برای ساختن بازی نیاز به سیستم قوی داریم؟؟؟؟؟
برای ساختن بازی نیاز به سیستم قوی داریم؟؟؟؟؟
بستگي داره كه چه بازي بخواهيد بسازيد،البته به موتور بازي ساز هم بستگي داره مثلا fps creator x10 اين مشخصات سيستم رو ميخاد
vga: gforce 8600 و بالاتر
ram:1gb
cpu dual core 2.3
ولي موتورهاي ديگه به سيستم خيلي قوي احتياج نداره
مثلا با این سیستم میشه؟
CPU:AMD Athlon 3200 64bit
Graphic:Geforce 8600 GT
Ram:1.5 GIG
لینک 3d game studio 7 خراب بود. این لینک صحیح این نرم افزاره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موتور بازي ساز game maker
اين موتور براي ساخت بازي هاي دو بعدي است،و اگه كمي حرفه اي باشي براي ساخت بازي استراتژيك هم ميشه ازش استفاده كرد و جزو قوي ترين و بهترين موتورهاي ساخت بازي دو بعدي مي باشد
زبان اين برنامه تو مايه هاي c و basic مي باشد اما اين برنامه طراحي شده كمتر به اسكريپت نويسي نياز دارد و اكثر كدها به صورت آماده در آن گنجانده شده
من خودم ساخت بازي رو براي اولين بار با اين موتور شروع كردم و خاطره ي خوبي ازش دارم
براي ساخت بازي با اين موتور نيازي به سيستم بالا نداريد و من اولين بار با سيستمي كه گرافيك 64 و رم 256 و سي پي يو 1.7 داشت بوسيله ي اين موتور يك بازي دو بعدي ساختم
اگه مي خواهيد با game maker بازي بسازيد بايد اعصاب قوي داشته باشيد چون تك تك آبجكت ها رو بايد خودتون طراحي كرده و خصوصياتشون رو تعين كنيد و بعدش تو محيط ازشون استفاده كنيد،اگه اعصاب كار كردن رو بازي رو نداريد بي خيال اين موتور بشيد چون ساخت بازي با اين موتور زمان زيادي مي بره ولي به امتحانش مي ارزه
اينم لينك دانلودش نسخه 7
وقتي رفتيد توش يه صفحه انگليسي مياد كه بايد به آخرش بريد و روي دكمه ي دانلود كليك كنيد،در صفحه ي بعدش 5 ثانيه صبر كنيد تا پنجره دانلود باز بشه
اگه كسي لينك ورژن هاي ديگه اش رو داره بذاره تا آرشيو كاملتري داشته باشيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست بعدي در مورد موتور unreal
دانلود Game Maker 7.0.5.0 PRO
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثله اينكه اين تاپيك زياد طرفدار نداره،ديگه ادامه ندم؟
چرا داره. یکی مثل من میخواد با اینا آشنا بشه باید چیکار کنه. شاید الان بازدید کننده نباشه اما وقتی لازم بشه میان اینجا.
یه لطفی کن یکم درباره Virtools بنویس. من میخوام یادش بگیرم. اگه میشه یکم راهنمایم کن
موفق باشی![]()
باشه،فعلا دارم اطلاعات جمع مي كنم،احتمالا چند روز ديگه توضيحات كاملي راجع بهش ميزارم
لطفا در راپیدشیر آپلود نکنین پدر آدم در میاد برین سایتاین سایت 250هاست میده با لینک مستقیم خیلی خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)