تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مشکل عجيب با فلش ديسک

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

عزيزان مشکل من باز کردن فلش نيست مشکل من اينه که وقتي اطلاعاتو داخل فلش ميريزم به راحتي انتقال پيدا ميکنه ولي موقعي که ميخوام فايلي رو مثلا برنامه اي رو نصب کنم ارور اطلاعات قابل دسترس نيست ميده
    فردا ميرم يدونه از اين pci-usb ها بگيرم ببينم مشکل حل ميشه يا نه .

با تشکر از همه دوستاني که راهنمايي کردن

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

در ضمن اينم بگم مادربرد من چون خيلي قديميه و usb 1.1 داره مجبور شده بودم از کارت هاي pci-usb 2.0 بندازم که تا الان خيلي خوب کار ميکرد ولي چون وسايل ديگه باهاش خوب کار ميکنه، شک ميکنم که ايراد پيدا کرده باشه جهنم فردا يکي ديگه ميخرم ببينم مشکل حل ميشه يا نه
    جوابشم مينويسم.
    Last edited by saeed774; 23-03-2009 at 01:11.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشکل من با تعويض usb کارت ديگه حل شد.
    ممنون از راهنمايي شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با عرض سلام من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که دو تا فلش مموری دارم یکی Transcend و اون یکی Silicon Power که روشون اطلاعات ریختک الان که داخل پورت یو-اس-بی وصل می کنم هیچ صدای بوقی که نشان دهنده وصل شدن باشه نمیاد ولی هر وسیله یو-اس-بی دیگه ای وصل می کنم به راحتی ویندوز اونو می شناسه و اینکه فلش Tanscend چون داختش چراغ داره به محض وصل شدن اون چراغ روشن میشه اما بازم نمیشناستش و اینکه من فلش Transcend رو روی ریسور های یو-اس-بی دار چک کردم هم می شاستش هم فایلایی که توش هست و نشون میده هم روش ضبط می کنه ولی فرمتش نمیتونه بکنه ارور میده لطفا راهنماییم کنید آخه خیلی مهمه واسم.با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با عرض سلام من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که دو تا فلش مموری دارم یکی Transcend و اون یکی Silicon Power که روشون اطلاعات ریختک الان که داخل پورت یو-اس-بی وصل می کنم هیچ صدای بوقی که نشان دهنده وصل شدن باشه نمیاد ولی هر وسیله یو-اس-بی دیگه ای وصل می کنم به راحتی ویندوز اونو می شناسه و اینکه فلش Tanscend چون داختش چراغ داره به محض وصل شدن اون چراغ روشن میشه اما بازم نمیشناستش و اینکه من فلش Transcend رو روی ریسور های یو-اس-بی دار چک کردم هم می شاستش هم فایلایی که توش هست و نشون میده هم روش ضبط می کنه ولی فرمتش نمیتونه بکنه ارور میده لطفا راهنماییم کنید آخه خیلی مهمه واسم.با تشکر
    دوست عزيز شما چرا داخل تاپيک من سوال مطرح کردين بهتره که تو صفحه اصلي اورژانس سيستم هاي آلوده يه تاپيک جداگانه باز کنين تا دوستان رسيدگي کنن.
    در ضمن همين مشکلي که من بخاطر اون تاپيک زدم و ديوونم کرده مربوط به همين بحث بود که فايلها به راحتي به فلش کپي ميشدن ولي موقع خوندن از روي فلش ناخوانا بودن بعد از کلي سردرگمي آخر فهميدم که اشکلال عمده فلشهاي Transcend همينه که بايد بري عوضش کنن.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •