.5 که فعلا ..........
البته کی برد مشکلاتیم مثل بیشتر شدن وزن گوشی و بیشتر شدن حجم گوشی داره که خیلیا این چیزها رو نمی پسندن...
اما حتماً می دونید که x1 هم مثل تمامی گوشیهای موجود توی بازار مشکلاتی داره ، که اگه یه سر به تاپیکش بزنی متوجه می شی...
کلاً هیچ شرکتی تاحالا جرات نکرده بگه گوشی من ایرادی نداره که x1 هم مثتثنی نیست...
هیچ گوشی بدون ایراد نیست...
خوب قسمتی از حرف های علی آقا درسته خیلی ها داشتن کیبرد و نداشتنش براشون یکی هست مثل من من الان x1 دارم اما 80 درصد مواقع از کیبرد مجازی که بزرگ باشه بشه با دست هم زد استفاده میکنم . که صد در صد در امنیا به خاطر صفحه بزرگتر راحت تر هست......
اما من خودم الان خیلی وقته که تایپیک های اکسپریا رو دنبال میکنم اما هیچ مشکلی نداشته که علی آقا گفتند مشکلات مخصوص به خودشو داره! من که چیزی ندیدم فعلا تنها مشکلش بازی هایی که فیکس ال سی دی باشند کم هست فقط همین.....
در مورد رم امنیا نظر من هست که کافی هست چون رزولیشن امنیا کوچکتر هست نسبت به اکسپریا برنامه هایی که داخلش اجرا میشه از قبیل بازی و نرم افزار از نظر گرافیکی به تحلیل کمتری احتیاج دارند پس رم کمتری هم میگیرند....... حالا مثلا من اکسپریا دارم با 256 رم که چی من 5 -6 تا نرم افزار هم زمان باز کنم تازه 50 درصد رم درگیر میشه و من به شخصی توی هیچ برنامه ای ندیدم که رم زیادی از گوشی طلب کنه پس ....
اما در مورد ال سی دیش خدایی اکسپریا خیلی سر هست .. البته امنیا هم خیلی خوب هست اما نسبت به اکسپریا حرفی برای گفتن نداره..........
در مورد شفافیت دید در روز من فکر میکنم شماها وقتی این دوتا گوشی رو تست میکنید که بک لایت روی اتو هستش چون من میدونم در حالت اتو اکسپریا کم نورتر میشه از امنیا اما اگه جفتشون روی صد باشند فکر نمیکنم که امنیا بهتر باشه! البته مطمئن نیستم.......
در مورد صدا در مورد اکسپریا بگم یک بلند گو داره فقط یهجایی طراحی شده که اگه گوشی رو تو دست بگیری اگه هواست نباشه دقیقا سر انگشتات میره روی اسپیکر که دیگه صدا رو خفه میکنه........ در مورد بلندیش بگم که دیگه همه اعتراف میکنند که امنیا بهتر هست
در مورد عکاسی من فقط در مورد اکسپریا میگم که دستم هست اولا تنظیماتش محدود هست و شما تنظیمات حرفهای نداری بعد عکس در روز به شرطی که بیرون از خونه باشی خیلی خوبه مخصوصا یه منظره باشه که رنگ های زیادی داشته باشه مثلا کوه ودشت و باغ وقتی عکس میندازید خیلی با تصویر حال میکنید چون واقعا بدون نقص مینداه و خیلی عالی .... اما خدا نکنه هوا تاریک بشه چون خودش اتوماتیک میره روی حالت کم نور و یکم لرزش دستتون باعث فلو تا تار شدن تصویر میشه............ ( کلا اگه نور کافی چه در شب و چه در روز موجود باشه عکس خوبی میندازه)
در مورد پنل های اکسپریا باید بگم محشره یعنی واقعا خودم قبل از اینکه بخرم خیلی در مورد این پنل ها
دید خوبی نداشتم اما واقعا الان بدن اونها گوشی هیچی نیست دیگه . مثلا شما پنل های تاچ اچ دی رو روش نصب میکنید بعد همون لحظه عوضش میکنید به پنل مثلا امنیا بعد میرید به پنل مدیا سنتر و .............
در خدمتیم.......
البته امنيا هم today screen داره كه ميشه مثلاً touch flo رو فعال كني ولي خب به پنل هاي x1 نميرسه
البته قبول کنید که گفتن این جمله که یک گوشی بدون نقصه مطلقه اغراقه محظه...
بالاخره هر گوشی مشکلاتی داره ، مثلاً در مورد x1 می گن ویبرش ضعیفه ، یا شتابسنج نداره ، یا صداش بلند نیست ، یا وزنش زیاده ، یا حجمش زیاده و به راحتی توی جیب یا نمی شه یا ...
در مورد صفحم قبوله که کیفیت صفحه اکسپریا بخاطر بالاتر بودن رزولوشن بالاتره ، کسی حرفی توش نداره ، اما برای من به شخصه بزرگتر بودن صفحه مهمتر از بالاتر بودن رزولوشنه... بالاخره آدم باید بین رزولوشن و اندازه یکی رو انتخاب کنه...
کیفیت صفحم زیر نور آفتاب بخاطر ویندوز بودن هر دوشون در یک سطحن ، و باید گفت هر دو افتضاحن![]()
تایید بزرگتر بودن صفحه نمایش در گوشیهای موبایل مزیته حساب میشه حتی اگه رزولیشن پایینتری باشه.
سلام.
خیلی برام جالبه بعضی از دوستان طوری صحبت میکنن که مشخصه اصلا" تا الان دست به پاکت پی سی نزدن.
آخه کی گفته که X1 اگر اشتباه هم بکنی Dead نمیشه؟؟؟؟؟
هر کی اینو میگه 50 تا بیاره من سر نیم ساعت همه رو Dead شده تحویلش بدم.
من نمیدونم این چه جور نظر دادنیه آخه کسی که گوشی رو نداشته و با هاش کار نکرده چه جوری میخواد نظر بده کدوم بهتره؟صرف اینکه هیچ کس نمیگه ماست من ترشه باید نظر بدیم؟(بر طبق گفته های کسانی که گوشی رو دارن)
اینکه دوستان میان میگن فلان گوشی رامش زیادتره واسه نصب ویندوز جدید اصلا" یکی از مشخصه های رام های جدیدتر اشغال کمتر فضاست این واسه یک رام جدید حسنه وگرنه.......
کل رام امنیا که جدید اومده 100 مگ بیشتر نیست نیازی به 150 مگ فضا نداره.
ali_MacBook_Apple باهات موافقم هیچ گوشی بدون نقص نیست چون در این صورت سازنده نمیتونه مدلهای بعدیش رو بفروشه.
kaveh.VB لااقل ما یک نفر رو هم دیدیم که بی غرض اومد تجربیات خودشو مطرح کرد ازت ممنونم.
meghdaad از نظرات شما هم که اصرار بر شناخت احتیاجات خریدار دارید ممنونم .
خودمم نظری ندارم اونایی که میفهمن پاکت پی سی چیه حتما" خودشون میتونن تشخیص بدن چی واسشون بهتره و قطعا" همونو انتخاب میکنن.
شاد و پیروز باشید.
کسي که کيبرد بخاد با اين چيزا کنار مياد......
گوشی Omnia اصلا شاه گوشی های ویندوز موبایل هست
Xperia در مقابل Omnia کمی پایین تر قرار داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)