ژانویه 2008 یه ایمیل از مایکروسافت واسمون اومد دانلودش کردم بعد شما میگی می 2008... دوسال پیش طرحش داده شد... نگفتم که واسه دانلود گذاشتن...
ژانویه 2008 یه ایمیل از مایکروسافت واسمون اومد دانلودش کردم بعد شما میگی می 2008... دوسال پیش طرحش داده شد... نگفتم که واسه دانلود گذاشتن...
اونيکه از طرف مايکروسافت براتون اومده!!! احتمالا بتا بوده درثاني من نميگم خود سايت ارائه دهندش ميگه ( شايدم اونا اشتباه ميکنن !! البته من منکر روابط پايدار شما با ميکروسافت نميشم !)
موفق باشي و مويد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوه اوه... چقدر سایتشو خوشگل کردن... مدت ها بود نرفته بودم توی سایتش...
درضمن توجه شما رو به لینک زیر جلب میکنم تاریخ ایجاد (Creation Date) این سایت رو ببینید :
Creation Date: 2007-03-07 18:54:30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا این طرح مایکروسافت بسیار جاه طلبانه تر از Google Earth و Virtual Earth خودشه و قابل مقایسه با هم نیستن... در ضمن ورژن بتا هم یه ورژنه و همچنین منو چه به روابط پایدار با مایکروسافت...
اصلا بحث رو ول کن... یکی دیگه اینهمه زحمت کشیده ساختتش ما داریم سر تاریخ ساخت و شروع طرحش حرف میزنیم... اگه بخوایم بریم اون ته مها این طرح ممکنه عمرش از 3 سالم بیشتر بشه...
از برنامه لذت ببر بقیه قضایا رو بیخیال شیم...![]()
حرف آخر
ميخواد جديد باشه يا نباشه براي کسايي که تازه باهاش آشنا ميشن اصلا مهم نيست ( منم نه وقتشو نه حوصله بحث الکيو دارم ) چون من ديدم تا حالا کسي ازش صحبتي نکرده ( تا اونجايي که من سرچ کردم ) گفتم معرفي کنم تا دوستان استفاده کنن!!
موفق باشي و مويد !!
Last edited by ehsankalak; 27-03-2009 at 00:33.
خب این چه ربطی داره به گوگل ارث .......این ماله هوا اونم ماله زمین
مال زمین هم هست ولی زوم اونو نداره
گوگل ارث مال فضا رو هم داره ولی به وسعت این نیست
دوستمون راست ميگه . اين برنامه خيلي وقت پيش ارائه شده . به هر حال برنامه بدي نيست ولي خوب مونده تا كاملتر بشه .
خیلیی زیباست....ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)