آفرین جالب شده...
ایران خودرو توی همین سمنداش مونده... حالا فکر کن بخواد این رو بسازه!... خیلی باحال می شه...
ممنون...
آفرین جالب شده...
ایران خودرو توی همین سمنداش مونده... حالا فکر کن بخواد این رو بسازه!... خیلی باحال می شه...
ممنون...
آقا کارت خیی عالیه
ولی هیچ شباهتی به سمند نداره ها...
جالبه
مدل نسبتا خوب شده
متریال میتونه بهتر بشه
رندرم قشنگ شده
در کل ایدت خیلی خوبه
موفق باشی
چرا خطوط کلی یه سمند رو توش نگه داشتم فقط یکم بیشتر بهشون پیچ و تاب دادم البت اگه به فرم چراغ نگاه کنی تو مایه های چراغ سورنه یعنی از گوشه نازکه بعد خیلی نرم کلفت شده جلو پنجره هم بزرگ شده ی همون سورن اون برامدگی هم که مارک سمند روشه هم که دیگه توضیح نمی خواد ولی خیلی خوب با طرح هماهنگ شده اصلا اگه نباشه طرح ناقصه مگه نه
آره حتمی هم براش موتور ملی یه پایه گاز سوز توربو شارپر دار رو می زاره![]()
دوستان اکسرا میان میگن "آره خیلی خوب شده متریال جای کار داره و..." ولی کسی نمی گه مثلا چه طور متریال رو بهتر کنم البت من از هایپر شات برا رندر استفاده می کنم چون کار باهاش راحت و کار را بندازه "البته بیشتر virey کار می کنم ولی چون باسه این طرح وقت کم داشتم از هایپر شات استفاده کردم"
آفرین
مدل جالبی شده
من از اینکه مدل ماشینو خودت ساختی خیلی خوشم اومد...
مشکلات ماشین :
1: این ماشین خیلی تخت شده و به قول یکی از دوستان حالت aerodynamic نداره....
2: این ماشین موقع دور زدن به مشکل بر میخوره چون لاستیک ها خیلی بزرگ هستن و ....
3: اگه این ماشینو یه حالت اتاق دار چون تو سرما نمیشه توش نشست..
4: لاستیک ها آج ندارن...
5:تو سرعت بالا احتمال کنده شدن آینه ها زیاده...
زیبایی های ماشین:
1:مدل صندلی ها جالب شده...
2: فرم ماشین جالب شده..
3:مدل چراغ ها قشنگه...
متریال و نور پردازی هم خوبه...
1 این خوب ویژگی یه طرحه
2 آره باسه همین چرخ ها کوچکتر می شه البته چرخ ها هم موقع دور زدن یه ویپگی دارن که اونم بهش کمک می کنه بعدا بیشتر توضیح می دم
3 این ماشین یه ماشین تفرحی مثل کاترهام هفته که اینبار 4 نفره ساخته شده البته با یه کیت هایی که جدا ارائه می شه میشه برا استفاده ی روزانه آمادش کرد اینارم بعدا می زارم
4 آره حوسله آج گزاشتن نداشتم
5 بیشتر توضیح بده
Last edited by Hamid..God; 17-03-2009 at 17:58.
خيلي رندرت خوبه اما مدل يه نموره عجيبه به سمند نمي خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)