خوب اگه همه هستن ما هم هستیم!
ولی فکر کنم هر بازی 3 ساعت بیشتر طول بکشه تا تموم بشه!!!
خوبه تعداد داره مي ره بالا
براي كلا دفاع در مقابل جنگ شما بايد تعداد unit هاي جنگيتونو ببرين بالا براي اين كار :
اگه روي هر شهر دابل كليك كنين يه صفحه باز مي شه كه مشخصات شهره
وسط صفحه نشون مي ده كه اون شهر از كدوم منابع استفاده مي كنه شما بايد سعي كنين چكشvرو تو شهرتون زياد كنين راه هاي زيادي براي زياد كردن
هست
چندتاشو مي گم : شما مي تونين با ساخت و ساز تو منابع مختلفتونرو زياد كنين
با ساختن ساختمون هايي مثل مثلا كارگاه در شهررو زياد كنين
يه نكته خيلي مهم ديگه هم در جنگ experience سربازهاست كه اگه ديده باشي بعد از اين كه سربازي تو يه جنگ پيروز مي شه يه مدال مي گيره اون خيلي مهمه كه چي رو بهش بدي و با توجه به مدالي كه بهش دادي ازش جنگ بخواي
راههاي ديگه اي هم غير از جنگيدن براي بالا رفتن experienc هست مثل ساختن barracks تو شهر كه باعث مي شه هر سربازي تو اين شهر بسازي يه سري اكسپرينس بگيره همينطور اسطبل و ...
Last edited by neo_345; 18-03-2009 at 10:41.
پيشنهاد مي كنم قرار بزاريم بريم آنلاين بزنيم همونجا كمكتم مي تونم بكنم
توكل به خدا![]()
هي بستگي به بازي داره اگه بچه ها همه ژايه باشن بيشتر طول مي كشه ولي چون اكثرا ليو ميدن فوقش 2 ساعته
ولي اگه ليگ را بندازيم ديگه كسي نمي تونه ليو بده و بازي ها خيلي جذاب تر مي شه (يه سايت خارجي اين كارو كرده ولي چون بايد اينگيليسيت فول باشه من نمي تونم برم تو ليگشون ) چون اگه يه كشوري كه خيلي هم ضعيف شده باشه زور بزنه مي تونه خودشو بكشه بالا اين جالبيه اين بازيه ...خيلي شبيه واقعيته
فقط خواهشا هر كي رو كه مي شناسين بازي استراتژيك دوست داره رو دعوت كنين بياد تعدادمون بره بالا ليگو را بندازيم
یه کم در مورد منابع توضیح بده.چکش - نون و...
هر کدوم به چه دردی میخورن؟هر واحد چند تا به منبع اضافه میکنه؟
نون باعث افزايش جمعيت مي شه
جمعيت هر شهر همون عديديه كه زيرش نوشته
چكش باعث افزايش سرعت كار مي شه
كار هم همون bar ايه كه زير شهر ژر مي شه
روي هر منبع هم كه موس رو نگ دارين گوشه پايين سمت چپ صفحه مي نويسه چقدر اضافه مي كنه و اگه توش فرضا فلان چيزو بسازي چقدر اضافه مي كنه
بابا اين جوري كه ني شه من همه بازي رو توضيح بدم بگين كيا پاين قرار بزاريم تو آنلاين بيشتر مي تونم يادتون بدم
من پایم ولی 6 نفر جمع شیم 3 به 3 بریم![]()
آخه من beyond the sword رو ندارم.همون نسخه اولش رو دارم. میشه آنلاین زد؟
اي بابا خوب دانلود كن لينك كه گزاشتم واقعا مي ارزه
اصلا زمين تا آسمون بهتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)