ریویو ها واقعا متفاوته ... من چند تا رویو دیدم از این کارت در بعضی موارد 1 گیگش از 4850 ضعیف تره بعد بنچ های bfg اور شده رو که دیدم قوی تره اصلا معلوم نیست دقیقا چه قدرتی داره !!!
ریویو ها واقعا متفاوته ... من چند تا رویو دیدم از این کارت در بعضی موارد 1 گیگش از 4850 ضعیف تره بعد بنچ های bfg اور شده رو که دیدم قوی تره اصلا معلوم نیست دقیقا چه قدرتی داره !!!
سلام رفیق!!
این کارت رو از نظر قدرت می شه برابر با 4850 و البته با کمی اغماض ، اندکی قوی تر دونست!! البته مدل 1 گیگی این کارت در بعضی از بازی ها که به حافظه ی بالایی احتیاج دارند به اندازه ی قابل توجهی از 4850 با 512 مگابایت حافظه جلو می افته!!!(البته فقط در بعضی از بازی ها!!!)
البته به صرفه بودن خرید این کارت ، مستقیمأ به قیمتش بر می گرده!!
آره من بيشتر قيمتش بود كه توجهم رو جلب كرد. اگه نزديك به قيمت جهاني وارد ايران بشه به نظرم ارزش خريد داشته باشه.
تا چند هفته دیگه اگه اتفاق خاصی نیفته قیمت های کارت گرافیک یه افت محسوسی می کنن. اون موقع باید در مورد ارزش خرید این کارت بحث کنی.
سلام. بابا نيستي. دلمون برات تنگ شده بود. نيومده كه باز منو خوشحال كردي. برات چندتا pm گذاشتم اونا رو جواب بدي ممنون ميشم.
اين افت محسوس، منظورت قيمت جهاني هست يا قيمت در ايران. اگه قيمت جهاني باشه كه توي ايران نميتونيم شاهد افت قيمت زيادي باشيم. ولي اين كارت اگه با همين حول و حوش قيمت هم وارد بازار ايران بشه ميارزه.
تعطیلات عیده دیگه . مشغول تفریح هستیم و وقت نمیشه سر بزنیم.
قیمت ها بیشتر بدلیل واردات سری جدید کاهش پیدا می کنه . البته من تو سری های high end رو مطمئنم. سری های دیگه هم احتمالش زیاده.
در ضمن دوباره داریم میریم تفریح!!؟
فرق مدل Slow و Fast در فرکانس حافظه است همونطور که اشاره کرند (1000 مگاهرتز در مقابل 1100 مگاهرتز). اون سایت احتمالا مشخصات رو اشتباه نوشته.
به نظر من تفاوت فقط در چیپ های حافظه است که در مدلهای Slow احتمالا از چیپ های حافظه ارزون قیمت تری استفاده شده. هر سازنده ای ممکنه این محصولات رو به اسم خاصی عرضه کنه چون این Fast و Slow جزو اسم رسمی NVIDIA برای این محصولات نیستند.
من مدل 1g و 512 رو قیمتاش رو دیدم واقعا مناسب بودن. تا ببینیم در ایران به چه قیمتی ارائه میشوند.
قیمت 512mb =117$
قیمت 1gb=149$کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا می شه این کارت رو در ایران پیدا کرد یا نه؟
آیا این gts 250 از 4850 1G بهتره یا نه؟
بله اوايل همين هفته با قيمت مناسب به بازار مياد. به نظر از 4850 1 گيگ كمي بهتر هست. حداقل تست ها و ريويو ها اين رو ميگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)