آره بهتره!
در مورد قیمت هم باید بری قیمت بگیری!(به دلیل نزدیکی عید باستانی!)
ولی من این رو قیمت دارم!:
club 9800gtx 512mb ddr3 256bit 245,000.
آره بهتره!
در مورد قیمت هم باید بری قیمت بگیری!(به دلیل نزدیکی عید باستانی!)
ولی من این رو قیمت دارم!:
club 9800gtx 512mb ddr3 256bit 245,000.
به نظر من بهتره 4850 مدل 1 gig رو بگیری. بعضی از بازی ها مثل GTA و همین طور بعضی از بازی های جدید که تو راهن، برای اجرا در حالت High و بالاتر به حافظه های بیش تر از 512 مگ نیاز دارند. البته فکر کنم هزینه ش بیشتر از 210 تومن بشه. ولی ارزشش رو داره.
وقتي داري gta iv بازي مي كني برو تو قسمت بنچمارك با رم 512 هم فوقش 70 درصد اشغال بشه رم گرافيكتبه نظر من بهتره 4850 مدل 1 gig رو بگیری. بعضی از بازی ها مثل gta و همین طور بعضی از بازی های جدید که تو راهن، برای اجرا در حالت high و بالاتر به حافظه های بیش تر از 512 مگ نیاز دارند. البته فکر کنم هزینه ش بیشتر از 210 تومن بشه. ولی ارزشش رو داره.
تو gta4 میزان اشغال شدن رم گرافیکی ، ارتباط مستقیم با تنظیمات مسافت داره!! یعنی هر چه قدر که تنظیم کنی مسافت های طولانی تر رو نشون بده ، رم بیشتری پر می شه و حتی ممکنه که به 500 مگابایت هم برسه!!
هسته ی گرافیکی 4850 و 256بیتی بودن گذرگاهش که 60 گیگ پهنای باند ایجاد می کنه ، اون قدر قوی نیستن که بتونند از 1 گیگ حافظه استفاده کنند و بین مدل های 512 مگی و 1 گیگی تفاوت خیلی زیادی وجود نداره!
عزیز من با 512مگابایت حافظه شما نمیتوانید( حتی در کمترین مسافت دراو دیستنس!) آن را با کیفیت بافت high اجرا کنید مگر در رزولوشن 800 در 600!! من خدوم از این نظر دیوونه شده بودم!! خود بازی اجازه نمیده کیفیت بافتها رو زیاد انتخاب کنی چون میگه به بیش از 512 مگ نیاز داره!( یه چیزی بیشتر از 600 مگ)
پس ديگه يواش يواش رم 1gb بورس ميشه.
پس منم خواستم كارت گرافيك بخرم. gts250 1g بخرم. خوبه.
خوبه اما با قیمت مناسب یعنی جایی که بیاد قیمتش به gtx 260 نزدیک بشه دیگه ارزش خرید نداره!
در مورد ا گیگ هم بگم که به نظر من مشکل از gta باید باشه! یعنی اون خیلی سطح بالا شده و 512 مگ هنوز کافیه!
من که فقط توی اون بازی مشکل داشتم توی بقیه بازیها 512 عالی تا رزولوشن 1680 کافیه!
تنها بازیی که این ادا اصول رو داره ، gta هست!!! حتی زمانی که شما تنظیمات گرافیکی رو طوری انتخاب کنید که 550 مگ کاملأ پر شده باشه ، و در این حالت بنچمارک بازی رو ران کنید ، می بینید که حدود 400 تا 450 مگ از حافظه ی گرافیکی مصرف شده!!! از بازیی که از روی xbox360 و با کمترین تغییرات روی pc پورت شده ، بیش از این هم نمی شه انتظار داشت!!
به نظرت اگه پردازنده 4 هسته ای Core i7 و گرافیک GTX280 داشتی و 4 گیگ رم 800 ، چقدر از این بازی نسبت به سیستم الانت بیشتر فریم میگرفتی ؟تنها بازیی که این ادا اصول رو داره ، gta هست!!! حتی زمانی که شما تنظیمات گرافیکی رو طوری انتخاب کنید که 550 مگ کاملأ پر شده باشه ، و در این حالت بنچمارک بازی رو ران کنید ، می بینید که حدود 400 تا 450 مگ از حافظه ی گرافیکی مصرف شده!!! از بازیی که از روی xbox360 و با کمترین تغییرات روی pc پورت شده ، بیش از این هم نمی شه انتظار داشت!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)