فقط Opera و Internet Explorer 8 بقیه رو بیخیال.......
فقط Opera و Internet Explorer 8 بقیه رو بیخیال.......
مثل اینکه safari 4 رو فراموش کردین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ممنون، دقیقا منم از یه نظر باهات موافقم! اونم فقط سافاری 4 که فراموش شده بود.
ولی آدرس بالایی که قرار دادین، مربوط به Render کدهای جاوااسکریپت توسط مرورگرهاست و زیاد روی لود صفحاتی که از جاوااسکریپت استفاده نمی کنن تاثیر بخصوصی نداره. اصلی ترین چیز در اینجا رندر کدهای html و css هست که تا حدودی یه خرده از فایرفاکس 3 بالا تر هست.
یه چیز دیگه هم جالب بود و اونم پیشرفت چشمگیر IE 8 هست نصبت به IE 7 ( سرعت JavaScript ) این ورژن از IE واقعا یه تحول ایجاد کرده در این مرورگر، و از این جهت می شه بهش امیدوار بود.
خوب ديگه بايد بهتون بگم تا اين اينترنت اكسپلورر تو هر سيستمي باشه يعني يه باگ . دوستمون دلايل فني خواستند . آخه تا حالا يادتون مياد مايكروسافت به فكر وقت كاربرها باشه . من كه يادم نمياد . ميتونيد هر جفتشونو تست كنيد ميبينيد كه فاير فاكس يه سر و گردن بالاتره
من كه دارم حال ميكنم با فاير
ضمنا" من مجله پي سي رو هر ماه ميخونم همچين چيزي توش نبوده و نگفته . شمارشو و يا ماله كدوم ماهه رو بگيد لطفا" تا دوباره چك كنم و يا لااقل عكس همون صفحه رو بذارم اينجا![]()
When Are You at Risk?
An independent study shows that, in 2006, IE users were vulnerable to online threats 78% of the time. Firefox users? Only 2%
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان همه چی مفتکیه وایسید پولی که شد نه ویندوز میمونه نه ie قدر فایر رو میدونید
چون ie بیشتر کاربرد داره و خیلی از کاربران چون از اول ie روی سیتمشون نصب بوده و با همون عادت کردند وخیلیها شاید اصلا نمیدونند مرورگر دیگه ای هم هست واسه همین تمرکز هکرها روی ie بیشتر هست و باگهای بیشتری ازش کشف میشه وگرنه فایرفاکس چندان تحفه ای هم نیست و با کلکهایی مثل رکورد شکنی در دانلود نرم افزار خودشو بیشتر مطرح میکنه.
همین یعنی تحمیل.... تازه چند تا شرکت مرورگرساز هم به خاطر همین از ماکروسافت شکایت کردن
این عکس که مال سایت فایرفوکس فارسی هست کهمغرضانه نیستن اینا ؟؟؟
و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟
و یک سوالی که واسه من پیش اومد اینه که این مال مقایسه کدوم ورژن هاست ؟؟؟
نوشته که :
اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)