با safe mood بیا بالا با trojan remover سیستمتو scan کن
به احتمال زیاد حل میشه
با safe mood بیا بالا با trojan remover سیستمتو scan کن
به احتمال زیاد حل میشه
میگم که همشو برداشتم اصلا هیچی نیست فقط یاهو و آنتی ویروس هستشبرو تو runبنویسmsconfigبعد برو تو تب startupهمه ی تیک هارو بردار بعد سیستمو ریست کن چون این همه ی startupرو خالی میکنه وفقط ویندوز بالا میاد نه هیچ سرویس دیگر بعد اسکن کن در ضمن اگه از avast!کمک بگیری خوبه
بعد شما می خواین چیزایی که پاک شده رو برگردونین؟؟یه ویندوز بریز خودتو خلاص کن دیگه
سلام رفیق قدیمیه خودمونبا safe mood بیا بالا با trojan remover سیستمتو scan کن
به احتمال زیاد حل میشه
یکم زیر دیپلمی توضیح می دین؟![]()
کار نشد نداره
تو یه درایو دیگه ویندوز بریز![]()
بازم سلام
safe mode یعنی اینکه موقعی که سیستم را روشن کردی دکمهf8 را نگه داری تا صفحعه جدیدی باز شود
که از گزینه های مختلف گزینه اول یعنی safe mode را انتخاب میکنی بعد از مدتی سیستم بالا میاد
راستی من که نفهمیدم چه مشکلی با عوض کردن ویندوز داری ، این طور که من فهمیدم ویندوزت بالا میاد و میتونی اطلاعات درایو ویندوز را به درایو دیگه ای منقل کنی
نکته دیگه این که آنتی ویروس را هم از توی استارت آپ بردار ببین چی میشه شاید مشکلت همین آنتی ویروسه
Last edited by آنتی; 20-03-2009 at 20:18.
کار نشد نداره
تو یه درایو دیگه ویندوز بریراستی من که نفهمیدم چه مشکلی با عوض کردن ویندوز داری ، این طور که من فهمیدم ویندوزت بالا میاد و میتونی اطلاعات درایو ویندوز را به درایو دیگه ای منقل کنی
یعنی ویروسه فقط تو درایو ویندوزه؟؟
نشدنکته دیگه این که آنتی ویروس را هم از توی استارت آپ بردار ببین چی میشه شاید مشکلت همین آنتی ویروسه
---
خوب حالا این TroJan Remover رو کی داره ؟؟
سلام
برای TroJan Remover به این تاپیک برو
اگر برات مقدوره ویندوز عوض کن احتمال داره مشکلت حل بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
به نظر من بهتره avira نصب کنی و اپدیت کنی تا مشکلت حل شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)